Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Απλά για να σε βάζουν τελευταίες μέρες να ψάχνεις που φιδιαζει ο καθένας. Είχαμε και κάτι παραξενους που το έπαιζαν δύσκολοι κιόλας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Έλειπαν και σε μένα κάμποσοι για υπογαφές επειδή απολυόμουν μέσα σε group πρωτοχρονιάς, καθάρισε ο λοχαγός τις μισές υπογραφές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 είχαμε καναν δυο τύπους, καρεκλοκενταυρους, που έλεγαν να πάμε σε αυτούς όταν θελουμε την τελευταια υπογραφή, έτσι χωρίς λόγο και χωρις να μας εξηγήσουν, βαριούνταν που ζούσαν και ήθελαν να μας την σπάσουν και την τελευταια στιγμή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Να ρωτησω κατι, πηγα και εκοψα την αναβολη (Σεπτεμβριο) και στις δηλωσεις που κανεις απο κατω ειπα οτι θελω να μπω στην ΕΣΣΟ του Ιανουαριου και Πεζοναυτες. Τωρα βρηκα το κωλοχαρτο που ειχα οταν πηρα την αναβολη το 2009 οταν μπηκα στην σχολη και εχει πανω τον ΣΑ που ζηταει το site (stratologia.gr & army.gr) και στην στρατολογια που παω και βαζω τα στοιχεια μου βγαζει Στρατο Ξηρας οπως ειχα διαλεξει τότε που πηρα αναβολη! Δηλαδη δεν εχει ανανεωθει ακομα! Επισης στο army.gr μου λεει " Τα στοιχεία που έχετε εισάγει δεν αντιστοιχούν σε στρατεύσιμο!". Και σκεφτομαι οτι ακομα δεν εχει ενημερωθει το συστημα για αυτους που θα μπουνε 2016.. Και ακουσα οτι το γραμμα στο σπιτι ερχεται 1 βδομαδα πριν, αν ειναι να μπω Γενναρη (8,9,10) επειδη ειναι και οι γιορτες κτλ μην γινει καμια μλκια και αργησει τιποτα και ερθει και λεει οτι πρεπει να παω σε 2 μερες.. Υπαρχει τετοια περιπτωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ειχα παρουσιαστει Γεναρη του 2014 εγω(330 ΕΣΣΟ)και αρχικα για το ποτε παρουσιαζομαι το ειχα μαθει τελη Δεκεμβριο αρχες Γεναρη(22 Ιανουαριου ειχα πχ μπει)και ειχαν παρει και απο το αστυνομικο τμημα της περιοχης μου να περασω για τα τυπικα. Αλλα σιγουρα ειχες αρκετες μερες περιθωριο απο οταν σε καλεσουν τηλεφωνο μεχρι να παρουσιαστεις. Για τα περι πεζοναυτων δεν γνωριζω τι παιζει που αναφερεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Να ρωτησω κατι, πηγα και εκοψα την αναβολη (Σεπτεμβριο) και στις δηλωσεις που κανεις απο κατω ειπα οτι θελω να μπω στην ΕΣΣΟ του Ιανουαριου και Πεζοναυτες. Τωρα βρηκα το κωλοχαρτο που ειχα οταν πηρα την αναβολη το 2009 οταν μπηκα στην σχολη και εχει πανω τον ΣΑ που ζηταει το site (stratologia.gr & army.gr) και στην στρατολογια που παω και βαζω τα στοιχεια μου βγαζει Στρατο Ξηρας οπως ειχα διαλεξει τότε που πηρα αναβολη! Δηλαδη δεν εχει ανανεωθει ακομα! Επισης στο army.gr μου λεει " Τα στοιχεία που έχετε εισάγει δεν αντιστοιχούν σε στρατεύσιμο!". Και σκεφτομαι οτι ακομα δεν εχει ενημερωθει το συστημα για αυτους που θα μπουνε 2016.. Και ακουσα οτι το γραμμα στο σπιτι ερχεται 1 βδομαδα πριν, αν ειναι να μπω Γενναρη (8,9,10) επειδη ειναι και οι γιορτες κτλ μην γινει καμια μλκια και αργησει τιποτα και ερθει και λεει οτι πρεπει να παω σε 2 μερες.. Υπαρχει τετοια περιπτωση? Μην αγχώνεσαι, κι εγώ όταν είχα περάσει περιοδεύων είχα δηλώσει Πεζικό, και όταν πήγα να κόψω την αναβολή στα 27 μου, δήλωσα Ειδικές Δυνάμεις. Όλοι έλεγαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να με στείλουν απευθείας Πεύκο, κι όμως όταν ήρθε το χαρτί, ήταν για Πεύκο. Και να μη σε στείλουν εκεί, δηλώνεις μετά που θα έρθουν τα κλιμάκια των Ειδικών Δυνάμεων και θα σε πάρουν. Θα γλυτώσεις και κάποιες μέρες το καραγκιοζιλίκι του Πεύκου. Όπως και να 'χει, το να πας τελικά Πεύκο αργά ή γρήγορα, είναι πολύ πιο σίγουρο απ' το να πας Πεζοναύτης, απλά επειδή θα το δηλώσεις. Οι περισσότερες πιθανότητες (αν δεν έχεις μέσο), είναι να σε στείλουν Αμφίβιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Οταν αρχισει να πλησιαζει θα παω να ρωτησω αν ειναι, δεν το αφηνω στην τυχη για το ποτε θα ρθει το χαρτι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tempor Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας κυριοι. Απο τη πρωτη μερα καταταξεως με απεστειλαν στο 414 χωρις να εχω δημιουργησει κανενα προβλημα. Εδω μου λενε οτι ο χαρακτηρας μου ειναι ακαταλληλος για το στρατο. Οτι δηλαδη υποστηριζω "μαχητικα" τις αποψεις και δεν υποχωρω ευκολα. Λενε οτι ο λογος που προτεινουν απαλλαγη δεν ειναι ψυχοπαθολογικος αλλα αυτη η ασυμβατοτης χαρακτηρος. Εγω επανελλημενα εχω δηλωσει οτι θελω να υπηρετησω και οτι θα ειμαι υπακουος. Προσπαθουν απλα να μου χρυσωσουν το χαπι που θα με βγαλουν τρελο; Ποτε στη ζωη μου δεν ειχα παραβατικη συμπεριφορα ουτε εχω νοσηλευτει ουτε εχω παρει φαρμακα. Γιατι τοσο πολυ θελουν να με διωξουν; Δεν ειναι περιεργο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας κυριοι. Απο τη πρωτη μερα καταταξεως με απεστειλαν στο 414 χωρις να εχω δημιουργησει κανενα προβλημα. Εδω μου λενε οτι ο χαρακτηρας μου ειναι ακαταλληλος για το στρατο. Οτι δηλαδη υποστηριζω "μαχητικα" τις αποψεις και δεν υποχωρω ευκολα. Λενε οτι ο λογος που προτεινουν απαλλαγη δεν ειναι ψυχοπαθολογικος αλλα αυτη η ασυμβατοτης χαρακτηρος. Εγω επανελλημενα εχω δηλωσει οτι θελω να υπηρετησω και οτι θα ειμαι υπακουος. Προσπαθουν απλα να μου χρυσωσουν το χαπι που θα με βγαλουν τρελο; Ποτε στη ζωη μου δεν ειχα παραβατικη συμπεριφορα ουτε εχω νοσηλευτει ουτε εχω παρει φαρμακα. Γιατι τοσο πολυ θελουν να με διωξουν; Δεν ειναι περιεργο; οριστε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 και δε χαιρεσαι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 και δε χαιρεσαι; χαχαχα μετα θα λες ειμαι τρελος εγω εχω και χαρτι γιατρου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 χαχαχα μετα θα λες ειμαι τρελος εγω εχω και χαρτι γιατρου Η προσωπική υγεία είναι απόρρητο και δεν θα αναγράφεται τίποτα πάνω στο χαρτί που θα σου δώσουν αν σε διώξουν από τον στρατό. Αν θέλεις να δουλέψεις κανείς δεν θα σε ρωτήσει τι έκανες στον στρατό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Η προσωπική υγεία είναι απόρρητο και δεν θα αναγράφεται τίποτα πάνω στο χαρτί που θα σου δώσουν αν σε διώξουν από τον στρατό. Αν θέλεις να δουλέψεις κανείς δεν θα σε ρωτήσει τι έκανες στον στρατό. εγω πλακα εκανα και εσυ το πηγες στα σοβαρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας κυριοι. Απο τη πρωτη μερα καταταξεως με απεστειλαν στο 414 χωρις να εχω δημιουργησει κανενα προβλημα. Εδω μου λενε οτι ο χαρακτηρας μου ειναι ακαταλληλος για το στρατο. Οτι δηλαδη υποστηριζω "μαχητικα" τις αποψεις και δεν υποχωρω ευκολα. Λενε οτι ο λογος που προτεινουν απαλλαγη δεν ειναι ψυχοπαθολογικος αλλα αυτη η ασυμβατοτης χαρακτηρος. Εγω επανελλημενα εχω δηλωσει οτι θελω να υπηρετησω και οτι θα ειμαι υπακουος. Προσπαθουν απλα να μου χρυσωσουν το χαπι που θα με βγαλουν τρελο; Ποτε στη ζωη μου δεν ειχα παραβατικη συμπεριφορα ουτε εχω νοσηλευτει ουτε εχω παρει φαρμακα. Γιατι τοσο πολυ θελουν να με διωξουν; Δεν ειναι περιεργο; το μόνο κακό που βλέπω αν πάρεις Ι5 ειναι ότι θα στερήσεις απο τους άλλους φαντάρους αρκετές ιστορίες γέλιου 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tempor Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 οριστε? Απορεις που με διωχνουν ή δεν εκφραστηκα σωστα; Το χαρτι μπορει να μη λεει ι5 ψυχολογικο ομως τι θα απολογηθω σε συγγενεις φιλους και γνωστους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις