chrisxkar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 μηπως του ειπες οτι θελεις να υπηρετησεις εισαι καλος στο σημαδι και παραλληλα οτι θελεις να απαλλαξεις την χωρα απο τιποτα λαθρομεταναστες?εκει δικαιολογειτε το ι5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tempor Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δεν ειπα κατι απο αυτα που λετε. Ακομη και κατι τετοιο να ειπα ειναι στο ιατρικο απορρητο και δεν αποτελει στοιχειο για να αποδειξει οτι εχω τοσο τεραστιο προλημα υγειας. Αντε να μου διναν αναβολη για να αλλαξω μυαλα. Και παλι, απλα διατυπωνοντας τρελες θεωριες μπορεις να παρεις απαλλαγη και μαλιστα με το ζορι; Ο αλλος αναγκαστηκε να φυτεψει κρουασανια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Τι ποικιλια ηταν η κρουασανια?Molto ή champion?αμα ειναι champion του βγαζω το καπελο και γαμω τα κρουασαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Άμα ήταν στεργιου τότε απλά έβαλε το κρουασάν στην φυσική του θέση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Άμα ήταν στεργιου τότε απλά έβαλε το κρουασάν στην φυσική του θέση στεργιου μονο τα σαντουιτς και το σταφιδοψωμο μου αρεσει χαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Αλλα αυτά που πουλάει κανονικά στα sm και άλλα αυτά που δίνει στα στρατόπεδα, έχουν διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Αλλα αυτά που πουλάει κανονικά στα sm και άλλα αυτά που δίνει στα στρατόπεδα, έχουν διαφορά και εγω οταν ημουν φανταρος στεργιου μας ειχαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 To κρουασάν του (αυτό στην πορτοκαλί συσκευασία) ήταν πολύ καλό, ειδικά αν το βαζες στην τοστιέρα ήταν αλλού. Εδώ στα βόρεια δυστυχώς δεν τα χουν στα s/m. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δεν δίνουν την ίδια ποιότητα, ειδικά στα σάντουιτς όταν ήμουν μέσα συνέχεια ανακαλουσαν παρτίδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 γευστικα ιδια μου φαινονται εμενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 ποτε ειναι η ορκωμοσια της στ εσσο στο πεζικο και ποσες μερες δικαιουνται 4? στον στρατο ξηρας γνωριζει κανεις ποιες μοναδες υπαρχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 To κρουασάν του (αυτό στην πορτοκαλί συσκευασία) ήταν πολύ καλό, ειδικά αν το βαζες στην τοστιέρα ήταν αλλού. Εδώ στα βόρεια δυστυχώς δεν τα χουν στα s/m. εκει στα βορεια εχει ομως τα πανινι τα οποια ειναι οτι καλυτερο εχω φαει δεν ξερω αν εχουν 1100 συντηρητικα αλλα ηταν τοσο νοστιμα και φρεσκα που τα μαμουσα τη μανα Δεν ειπα κατι απο αυτα που λετε. Ακομη και κατι τετοιο να ειπα ειναι στο ιατρικο απορρητο και δεν αποτελει στοιχειο για να αποδειξει οτι εχω τοσο τεραστιο προλημα υγειας. Αντε να μου διναν αναβολη για να αλλαξω μυαλα. Και παλι, απλα διατυπωνοντας τρελες θεωριες μπορεις να παρεις απαλλαγη και μαλιστα με το ζορι; Ο αλλος αναγκαστηκε να φυτεψει κρουασανια. απαλλαγη θα σου εδιναν γιατι θεωρησαι επικινδυνος για ολους (επισης στο στρατο το νομιμο ασχετος πως θα αντιδρουσαν ολοι ειναι το οτι ακομα και να σε πυροβολαν αν δεν παρεις εγκριση απο στρατοπαιδαρχη->ταξιαρχο->γες->ταξιαρχο->στρατοπαιδαρχη->εγκριση δεν ανοιγεις πυρ πληροφοριακα).Ο κρουασανακιας δεν θα κανει κακο σε κανεναν απλα κανει τον χαζο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Νέα μπότα στρατού... Μαζί με την νέα στολή π έρχεται!αρκετα μαχημα και τα δύο φαίνονται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Θα έρθει όταν τελειώσουν οι προμήθειες των τωρινών φαντάζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Νέα μπότα στρατού... Μαζί με την νέα στολή π έρχεται!αρκετα μαχημα και τα δύο φαίνονται! νεα στολη και νεα αρβυλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις