phanispal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ρε ψάρι, απολύεσαι και θα πας και στις 7? Εμείς είχαμε άτομα που πήγαν και μια μέρα μέτα, είχαν ξεμπερδέψει βέβαια με υπογραφές μέρες πριν... Εξαρτάται σε τι μονάδα είσαι. Εμείς έπρεπε να μπούμε κανονικά στις 06:00, να είμαστε ξυρισμένοι, να βάλουμε παραλλαγή για να χαιρετίσουμε το Διοικητή, και φύγαμε το μεσημέρι τελικά. Περιττό να πω ότι έφυγα τρέχοντας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αλλιώς τι, φυλακή ενώ έχεις απολυθεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 σε εμας το προηγουμενο βραδυ μας εκανε τραπεζι ο διοικητης!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αλλιώς τι, φυλακή ενώ έχεις απολυθεί? Μαλακίες του τύπου «σας ρίχνουμε 20+ μέρες φυλακή και δεν απολύεται κανείς σήμερα». Κάποιοι ήταν στο όριο ούτως ή άλλως. Αλλά περισσότερο στα πλαίσια πειθαρχίας που είχαμε μάθει. Σκέψου και τους νέους που ήταν τέντα, να βλέπουν εμάς να είμαστε τελείως μπουρδέλα. Που ήμασταν εν μέρει, απλά δεν ήθελαν να το παρακάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Φυλακή ένω έχεις "απολυθεί"? Οk την τελευταία μέρα, αλλά μετά την απολύση ήταν παπάτζες, σας ψάρωναν σαν είσασταν στο Πεύκο 1η μέρα... Ούτε στον πατέρα μου το 1956 δεν έκαναν κάτι τέτοιο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 εγω με τζινακι και και πουκαμισακι απολυθηκα και καφε σε πλαστικο!!πολυ χαλαρα στο αγρινιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Κάτσε, εγώ παρουσιάστηκα 24 Οκτώβρη, και απολύθηκα 24 Ιούλη. Θεωρείς ότι η 24η Ιουλίου ήταν «μετά την απόλυση»; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Πιο πάνω μίλησα για +1 μέρα, δλδ 25 στην περίπτωσή σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 ρε μαγκες αυριο απολελε και τρελελε μπορω να παω και 8-9.00 το πρωι ; ή πρεπει με την αναφορα 7.00; εχω να ξεχρεωσω κρεβατι/παρω υπογραφες/παρω ταυτοτητα πηγαινε πρωι να τελειώνεις... αυτες οι μπουρδες θα σου φανε κανενα διωρο-τριωρο μαζί με τις αναλογες χαιρετούρες... εγω ειχα ξεχρεώσει τα πάντα κανα διμηνο πριν (ειχα μαζεμενες αδειες και εξαφανιστηκα-σκέψου οτι δεν προλαβα την τελευταία σειρά πανω απο βδομαδα) και είχα μπει κατα τις 7-7.30 με βερμουδα και σαγιονάρα, πηγα καψιμι ήπιαμε με τις σειρές οσες μπύρες υπηρχαν (και ήταν τριψήφιος αριθμός) και κατα τις 9.30 μας φωναξαν πηγαμε πηραμε ταυτοτητες-κωλοχαρτα και 10 η ωρα ήμασταν ήδη εκτος και χαιρετιόμασταν με ένα κενό (ομολογουμενως)... ωραια πραγματα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Α, εγώ σου λέω για την τελευταία μέρα, όχι για κάποια επόμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ναι το κατάλαβα, το γράφω ξεκάθαρα στο 17022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Τι τις θέλουν τις υπογραφές; Οι περισσότερες δεν έχουν καμία σχέση, πχ σε εμένα ζητούσαν υπογραφή από τους άλλους λοχους από την διμοιρία συντηρησεως και κάτι άλλους άσχετους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Επειδή ενδέχεται να έχεις εκκρεμότητες και με άλλους λόχους, αν υπάρχουν νταραβέρια μεταξύ του δικού σου και εκείνων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Τι τις θέλουν τις υπογραφές; Οι περισσότερες δεν έχουν καμία σχέση, πχ σε εμένα ζητούσαν υπογραφή από τους άλλους λοχους από την διμοιρία συντηρησεως και κάτι άλλους άσχετους... Στην πραξη οπως το λεμε πιο πολυ ταλαιπωρια ειναι παρα ουσια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Στην πραξη οπως το λεμε πιο πολυ ταλαιπωρια ειναι παρα ουσια. Ακούγεται σαν τον ελληνικό στρατό αυτό τo πράγμα Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2015 από j0hnn1e 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις