Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποσο χρονων εισαι ρε μαν;

Βασικα στο στρατο τα εχουν ακουσει ολα (μπανανιες, κρουασανιες, αόρατο μηχανακι που το παρκαρεις), ολες τις διακιολογιες απο την 1η μερα που λεει ενας φανταρος μεχρι την τελευταια.

Απλα οταν κανει καποιος βλακειες για απαλλαγη του την δινουν και καλη ζωη να χεις σου λενε, για να μην τους παιδεψεις...

26 φιλος. Διατι;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

26 φιλος. Διατι;

Ασχετη ερωτηση βασικα αλλα δεν ξερω ρε φιλε γιατι να σκαλωσαν ετσι μαζι σου;

Δεν μπορεις να μαθεις; Πηγαινε ρωτα τον ψυχολογο καπως αν σε ξαναπανε εξεταση. τωρα μεσα εισαι;

ειχα στο ναυπλιο  ενα παλικαρακι το οποιο του ετρεχαν συνεχεια οι μυξες κατω στο πιατο του πανω του τις ετρωγε κιολας ο σιχαμενος ουτε αναβολη του εδωσαν ουτε τιποτα

δυστυχώς οι εξετάσεις ικανότητας ειναι της πλάκας, αν τύχεις σε κανα έξυπνο στέλεχος που τον νοιάζει κιόλας (σπάνια περιπτωση) μπορεί να στειλει μερικούς ακαταλληλους ειτε αοπλους ειτε αναβολή, αλλιώς κουτσοι στραβοι στον αγ. παντελεημονα. 

Στο κέντρο ο δίκας είχε βγάλει αοπλους κανα δυο άτομα που έκαναν μπαμ ότι ήταν ακατάλληλοι, ενώ ο ψυχολόγος* χαμπάρι δεν είχε πάρει. 

*αν ήταν όντως ψυχολόγος, γιατι η ειδικότητα λεγεται οπλιτες ψυχοκοινωνικής μεριμνας (ΟΨΜ), και έχουν βάλει μέσα και κοινωνιολόγους, ανθρωπολόγους και διαφορους άλλους άσχετους...

Παντα το χα απορια... :lol:

Αν πας, και απο την πρωτη μερα δεν εκτελεις τιποτα.

Θα βαρεθουν και θα σε διωξουν (αναβολη ή i5)?

Η θα περιμενουν την ορκωμοσια και μετα θα σε καμπανιαζουν συνεχεια?

Αν είσαι ήδη από αναβολές κατα 90% σε παραπέμπουν σε επιτροπή απαλλαγής και παίρνεις Ι5. Αν εισαι πρώτη φορά στο στρατό το πιο πιθανό απλά να πας για αναβολή.

Αν πάει στο στρατόπεδο και εξ αρχής δηλώσει στο λόχο/ταγμα ότι δεν θέλει να υπηρετήσει το βλέπουν και οι ίδιοι και σε διώχνουν. Δεν αφήνουν τέτοια άτομα στην ορκομωσία γιατί πολύ απλά δεν κάνουν για συνέχιση θητείας...

Επιβεβαιωμένα αυτά που σας λέω. Είχα παρει 2 αναβολές (πέραν της κανονικής) και μπήκα 2 φορές με προκατάταξη και είδα πολλά τέτοια όπως και τη στάση ακόμα και τέντα/στρατόκαυλων στελεχών τερμα ευθυνόφοβοι όλοι τους, το ίδιο και οι στρατιωτικοί γιατροί... 

Και δε μιλάω για άτομα που απλά ήθελαν να βγουν Ι5 επειδή δεν θέλαν να υπηρετησουν... Ειχαμε και "παλικαρια" που τους λεγε ο λοχαγος να κατσουν προσοχη και αυτοι του λεγανε να παρει δρομο. Μεχρι ενας τσαμπουκας τσακωθηκε με ενα ΔΕΑ επειδη του ειπε να κατσει προσοχη εκεινος του απαντησε πως την ειδες ρε μαγκας επειδη εγινες ΔΕΑ... ο αλλος δε σηκωνοταν ποτε απο το κρεβατι για να κανει θαλαμοφυλακας... χαχαχα . Ε αυτοι παιρνουν ποδι, μη ορκισμενοι ειδικα δεν μπορεις να τους καμπανιασεις ουτως η αλλως...

Βέβαια εγώ υπηρέτησα κανονικά γιατι δεν ήθελα να βγω Ι5..

Γενικά αν δεν θέλει κάποιος να υπηρετήσει, δεν υπηρετεί.

• Like 1

Στο χρονο που παρακολουθουσα τα στρατοπραγματα (λογω θητειας μου -και φιλων μετα απο εμενα),

ειναι 1000% σιγουρο πως Διοικητης στο ΚΕΝ -αλλα και σε μοναδες μετα, το ειδα @ πεζικο Καλαματα,

μα και Εβρο κατοπιν- μπορει να δωσει με συνοπτικοτατες μαλιστα διαδικασιες 6μηνη αναβολη, ακομη

κι αν ο στρατευμενος, τον οποιο θελει ετσι κανονικα να <ξεφορτωθει>, δεν το εχει ζητησει να φυγει..!! :mrgreen:

Γιατι? (Μα πολυ απλα) γιατι να χρεωθει, εκεινος, το 'προβλημα'? Τον 'προβληματικο φανταρο'(?) κ.λπ.

Tύπος σφουγγαρίζει τραπέζια των εστιατορίων με σφουγγαρίστρα και πάει και κάθεται στη θέση του διοικητή, τρώει 40 μέρες. Έπειτα βγαίνει εξοδούχος με πλαστό εξοδόχαρτο (είχε αλλάξει την ημερομηνία), τελικά τον έδιωξε ο διοικητής του με αναβολή. :P

όσοι μπαινουν προκαταταξη (μια βδομάδα πριν) απο αναβολές υγείας παιρνουν τις αναβολές/απαλλαγές πανευκολα, σε έναν του ήρθε να πάει για περιπατο μες στην νύχτα, δεν μπορούσε να κοιμηθει, τον έψαχναν οι εποπ στο στρατοπεδο :-D  την επομενη του έδωσαν αναβολή/απαλλαγή 

Εχω σπαστει που θελουν να με βγαλουν ι5 ψυχολογικο με το ζορι. Αν το κανουν θα απευθυνθω και σε δικηγορο αλλα μεχρι τοτε μηπως καποιος ξερει πως μπορω να κινηθω νομικα σε μια τετοια περιπτωση;

Επαναλαμβανω εχω καθαρο ιατρικο μητρωο και δεν υπαρχει ουτε απλη καταγγελια στην αστυνομια εις βαρος μου. Πριν 2 χρονια που ειχα ξαναπερασει απο στρατιωτικο ψυχολογο με εβγαλε "χωρις ψυχιπαθολογια". Δεν εχω παρε ποτε αναβολη για λογους υγειας. Στο στρατοπεδο δεν προλαβα να κανω τιποτα αφου απο τη πρωτη κι ολας μερα με παραπεμψαν. Εννοειται οτι δεν εχω πει κατι λαθος και οτι εχω πολλες φορες δηλωσει οτι θελω να υπηρετησω.

Υποψιαζομαι οτι δε με θελουν γιατι ειμαι πολυ "ξυπνιος" για στρατο. Δε θελουν να τους χαλασω τη σουπα.

• Like 1

Εχω σπαστει που θελουν να με βγαλουν ι5 ψυχολογικο με το ζορι. Αν το κανουν θα απευθυνθω και σε δικηγορο αλλα μεχρι τοτε μηπως καποιος ξερει πως μπορω να κινηθω νομικα σε μια τετοια περιπτωση;

Επαναλαμβανω εχω καθαρο ιατρικο μητρωο και δεν υπαρχει ουτε απλη καταγγελια στην αστυνομια εις βαρος μου. Πριν 2 χρονια που ειχα ξαναπερασει απο στρατιωτικο ψυχολογο με εβγαλε "χωρις ψυχιπαθολογια". Δεν εχω παρε ποτε αναβολη για λογους υγειας. Στο στρατοπεδο δεν προλαβα να κανω τιποτα αφου απο τη πρωτη κι ολας μερα με παραπεμψαν. Εννοειται οτι δεν εχω πει κατι λαθος και οτι εχω πολλες φορες δηλωσει οτι θελω να υπηρετησω.

Υποψιαζομαι οτι δε με θελουν γιατι ειμαι πολυ "ξυπνιος" για στρατο. Δε θελουν να τους χαλασω τη σουπα.

troll detected

• Like 6

Κανενας δεν ειναι πολυ "ξυπνιος" για τον στρατο!

Υπαρχει καποιος στον κυκλο σου που να μην θελει να πας στο στρατο;

Οχι. Μεχρι και οι γονεις μου ηρθαν και ειπαν οτι ειμαι οκ και θελουν να υπηρετησω.

Οχι. Μεχρι και οι γονεις μου ηρθαν και ειπαν οτι ειμαι οκ και θελουν να υπηρετησω.

Τίποτα νεφελίμ και χερουβίμ μήπως μπλέκονται κάπου?

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...