Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από χωριό είσαι ; Γιατί να απολογηθείς ;

Σαν να μου λες οτι πήγες σε ταβέρνα και πρέπει να απολογηθείς επειδή ήθελες παϊδάκια ενώ οι άλλοι πήραν μπριζόλες.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απορεις που με διωχνουν ή δεν εκφραστηκα σωστα;

Το χαρτι μπορει να μη λεει ι5 ψυχολογικο ομως τι θα απολογηθω σε συγγενεις φιλους και γνωστους;

απορω που σε διωχνουν πρωτη φορα το ακουω αυτο εκτος και ειπες οτι θες να πας να καταλαβεις τη τουρκια και τετοια..

Δημοσ.

Απορεις που με διωχνουν ή δεν εκφραστηκα σωστα;

Το χαρτι μπορει να μη λεει ι5 ψυχολογικο ομως τι θα απολογηθω σε συγγενεις φιλους και γνωστους;

ναι, γιατι ο πρώτος εισαι ή ο τελευταιος;

Πες τους να κοιτάξουν τι βύσματα έγλυφαν για να πάρουν καμια άδεια/μετάθεση και να σε αφήσουν να κάνεις ό,τι εσύ θες ;)

Δημοσ.

Γεια σας κυριοι. Απο τη πρωτη μερα καταταξεως με απεστειλαν στο 414 χωρις να εχω δημιουργησει κανενα προβλημα. Εδω μου λενε οτι ο χαρακτηρας μου ειναι ακαταλληλος για το στρατο. Οτι δηλαδη υποστηριζω "μαχητικα" τις αποψεις και δεν υποχωρω ευκολα. Λενε οτι ο λογος που προτεινουν απαλλαγη δεν ειναι ψυχοπαθολογικος αλλα αυτη η ασυμβατοτης χαρακτηρος. Εγω επανελλημενα εχω δηλωσει οτι θελω να υπηρετησω και οτι θα ειμαι υπακουος.

Προσπαθουν απλα να μου χρυσωσουν το χαπι που θα με βγαλουν τρελο;

Ποτε στη ζωη μου δεν ειχα παραβατικη συμπεριφορα ουτε εχω νοσηλευτει ουτε εχω παρει φαρμακα. Γιατι τοσο πολυ θελουν να με διωξουν; Δεν ειναι περιεργο;

Και εμένα ο ανηψιός δεν θέλει να πάει στρατό και ψάχνει αφορμές για να τον διώξουν. Τι τους είπες? Θέλω να του το μεταφέρω γιατί έξω ξεμείνει από ιδέες..

Δημοσ.

Και εμένα ο ανηψιός δεν θέλει να πάει στρατό και ψάχνει αφορμές για να τον διώξουν. Τι τους είπες? Θέλω να του το μεταφέρω γιατί έξω ξεμείνει από ιδέες..

Και γω ψάχνω για θείο σα και σένα..Τι σου είπε? :ρ 

Δημοσ.

Nα παρει κρουασαν απο το ΚΨΜ, και να φροντισει να παει σε ενα σημειο οπου θα τον βλεπουν, αλλα θα ειναι και διακριτικα. Μετα, να αρχισει να σκαβει και να βαζει τα κρουασαν μεσα στη τρυπα. Μολις τον ρωτησουν τι κανει, να τους πει οτι φυτευει κρουασαν, για να βγει κρουασανια. Τυπας στη Σπαρτη το εκανε και βγηκε Ι5  :-D

• Like 3
Δημοσ.

Nα παρει κρουασαν απο το ΚΨΜ, και να φροντισει να παει σε ενα σημειο οπου θα τον βλεπουν, αλλα θα ειναι και διακριτικα. Μετα, να αρχισει να σκαβει και να βαζει τα κρουασαν μεσα στη τρυπα. Μολις τον ρωτησουν τι κανει, να τους πει οτι φυτευει κρουασαν, για να βγει κρουασανια. Τυπας στη Σπαρτη το εκανε και βγηκε Ι5  :-D

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Αμα καταλαβουν οτι προσποιησαι ή οτι εχεις σκοπιμοτητα σε αυτο που κανεις δε προκειται να στη χαρισουν. Πρεπει να κανεις κατι που να νιωθουν οτι απειλειται το κυρος τους ή οτι θα εκτεθουν. Εγω οπως ειπα και χωρις να κανω τιποτα,απλα και μονο επειδη με υποπτευονται, δε με θελουν.

Δημοσ.

Αμα καταλαβουν οτι προσποιησαι ή οτι εχεις σκοπιμοτητα σε αυτο που κανεις δε προκειται να στη χαρισουν. Πρεπει να κανεις κατι που να νιωθουν οτι απειλειται το κυρος τους ή οτι θα εκτεθουν. Εγω οπως ειπα και χωρις να κανω τιποτα,απλα και μονο επειδη με υποπτευονται, δε με θελουν.

Ποσο χρονων εισαι ρε μαν;

Βασικα στο στρατο τα εχουν ακουσει ολα (μπανανιες, κρουασανιες, αόρατο μηχανακι που το παρκαρεις), ολες τις διακιολογιες απο την 1η μερα που λεει ενας φανταρος μεχρι την τελευταια.

Απλα οταν κανει καποιος βλακειες για απαλλαγη του την δινουν και καλη ζωη να χεις σου λενε, για να μην τους παιδεψεις...

Δημοσ.

Παντα το χα απορια... :lol:

Αν πας, και απο την πρωτη μερα δεν εκτελεις τιποτα.

Θα βαρεθουν και θα σε διωξουν (αναβολη ή i5)?

Η θα περιμενουν την ορκωμοσια και μετα θα σε καμπανιαζουν συνεχεια?

Δημοσ.

Παντα το χα απορια... :lol:

Αν πας, και απο την πρωτη μερα δεν εκτελεις τιποτα.

Θα βαρεθουν και θα σε διωξουν (αναβολη ή i5)?

Η θα περιμενουν την ορκωμοσια και μετα θα σε καμπανιαζουν συνεχεια?

Αν δεν μπορείς εσυ μπορει ο διπλανός, θα τα ακούσεις λίγο και θα πάει ο διπλανός.

Αν δεν μπορει ο διπλανός, θα μπορέσει ο παραδιπλανός και θα τα ακούσετε διπλά.

Και μεγαλώνει η σειρά, μέχρι τον 3ο - 4ο όπου το καημένο, ταλαιπωρημένο, δύσμοιρο στέλεχος, παρόλη την καλοσύνη του και την κατανόηση του, θα βγάλει το λόχο στη βροχή / ήλιο, θα τους πρήξει τα @@ επειδή κανείς δεν μπορεσε να του κουβαλήσει 2 κούτες.

Την επόμενη κάποιος θα είναι ψιλοχεσμένος και θα πάει αν του τρίξει τα δόντια. Μπορεί να πέσει και καμία καμπάνα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...