Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παντού ισχύουν, αλλά απο αυτά που ακουγα απο φίλο που υπηρετούσε στην Ρόδο ήταν ακομα πιο χαλια. Ασε το ότι έχει ζωή μπορεί να ειναι αρνητικό για εσένα, θα σε πειράζει περισσότερο όταν εισαι κλεισμένος μέσα.

Οι άδειες στον στρατό ειναι ανωμαλο πράμα, μπορεί να σας βγάζουν απο το στρατοπεδο πχ. αφότου έχει πετάξει το αεροπλάνο ;) (εμάς μας έβγαζαν αφότου είχε φύγει το πρώτο τρένο) και πολύ πιθανον να μην μπορείς να προγραμματισεις γιατι τις βγάζουν όποτε εκεινοι θέλουν και όχι όποτε εσύ θες ;) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυριο παρουσιαζομαι μεσσολογγι πως θα παω στο στρατοπεδο απο το κτελ; Ειναι μακρια να παω με τα ποδια; Μπορει καποιος να μου δωσει οδηγιες; Μηπως βαζουν καποιο λεωφορειο να πα μας παρει απο το κτελ δωρεαν?

Αυριο παρουσιαζομαι μεσσολογγι πως θα παω στο στρατοπεδο απο το κτελ; Ειναι μακρια να παω με τα ποδια; Μπορει καποιος να μου δωσει οδηγιες; Μηπως βαζουν καποιο λεωφορειο να πα μας παρει απο το κτελ δωρεαν?

είναι πολύ κοντά 5-10 λεπτά με τα πόδια...2 ευθείες είναι από εκεί που σε αφήνει το κτελ το παίρνεις ευθεία στη πρώτη στροφή στρίβεις δεξιά και είναι όλο ευθεία πάλι θα το δεις.Σε εμένα πριν ένα χρόνο δεν είχε κάποιο λεωφορείο και δυστυχώς το κτελ δεν σε αφήνει απέξω κ το να κρατάς τον σάκο μέχρι εκεί είναι λίγο παλούκι αλλά δεν είναι μακριά εντάξει.

Πάντως αν δε κατάλαβες κάτι από αυτα μπορείς να ρωτήσεις ξέρουν εκεί..Άσε που δε θα σαι ο μόνος που παρουσιάζεται Μεσολόγγι  στο κτελ :ρ

διπλα ειναι αδερφε!!θα κατεβεις στο κτελ και δεν θα μπεις καθολου μεσα στη πυλη της πολης!θα περπατησεις καμια 100αρια μετρα και θα στριψεις δεξια και θα αρχισεις να ανεβαινεις ενα δρομο ειναι και ενα σουπερ μαρκετ εκει οπως ανεβαινεις!!σε καμια 300αρια μετρα εφτασες!!εισαι τυχερος γιατι δεν βρεχει αυτες τις μερες!!εχει και ταξι στα κτελ το πολυ να σου παρουν 3.50 ευρω 

επισης εχει ζωαρα το μεσολογγι να ξερεις!σιγουρα θα σου δωσουν αδεια κανε βολτα μεσα στα μαγαζια στο πεζοδρομο (καφετεριες,μεζεδοπωλεια)

Ναι, πρέπει να αφήσεις τις βαλίτσες στο cheque in και να πας στην πύλη για έλεγχο χειραποσκευων, επιτρέπεται να έχεις μαζί σου μια τσάντα μέχρι 10 κιλά και τα υγρά σε διαφανεις συσκευασίες μέχρι 100ml

Καλή πτήση

• Like 8

οκ το βρηκα ευχαριστω πολυ φιλε

να σε ρωτησω σε ελεγχουν με μηχανημα για να δουν αμα εχεις μεταλλικα αντικειμενα?

Μπααα...Τουλάχιστον πριν 1 χρόνο έμπαινες μέσα και στο ΚΨΜ ένας κανονικός φαντάρος με το ζόρι κοίταζε τη βαλίτσα σου και αυτο όχι με όρεξη.Έτσι κι αλλιώς το κέντρο εκεί είναι 100 χρόνων με το ζόρι έχει μπρίζες στο ΚΨΜ τι μηχάνημα..χαχαχαα 

Ο αδερφος μου μπηκε με τη προηγουμενη εσσο κι εγω μπαινω τωρα. Θα με στειλουν σε μοναδα στην Αττικη αυτοματως ή πρεπει να κανω κατι;

Το αυτοματο να μην το εχεις σιγουρο.Στρατος ειναι μην περιμενεις να γινουν αυτα απο μονα τους.Αρα καλυτερα να ρωτησεις εσυ ο ιδιος για την μεταθεση τι ακριβως παιζει.

Ξέρει κανείς τι μεταθέσεις βγαίνουν για αεροπορία; Δλδ πας κανονικά παραμεθόριο, Eβρο,Xιο, Λήμνο κλπ η εχει αλλου μεταθεσεις; Γενικά ισχύει ότι είναι χαλαρή εκεί η θητεία;

Mιλάμε πάντα χωρίς βύσμα, γιατί αν έχεις βύσμα παντού κανεις ζωάρα....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...