Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μηπως του ειπες οτι θελεις να υπηρετησεις εισαι καλος στο σημαδι και παραλληλα οτι θελεις να απαλλαξεις την χωρα απο τιποτα λαθρομεταναστες?εκει δικαιολογειτε το ι5

• Like 1
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειπα κατι απο αυτα που λετε. Ακομη και κατι τετοιο να ειπα ειναι στο ιατρικο απορρητο και δεν αποτελει στοιχειο για να αποδειξει οτι εχω τοσο τεραστιο προλημα υγειας. Αντε να μου διναν αναβολη για να αλλαξω μυαλα.

Και παλι, απλα διατυπωνοντας τρελες θεωριες μπορεις να παρεις απαλλαγη και μαλιστα με το ζορι; Ο αλλος αναγκαστηκε να φυτεψει κρουασανια.

Δημοσ.

Άμα ήταν στεργιου τότε απλά έβαλε το κρουασάν στην φυσική του θέση ;)

στεργιου μονο τα σαντουιτς και το σταφιδοψωμο μου αρεσει χαχαχαχαχα

Δημοσ.

Αλλα αυτά που πουλάει κανονικά στα sm και άλλα αυτά που δίνει στα στρατόπεδα, έχουν διαφορά ;)

και εγω οταν ημουν φανταρος στεργιου μας ειχαν

Δημοσ.

To κρουασάν του (αυτό στην πορτοκαλί συσκευασία) ήταν πολύ καλό, ειδικά αν το βαζες στην τοστιέρα ήταν αλλού. Εδώ στα βόρεια δυστυχώς δεν τα χουν στα s/m.

• Like 1
Δημοσ.

ποτε ειναι η ορκωμοσια της στ εσσο στο πεζικο και ποσες μερες δικαιουνται 4?

στον στρατο ξηρας γνωριζει κανεις ποιες μοναδες υπαρχουν?

Δημοσ.

To κρουασάν του (αυτό στην πορτοκαλί συσκευασία) ήταν πολύ καλό, ειδικά αν το βαζες στην τοστιέρα ήταν αλλού. Εδώ στα βόρεια δυστυχώς δεν τα χουν στα s/m.

εκει στα βορεια εχει ομως τα πανινι τα οποια ειναι οτι καλυτερο εχω φαει δεν ξερω αν εχουν 1100 συντηρητικα αλλα ηταν τοσο νοστιμα και φρεσκα που τα μαμουσα τη μανα

Δεν ειπα κατι απο αυτα που λετε. Ακομη και κατι τετοιο να ειπα ειναι στο ιατρικο απορρητο και δεν αποτελει στοιχειο για να αποδειξει οτι εχω τοσο τεραστιο προλημα υγειας. Αντε να μου διναν αναβολη για να αλλαξω μυαλα.

Και παλι, απλα διατυπωνοντας τρελες θεωριες μπορεις να παρεις απαλλαγη και μαλιστα με το ζορι; Ο αλλος αναγκαστηκε να φυτεψει κρουασανια.

απαλλαγη θα σου εδιναν γιατι θεωρησαι επικινδυνος για ολους (επισης στο στρατο το νομιμο ασχετος πως θα αντιδρουσαν ολοι ειναι το οτι ακομα και να σε πυροβολαν αν δεν παρεις εγκριση απο στρατοπαιδαρχη->ταξιαρχο->γες->ταξιαρχο->στρατοπαιδαρχη->εγκριση δεν ανοιγεις πυρ πληροφοριακα).Ο κρουασανακιας δεν θα κανει κακο σε κανεναν απλα κανει τον χαζο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...