Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι Τούρκοι έχουν ξοδέψει 6 δις δολλάρια να ταίζουν 1.5 εκατομμύριο ανθρώπους 3 χρόνια τώρα, έχουν όλο το δίκιο με το μέρος τους και άλλο που δεν θέλουν να εξαφανιστούν. Αναρωτιέμαι αν ήταν πιωμένος ο Γιούνκερ όταν σκέφτηκε αυτό το πανέξυπνο σχέδιο.

• Like 1

παιδια θελω να παρω κατι χαπια cold &flu, strepsils τριπολη θα τα εχω πανω μου, και λογικα περνανε...μετα  στον θαλαμο θα ελενξουν ξανα ? ξερω  γω με κανα σκυλο που εχω ακουσει κλπ  η δεν θα εχω θεμα?

Εχθές έκανε έφοδο η αστυνομία με σκυλιά σε γνωστό φαρμακείο, ένα θα σου πω, ισοβια εις διπλούν ο ιδιοκτήτης για τα cold & flu που είχε μέσα.

Ρε πάτε καλα? Ή πιωμένοι γράφετε

Σωστά απο την μια τα λέει, αλλά Άμα αρχίζεις να χαρίζεις 10 πόντους στα "χωράφια" σου πάει χάθηκε το παιχνίδι, οι απέναντι φυσικά θα πουν ναι αφού είναι στριμογμενοι εκεί στα παραλία τους.

Οποιος πιστεύει το αντίθετο να μου χαρισει 10 πόντους από το χωράφι.

Σωστά απο την μια τα λέει, αλλά Άμα αρχίζεις να χαρίζεις 10 πόντους στα "χωράφια" σου πάει χάθηκε το παιχνίδι, οι απέναντι φυσικά θα πουν ναι αφού είναι στριμογμενοι εκεί στα παραλία τους.

Οποιος πιστεύει το αντίθετο να μου χαρισει 10 πόντους από το χωράφι.

Best I can do is 10 dogecoin

doge.png

wow

Best I can do is 10 dogecoin

doge.png

wow

Καλά είναι και αυτά ο,το τσαμπε είναι και καλο, σήμερα dogcoin, αύριο τον σκύλο σου (να είναι καμια ράτσας έτσι) και βλέπουμε. ☺

σιγουρακι αυτο? κανεις αλλος? οχι οτι ειναι τπτ απλως μην μας τα πρηξουν για ενα cold n flu, διοτ ειναι και ο καιρος εκει οτι πρεπει για γριπες κλπ

Πάρτα και έχε τα πάνω σου, τα περνας ευκολα και μετα τα κανεις οτι θες.  Η έφοδος με σκυλιά γίνεται κυρίως σε προκατατάξη και σε μάχιμα κέντρα πχ Πεύκο και δεν ασχολουνται με αυτα τα χαπια...

δινουν γυαλιστικο για τις αρβυλες βουρτσα κλπ? μετα απο ποσες μερες ορκιζεσαι απο την ημερα που παρουσιαζεσαι? εξοδο μεχρι την ορκωμοσια δινουν?

Γυαλιστικό δίνουν μια @@ρια που για να βγαλει πρεπει να βαλεις δυναμη με αποτελεσμα να γεμιζεις ολο τον τοπο. Βουρτσα δεν δινανε. Περίπου μετά απο 3 εβδομάδες ορκίζεσαι. Εξοδο παιρνεις μια φορα (μπορεί και 2) το τελευταιο ΣΚ πριν ορκιστεις αν θυμαμαι καλα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...