Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μηπως του ειπες οτι θελεις να υπηρετησεις εισαι καλος στο σημαδι και παραλληλα οτι θελεις να απαλλαξεις την χωρα απο τιποτα λαθρομεταναστες?εκει δικαιολογειτε το ι5

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ειπα κατι απο αυτα που λετε. Ακομη και κατι τετοιο να ειπα ειναι στο ιατρικο απορρητο και δεν αποτελει στοιχειο για να αποδειξει οτι εχω τοσο τεραστιο προλημα υγειας. Αντε να μου διναν αναβολη για να αλλαξω μυαλα.

Και παλι, απλα διατυπωνοντας τρελες θεωριες μπορεις να παρεις απαλλαγη και μαλιστα με το ζορι; Ο αλλος αναγκαστηκε να φυτεψει κρουασανια.

To κρουασάν του (αυτό στην πορτοκαλί συσκευασία) ήταν πολύ καλό, ειδικά αν το βαζες στην τοστιέρα ήταν αλλού. Εδώ στα βόρεια δυστυχώς δεν τα χουν στα s/m.

• Like 1

To κρουασάν του (αυτό στην πορτοκαλί συσκευασία) ήταν πολύ καλό, ειδικά αν το βαζες στην τοστιέρα ήταν αλλού. Εδώ στα βόρεια δυστυχώς δεν τα χουν στα s/m.

εκει στα βορεια εχει ομως τα πανινι τα οποια ειναι οτι καλυτερο εχω φαει δεν ξερω αν εχουν 1100 συντηρητικα αλλα ηταν τοσο νοστιμα και φρεσκα που τα μαμουσα τη μανα

Δεν ειπα κατι απο αυτα που λετε. Ακομη και κατι τετοιο να ειπα ειναι στο ιατρικο απορρητο και δεν αποτελει στοιχειο για να αποδειξει οτι εχω τοσο τεραστιο προλημα υγειας. Αντε να μου διναν αναβολη για να αλλαξω μυαλα.

Και παλι, απλα διατυπωνοντας τρελες θεωριες μπορεις να παρεις απαλλαγη και μαλιστα με το ζορι; Ο αλλος αναγκαστηκε να φυτεψει κρουασανια.

απαλλαγη θα σου εδιναν γιατι θεωρησαι επικινδυνος για ολους (επισης στο στρατο το νομιμο ασχετος πως θα αντιδρουσαν ολοι ειναι το οτι ακομα και να σε πυροβολαν αν δεν παρεις εγκριση απο στρατοπαιδαρχη->ταξιαρχο->γες->ταξιαρχο->στρατοπαιδαρχη->εγκριση δεν ανοιγεις πυρ πληροφοριακα).Ο κρουασανακιας δεν θα κανει κακο σε κανεναν απλα κανει τον χαζο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...