Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω πότε υπηρέτησες αλλά μετατάξεις εδώ και 4 χρόνια τουλάχιστον δεν γίνονται,προφανώς του παιδιού του είχε έρθει το χαρτί για πολεμική αεροπορία και να ήθελε να το αλλάξει άκυρο θα έτρωγε,στο λέω επειδή το γνωρίζω αρκετά καλά αυτό το θέμα. τι θες να πεις; ότι ναυτικο και αεροπορια δεν πανε με βυσμα;
dionisis1925 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 τι θες να πεις; ότι ναυτικο και αεροπορια δεν πανε με βυσμα; Eδώ και αρκετά χρόνια όχι αδερφέ,παλιά έμπαιναν στο ναυτικό και στην αεροπορία σε κάθε ΕΣΣΟ 1800 άτομα και τώρα μπαίνουν 400 με το ζόρι 500.. Τώρα μπαίνουν όσοι έχουν κατανεμηθεί σε αυτά τα όπλα εξαρχής , δηλαδή όταν πέρασαν περιοδεύων.
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 όσοι έβαλαν βύσμα απο περιοδέυων, πέρσι υπηρέτησε ο ξαδερφος μου στο πν 1
Adon1s Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Eδώ και αρκετά χρόνια όχι αδερφέ,παλιά έμπαιναν στο ναυτικό και στην αεροπορία σε κάθε ΕΣΣΟ 1800 άτομα και τώρα μπαίνουν 400 με το ζόρι 500.. Τώρα μπαίνουν όσοι έχουν κατανεμηθεί σε αυτά τα όπλα εξαρχής , δηλαδή όταν πέρασαν περιοδεύων. Και ΑΝ... Εγώ όταν πήγα να συμπληρώσω την αίτηση για το περιοδεύον στο ΚΕΠ, δήλωσα αεροπορία και ναυτικό μόνο και εν τέλει με έστειλαν στρατό ξηράς...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 τι θες να πεις; ότι ναυτικο και αεροπορια δεν πανε με βυσμα; πριν από καμιά 10-15αριά χρόνια, αλλά υπηρετούσαν και σε πλοίο, όχι σε στρατόπεδα μόνο...
dionisis1925 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 όσοι έβαλαν βύσμα απο περιοδέυων, πέρσι υπηρέτησε ο ξαδερφος μου στο πν Ε ναι,άμα έβαλε βύσμα από περιοδεύων οκ.
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Γενικά στο στρατό όλα αλλάζουν με ένα τηλέφωνο... Όλα όμως
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Εμενα παντως γνωστος μου που ειχε δηλωσει το 2004-2005 Αεροπορια ή Ναυτικο μονο για να παει και τον στειλανε πεζικο.Αρα μην ειστε και τοσο σιγουροι μερικοι. 1
fotaras13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Αεροπορία/ναυτικό χωρίς βύσμα δεν πας λογικό να τον στείλανε πεζικό το φίλο σου κι ας είχε δηλώσει άλλα. Γνωστός μου πάντως πήγε αεροπορία με βύσμα στην ΕΣΣΟ την τωρινή του Νοέμβρη είχεπάρει αναβολή βέβαια από παλιά και το είχε κανονίσει τότε με το βύσμα του. Επίσης κυνικά στο τηλ μου δήλωσε ότι θα κάτσει Τρίπολη σε όλη τη θητεία του γιατί εχει τη δικιά του στην Κόρινθο... Περαστικά όσοι είστε/πάτε έβρο-νησιά
MikeJ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Τι γίνεται ρε παιδιά έχω χάσει κάθε επαφή με insomnia είμαι Καλαμάτα πεζικο από 9 Νοεμβρίου και απ ότι καταλαβαίνω με όσα έχω ακούσει από άλλα κέντρα όπως Αυλώνα και Λαμία που κάνουν κατασκήνωση μάλλον μας έχουν πολύ στη τσίτα εδώ. Μπορώ να πω ότι τρώμε πολλά έμμεσα μικρά καψώνακια που τα παίρνανε έτσι κάπως υποχθόνια για να μην το καταλαβαίνουμε. Μας έχει πεθάνει η ανηφόρα του στρατοπέδου σε συνδυασμό με την απίστευτη για την εποχή ζέστη... Ούτε ένα συννεφάκι ρε γαμωτο εδώ και 11 μέρες και μας έχουν όλη τη μέρα όρθιους μέσα στον ήλιο αντηλιακό χρειαζόμαστε. Οι τουαλέτες επίσης είναι μαρτύριο καθώς είναι εκτός λόχου σε μια απόσταση κανα 150 μέτρων απο εκεί που κοιμόμαστε οπότε νυχτερινό κατουρημα απίστευτη ταλαιπωρία, έχει κοντεψει να σκάσει η φούσκα μου κάτι φορές... Ξέρει κανένας είτε Καλαματιανός είτε που να έκανε εκεί φαντάρος αν υπάρχει μέσα στη Καλαμάτα κανα μέρος με πλυντήρια στεγνωτήρια να πάμε να πλυνουμε βρακια καλτσες και μπλουζακια έτσι με το κιλό ή μηχανήματα με κέρματα γιατί με τη ζεστη και το πάνω κάτω σταζουμε κυριολεκτικά και δε θα με φτάσουν όσα έχω πάρει καθώς είναι και πολλές οι μέρες μέχρι την άδεια... μπήκαμε 9 και ορκιζομαστε 4 Δεκέμβρη.
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Τι γίνεται ρε παιδιά έχω χάσει κάθε επαφή με insomnia είμαι Καλαμάτα πεζικο από 9 Νοεμβρίου και απ ότι καταλαβαίνω με όσα έχω ακούσει από άλλα κέντρα όπως Αυλώνα και Λαμία που κάνουν κατασκήνωση μάλλον μας έχουν πολύ στη τσίτα εδώ. Μπορώ να πω ότι τρώμε πολλά έμμεσα μικρά καψώνακια που τα παίρνανε έτσι κάπως υποχθόνια για να μην το καταλαβαίνουμε. Μας έχει πεθάνει η ανηφόρα του στρατοπέδου σε συνδυασμό με την απίστευτη για την εποχή ζέστη... Ούτε ένα συννεφάκι ρε γαμωτο εδώ και 11 μέρες και μας έχουν όλη τη μέρα όρθιους μέσα στον ήλιο αντηλιακό χρειαζόμαστε. Οι τουαλέτες επίσης είναι μαρτύριο καθώς είναι εκτός λόχου σε μια απόσταση κανα 150 μέτρων απο εκεί που κοιμόμαστε οπότε νυχτερινό κατουρημα απίστευτη ταλαιπωρία, έχει κοντεψει να σκάσει η φούσκα μου κάτι φορές... Ξέρει κανένας είτε Καλαματιανός είτε που να έκανε εκεί φαντάρος αν υπάρχει μέσα στη Καλαμάτα κανα μέρος με πλυντήρια στεγνωτήρια να πάμε να πλυνουμε βρακια καλτσες και μπλουζακια έτσι με το κιλό ή μηχανήματα με κέρματα γιατί με τη ζεστη και το πάνω κάτω σταζουμε κυριολεκτικά και δε θα με φτάσουν όσα έχω πάρει καθώς είναι και πολλές οι μέρες μέχρι την άδεια... μπήκαμε 9 και ορκιζομαστε 4 Δεκέμβρη. Δεν μπορεις ουτως ή αλλως να βγεις για να πλυνεις ρουχα εκτως Κεντρου παρα μονο στις εξοδους οποτε αυτες ειναι. Επισης οταν ειχα παει πιο παλια στο σαπιο Γυθειο για ''εκπαιδευση'' ο τοτε Διοικητης μας ειχε πει την πρωτη μερα οτι οσοι ειναι απο Καλαματα και Τριπολη(και λιγο απο Μεσολογγι)οντως τρωνε γερο καψωνι και φωνες και ειναι στην τεντα σε σχεση με αλλα κεντρα. Αν μπορεις κανει υπομονη μεχρι την ορκομοσια που μετα θα παρεις αδεια πριν πας στην μοναδα,ή αν μπορει καποιος δικος σου να σου φερει στα επισκεπτηρια πχ αλλα ρουχα(βεβαια κοστιζει).
MikeJ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Ναι βασικά έχουμε έξοδο μεθαύριο τη Κυριακή και μετά πάλι το επόμενο Σάββατο και έλεγα ότι μπορώ να πλύνω στις εξόδους... Επίσης το ΚΨΜ είναι της κακιάς ώρας. .. δεν έχει τίποτα.. Ούτε χαρτομαντηλα δε πουλάει... έχουμε μπει εσσο κοντά 700 άτομα και δε μπορεί με τίποτα να ανταπεξελθει... οι ουρές για ένα. Καφέ είναι χειρότερες και από ουρές σε ικα... Μέχρι να πάρεις καφέ τελείωσε ο ελεύθερος χρόνος.
tz3s Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Βύσματα στον στρατό πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Απλά πριν λίγο χρόνια βύσμα είχε ότι 35% της χώρας και τώρα έχει το 5%... Ποσοστά εκλογών είναι όλα 1
dionisis1925 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Εμενα παντως γνωστος μου που ειχε δηλωσει το 2004-2005 Αεροπορια ή Ναυτικο μονο για να παει και τον στειλανε πεζικο.Αρα μην ειστε και τοσο σιγουροι μερικοι. Άλλο να το δηλώνεις μόνος σου ρε αγόρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις