Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1 φορα τουαλετα στο κεντρο. Λαντζα ποτε

Τα φιδοσημα στον ώμο έχουν και αστέρια και φλόγες

εγω οδηγος ημουν σε σμηναρχο!!αραζα και εκοβα βολτες με ενα nissan primera

Δημοσ.

7 30 κατεφθανα στο γραφείο μου, αν είχα δουλειά (δική μου εξωτερική) έφευγα στις 10 30 - 11, αν έπρεπε να κανω καμια δουλιτσα μέσα, έμενα μέχρι τις 12 30 - 1 βαριά.

Υπηρεσίες έκανα 2/εβδομάδα ομολογώ. Τρίτη - πέμπτη όμως μόνο μην χαλάει το σκ

Δημοσ.

7 30 κατεφθανα στο γραφείο μου, αν είχα δουλειά (δική μου εξωτερική) έφευγα στις 10 30 - 11, αν έπρεπε να κανω καμια δουλιτσα μέσα, έμενα μέχρι τις 12 30 - 1 βαριά.

Υπηρεσίες έκανα 2/εβδομάδα ομολογώ. Τρίτη - πέμπτη όμως μόνο μην χαλάει το σκ

τι ειδικοτητα ειχες?

Θα ειχατε φαει και οι 2 καντηλια και καταρες απο τον υπολοιπο λοχο...Με το κιλο :)

αφου ετσι ετυχε τι να κανουμε?παρεπιπτωντος δεν ειχα βυσμα ετυχε και μπηκα οδηγος επειδη ειχα πει οτι εχω διπλωμα επαγγελματικο και τρακτερ

Δημοσ.

Και επρεπε να παρω καθε μέρα αμάξι να κανω 7 λεπτά να παω στο στρατόπεδο και άδεια παραμεθωρίου δεν έδωσαν οι αλήτες..

Με έβαζαν να φοράω και παραλαγή.

edit: οι φαρμακοποιοί κάθονται μέχρι να κλείσει το φαρμακείο 12-1 το μεσημέρι συνήθως, ανάλογα την μονάδα

• Like 1
Δημοσ.

τι ειδικοτητα ειχες?

αφου ετσι ετυχε τι να κανουμε?παρεπιπτωντος δεν ειχα βυσμα ετυχε και μπηκα οδηγος επειδη ειχα πει οτι εχω διπλωμα επαγγελματικο και τρακτερ

ΝΟΟΟ WAYYYY

Δημοσ.

ΝΟΟΟ WAYYYY

βρε ναι γιατι να εχω βυσμα για να μπω οδηγος?αμα ειχα θα ελεγα να με πανε σε κανα γραφειο να καθομαι και να ξυνομαι ενω οδηγουσα 

Δημοσ.

βύσμα για να πας αεροπορία είχες όμως

Δεν ξέρω πότε υπηρέτησες αλλά μετατάξεις εδώ και  4 χρόνια τουλάχιστον δεν γίνονται,προφανώς του παιδιού του είχε έρθει το χαρτί για πολεμική αεροπορία και να ήθελε να το αλλάξει άκυρο θα έτρωγε,στο λέω επειδή το γνωρίζω αρκετά καλά αυτό το θέμα.

Δημοσ.

βρε ναι γιατι να εχω βυσμα για να μπω οδηγος?αμα ειχα θα ελεγα να με πανε σε κανα γραφειο να καθομαι και να ξυνομαι ενω οδηγουσα 

Βυσμα για να πας οδηγος δεν χρειαζεται...Βυσμα για να πας ομως οδηγος του σμηναρχου φυσικα και χρειαζεται ;) γιατι αλλιως θα ειχε μπει αλλος που ειχε βυσμα ...Δεν θα στην χαριζαν 

Δημοσ.

Βυσμα για να πας οδηγος δεν χρειαζεται...Βυσμα για να πας ομως οδηγος του σμηναρχου φυσικα και χρειαζεται ;) γιατι αλλιως θα ειχε μπει αλλος που ειχε βυσμα ...Δεν θα στην χαριζαν 

εγω δεν εχω παντως καποιον λες να ειχε κανενας μπαρμπας μου και να μην μου το ειχαν πει?με ανησυχεις και γιατι πηγα οδηγος ρε γαμωτο και δεν πηγαινα καπου να καθομαι σε ενα γραφειο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...