Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ξέρει κανείς τι μεταθέσεις βγαίνουν για αεροπορία; Δλδ πας κανονικά παραμεθόριο, Eβρο,Xιο, Λήμνο κλπ η εχει αλλου μεταθεσεις; Γενικά ισχύει ότι είναι χαλαρή εκεί η θητεία; Mιλάμε πάντα χωρίς βύσμα, γιατί αν έχεις βύσμα παντού κανεις ζωάρα.... Αφου μονο και μονο για να πας αεροπορια πρεπει να βαλεις βυσμα τι λεμε τωρα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos-thess Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Nαι ρε αρχηγέ, αλλά οι μεταθέσεις για που βγαίνουνε; Μπορεί να πας Πινέζα ή φτάνεις μέχρι Τανάγρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Nαι ρε αρχηγέ, αλλά οι μεταθέσεις για που βγαίνουνε; Μπορεί να πας Πινέζα ή φτάνεις μέχρι Τανάγρα; google it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Nαι ρε αρχηγέ, αλλά οι μεταθέσεις για που βγαίνουνε; Μπορεί να πας Πινέζα ή φτάνεις μέχρι Τανάγρα; στη χειροτερη μπορεί να πας σε κανα ραντάρ, που ειναι σε βουνο μακριά απο τα πάντα, αλλα και παλι καλύτερα απο τα στρατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ο αδερφος μου μπηκε με τη προηγουμενη εσσο κι εγω μπαινω τωρα. Θα με στειλουν σε μοναδα στην Αττικη αυτοματως ή πρεπει να κανω κατι; Σε παιδιά που είχαν το ίδιο θέμα τους ζητούσαν κάποια χαρτιά για ν γίνει ή κατ εξαίρεση μετάθεση που θες. Θα σ τ πουν μόλις μπεις τ χρειάζεται... Υγ: άμα σας τρομάξουν, γτ Αυλώνα έτσι μας έκαναν, ότι ας πούμε έχεις μια μέρα για ν σιυ στλ τα χαρτιά μην κωλωσεις. Είναι υποχρεωμένοι ν τα δεχτούν κ πιο μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ξέρει κανείς τι μεταθέσεις βγαίνουν για αεροπορία; Δλδ πας κανονικά παραμεθόριο, Eβρο,Xιο, Λήμνο κλπ η εχει αλλου μεταθεσεις; Γενικά ισχύει ότι είναι χαλαρή εκεί η θητεία; Mιλάμε πάντα χωρίς βύσμα, γιατί αν έχεις βύσμα παντού κανεις ζωάρα.... γιατι εχει χιο και εβρο η αεροπορια???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 οχι δεν εχει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafahltg Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση μπαίνω στρατό σε λίγες μέρες και επειδή πάντα είχα πρόβλημα με την ακμή το ξύρισμα θα μου είναι πρόβλημα έμαθα πως μπορώ να πάρο χαρτί δερματολόγου που θα μου επιτρέπει να ξειρίζομαι κάθε 3-4 μέρες αλλα θέλω να παω δόκιμος και θέλω να σας ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να με βγάλουν Ι2 για αυτό το λόγο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση μπαίνω στρατό σε λίγες μέρες και επειδή πάντα είχα πρόβλημα με την ακμή το ξύρισμα θα μου είναι πρόβλημα έμαθα πως μπορώ να πάρο χαρτί δερματολόγου που θα μου επιτρέπει να χειρίζομαι κάθε 3-4 μέρες αλλα θέλω να παο δόκιμος και θέλω να σας ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να με βγάλουν Ι2 για αυτό το λόγο ? Παρε χαρτι δερματολογου, θα περασεις και απο κει γιατρο και θα σου δωσει χαρτι ελευθερος ξυρίσματος. Απλα θα σου που να εχεις ξυριστικη να τα τριμαρεις οσο πιο κατω γινεται. Ενα παληκαρι που ειχα ι1 ηταν απλα εκανε αυτο που σου πα με ξυριστικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση μπαίνω στρατό σε λίγες μέρες και επειδή πάντα είχα πρόβλημα με την ακμή το ξύρισμα θα μου είναι πρόβλημα έμαθα πως μπορώ να πάρο χαρτί δερματολόγου που θα μου επιτρέπει να ξειρίζομαι κάθε 3-4 μέρες αλλα θέλω να παω δόκιμος και θέλω να σας ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να με βγάλουν Ι2 για αυτό το λόγο ? Δε χρειάζεται να πας χαρτί. Θα σε δει εκεί γιατρός και πες του το θέμα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 ρε μαγκες αυριο απολελε και τρελελεμπορω να παω και 8-9.00 το πρωι ; ή πρεπει με την αναφορα 7.00;εχω να ξεχρεωσω κρεβατι/παρω υπογραφες/παρω ταυτοτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 πηγαινε 7 να ξεμπερδευεις κιολας πιο νωρις αμα πας 9 μπορει να σε παρει μεσημερι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 ρε μαγκες αυριο απολελε και τρελελε μπορω να παω και 8-9.00 το πρωι ; ή πρεπει με την αναφορα 7.00; εχω να ξεχρεωσω κρεβατι/παρω υπογραφες/παρω ταυτοτητα Ρε ψάρι, απολύεσαι και θα πας και στις 7? Εμείς είχαμε άτομα που πήγαν και μια μέρα μέτα, είχαν ξεμπερδέψει βέβαια με υπογραφές μέρες πριν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 ρε μαγκες αυριο απολελε και τρελελε μπορω να παω και 8-9.00 το πρωι ; ή πρεπει με την αναφορα 7.00; εχω να ξεχρεωσω κρεβατι/παρω υπογραφες/παρω ταυτοτητα καλα γιατι δεν ετρεχες πριν ερθει η μερα της απολυσης για τις υπογραφες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 καλα γιατι δεν ετρεχες πριν ερθει η μερα της απολυσης για τις υπογραφες? Μπορει να ναι κανας καημενος που πηρε αδεια λελε απ τη σκοπια και να φυγε τρεχοντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις