tz3s Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Χάχα καλό κι αυτό.. Η μόνη πιθανότητα να πας εκεί π θες είναι αν δηλώσεις από μόνος σου παραμεθωριο. Αλλά και πάλι θα πρέπει αυτός π παίρνει τα εκατοντάδες χαρτιά σας να κάτσει και να διαβάσει και το δικό σου και να μην το προσπεράσει. Δηλαδη αν θες εσύ, δηλώνεις τις καλύτερες πόλεις από αυτές του παραμεθωριου. Πχ Κομοτηνή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 η Κομοτηνή δεν θεωρείται παραμεθώριος, μόνο έβρος και νησια ανατολικού αιγαιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δε νομίζω. Οι ΔΕΑ πάνε μόνο παραμεθόριο και ήμουν Κομοτηνή. Πάνε και στην Ξάνθη επίσης. Επίσης παραμεθόριος θεωρείται και ο νομός Πέλλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 yep, δικιο έχεις Με τη θέσπιση του Ν.3978/11, που τέθηκε σε ισχύ από την 16η Ιουνίου 2011 τροποποιούνται τα σχετικά άρθρα του Ν.1892/1990. Συγκεκριμένα: Το άρθρο 24, που αφορά τις γνήσια παραμεθόριες περιοχές διευρύνεται και σύμφωνα με το άρθρο 114 § 1 του νέου νόμου ως τέτοιες θεωρούνται πλέον οι τέως νομοί Δωδεκανήσου, Έβρου, Θεσπρωτίας, Καστοριάς, Κιλκίς, Λέσβου, Ξάνθης, Πρέβεζας, Ροδόπης, Σάμου, Φλώρινας και Χίου, οι νήσοι Θήρα και Σκύρος, καθώς και οι τέως επαρχίες Νευροκοπίου του τέως νομού Δράμας, Πωγωνίου και Κόνιτσας του τέως νομού Ιωαννίνων, Αλμωπίας και Έδεσσας του τέως νομού Πέλλης και Σιντικής του τέως νομού Σερρών. http://www.notarius.gr/encyclical/paramethories_alodapoi/2326 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Λέτε να είναι καλύτερο δεδομένου ότι το παραμεθώριο χωρίς βύσμα λογικά δε το γλυτώνεις να δηλώσεις εξαρχής τις "καλές" παραμεθώριες περιοχές παρά να δηλώσεις τα πιο κοντινά στο τόπο κατοικίας σου (που λογικά δηλώνουν οι περισσότεροι) αφού έτσι κι αλλιώς εκεί δε πρόκειται να πας, μπας και σε στείλουν στη παραμεθώριο που επέλεξες (αν και αυτό πάλι χλωμό το κόβω, απλά παίζεις με τις πιθανότητες) . Σκεφτόμουνα Ρόδο εγώ, επειδή πετάει η Ryanair για καμιά φθηνή πτήση και πιο γρήγορα από το ταξιδεύεις ώρες με τραίνα και κτελ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 η Κομοτηνή δεν θεωρείται παραμεθώριος, μόνο έβρος και νησια ανατολικού αιγαιου Θεωρείται παραμεθοριο.. Εκεί βρίσκομαι αυτη τη στιγμή. Και τα ταπ μου τα παίρνω, και την μετάθεση σαν γιωταμηνος θα την πάρω. Εσύ μάλλον εννοείς δις παραμεθοριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Αυτό εδώ με τα μόρια για μετάθεση http://www.thiteia.org/index.php?option=com_content&view=article&id=67&Itemid=74 ισχύειή έχει καταργηθεί ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FreakBoy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Αν δηλωσεις απο μονος για Κυπρο τι πιθανοτητες εχεις να πας εκει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Γελάω με το χαρτί κατάταξης που ζητάει φωτοτυπία τραπεζικού λογαριασμού για να ξεκινήσει η μισθοδοσία μου... Γίνεται να τους δώσω να μου τα βάζουν στο paypal ; Επίσης τρελό γέλιο στο site της κατάταξης που λέει μην πάρετε πολλά πράγματα μαζί σας καθώς ο στρατός θα σας παρέχει όλα τα απαραίτητα και έχω έναν σάκο στα όρια του να μην σηκώνεται με τόσες μπλούζες κάλτσες σώβρακα ξυριστικά καθαριστικά κλπ μέσα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mgs4 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Αυτό εδώ με τα μόρια για μετάθεση http://www.thiteia.org/index.php?option=com_content&view=article&id=67&Itemid=74 ισχύειή έχει καταργηθεί ; Ισχύει κανονικά. Εχω ακουσει βεβαια οτι μπορει να δηλωσει κολυμμα μεταθεσης ο διοικητης της μοναδας σου και να στην καθυστερησουν. Αν δηλωσεις απο μονος για Κυπρο τι πιθανοτητες εχεις να πας εκει; Αν δηλώσεις μόνος σου κατά 90% θα σε πάρουνε, σε μικρη εσσο ειδικα ειναι σιγουρο. Με Ι3 δεν πας ΕΛΔΥΚ. Γελάω με το χαρτί κατάταξης που ζητάει φωτοτυπία τραπεζικού λογαριασμού για να ξεκινήσει η μισθοδοσία μου... Γίνεται να τους δώσω να μου τα βάζουν στο paypal ; Επίσης τρελό γέλιο στο site της κατάταξης που λέει μην πάρετε πολλά πράγματα μαζί σας καθώς ο στρατός θα σας παρέχει όλα τα απαραίτητα και έχω έναν σάκο στα όρια του να μην σηκώνεται με τόσες μπλούζες κάλτσες σώβρακα ξυριστικά καθαριστικά κλπ μέσα.... Αφήστε τι γράφουν αυτοί και φρόντιστε να είσαι επαρκείς σε αυτά που θα πάρετε μαζί σας για 15- 20 μέρες. Τπτ περισσότερο τπτ λιγότερο. Στο ενδιάμεσο έχει και μία εξοδο, οπότε κάποια απαραίτητα πράγματα μπορείς να τανεφοδιαστείς + μετά την ορκομωσία έχει αδειουλα. Επίσης αυτό με τη φωτοτυπία χρειάζεται μόνο για τους ΥΕΑ. Αλλά έτσι όπως το γράφουνε δε διευκρινίζουνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Αν δηλωσεις απο μονος για Κυπρο τι πιθανοτητες εχεις να πας εκει;90% να πας απλα μην τα σκατώσεις στην συνέντευξη. Το παίξεις τελειως ραμπο ή ζαμανφου. Κανονικά δεν έχω θέμα να πάω Κυπρο πες. Καλυτερα απονεσω στην Ελλάδα, θα φας τρέξιμο αλλά δεν υπάρχουν εποπια και πάει ιεραρχικά η παλαιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Λέτε να είναι καλύτερο δεδομένου ότι το παραμεθώριο χωρίς βύσμα λογικά δε το γλυτώνεις να δηλώσεις εξαρχής τις "καλές" παραμεθώριες περιοχές παρά να δηλώσεις τα πιο κοντινά στο τόπο κατοικίας σου (που λογικά δηλώνουν οι περισσότεροι) αφού έτσι κι αλλιώς εκεί δε πρόκειται να πας, μπας και σε στείλουν στη παραμεθώριο που επέλεξες (αν και αυτό πάλι χλωμό το κόβω, απλά παίζεις με τις πιθανότητες) . Σκεφτόμουνα Ρόδο εγώ, επειδή πετάει η Ryanair για καμιά φθηνή πτήση και πιο γρήγορα από το ταξιδεύεις ώρες με τραίνα και κτελ. Εξαρτάται για ποια παραμεθόριο μιλάς. Παραμεθόριος είναι το Κιλκις, παραμεθόριος και η Ορεστιάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 αν δεν έχεις πολύ δυνατό βύσμα, Ρόδο θα φας τρελλό χώσιμο απο τους ντόπιους, η δουλεία των τοπικών αιρετών ειναι να βυσματώνουν τους ψηφοφόρους τους στο στρατό... καλύτερα δήλωσε καστελόριζο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Θεωρείται παραμεθοριο.. Εκεί βρίσκομαι αυτη τη στιγμή. Και τα ταπ μου τα παίρνω, και την μετάθεση σαν γιωταμηνος θα την πάρω. Εσύ μάλλον εννοείς δις παραμεθοριο. Μονάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 αν δεν έχεις πολύ δυνατό βύσμα, Ρόδο θα φας τρελλό χώσιμο απο τους ντόπιους, η δουλεία των τοπικών αιρετών ειναι να βυσματώνουν τους ψηφοφόρους τους στο στρατό... καλύτερα δήλωσε καστελόριζο. Αυτό που λες λογικά παντού δε παίζει με τους βουλευτές κλπ , δε νομίζω ότι μπορείς να το αποφύγεις... Από εκεί και πέρα είπα τη Ρόδο σαν παράδειγμα "καλής" παραμεθώριου επειδή αν και νησί είναι μεγάλο και έχει ζωή και το χειμώνα. έχει αεροδρόμιο που πετάει η Ryanair και φαντάζομαι έχει λιγότερο κρύο από τον Έβρο... Καλά σε θεωρητικό επίπεδο όλα αυτά, εφόσον η επιλογή σου δε παίζει και ιδιαίτερο ρόλο.... απλά αναρωτιόμουν ποιες είναι καλύτερες δυνατές επιλογές μεταξύ των παραμεθώριων... Την Κομοτηνή ανέφερε κάποιος πχ επειδή έχει ζωή φαντάζομαι και φοιτητόκοσμο... Η ΕΣΣΟ που πρόκειται να μπω, καθώς και η προηγούμενη είναι τιγκαρισμένες αφού αναγκάστηκαν και στις δύο να στείλουν κόσμο στις επόμενες λόγω υπεραρθμίας, κάτι που φαντάζομαι είναι καλό ως προς την αποφυγή χωσίματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις