Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mε τις πετσετες τι να κανω να εχω μονο αυτες που δινει ο στρατος η να παρω και καμια δικια μου;;

Οι πετσέτες που θα σου δώσουν παιζει να ειναι διπλο-τριπλο χρησιμοποιημενες.

Αν δεν σε ενοχλει αυτο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οι πετσέτες που θα σου δώσουν παιζει να ειναι διπλο-τριπλο χρησιμοποιημενες.

Αν δεν σε ενοχλει αυτο...

Αρα παιρνω και δικες μου ,σπρευ για τους κοριους να παρω η τσαμπα λεφτα ειναι ;;; εχω παρει παντως σεντονια για να στρωνω απο πανω

Να πω ότι πήγα σε ΚΕΠ για να ζητήσω κάτι δικαιολογητικά για στρατολογική χρήση για μειωμένη θητεία (πιστοπ. οικ. κατάστασης , πιστοπ. θανάτου γονέα) και η υπάλληλος μου είπε ότι πρέπει να περιμένω πρώτα να ορκιστώ και μετά να πάω στον δήμο και να ζητήσω από εκεί κάτι ειδικά δικαιολογητικά για στρατολογική χρήση και να τους τα πάω στο ΚΕΠ αλλά αυτή είπε ότι πρέπει να πάρω το χαρτί που θα λέει σε ποια μονάδα θα είμαι κάτι που δεν στέκει αφού πρώτα ορκίζεσαι , μετά παίρνεις άδεια και στην επιστροφή σου μαθαίνεις που θα σε στείλουν... άρα πως στο διάολο, στην άδεια μου θα μπορέσω να το κάνω αυτό...

• Super Moderators

Στην περίπτωσή μου (προστάτης λόγω ηλικίας του πατέρα) έβγαλα το πιστοποιητικό οικ. κατάστασης, το πήγα στη στρατολογία στο Ρουφ (όποτε να 'ναι μέσα στη θητεία) και μετά από 1-2 μήνες το 1ο γραφείο της μονάδας μου επιβεβαίωσε ότι ήμουν πράγματι 8μηνο...

Βέβαια ήμουν Αθήνα κατ'εξαίρεση (λόγω αναπηρίας του πατέρα), οπότε δεν ήρθε μετάθεση μετά τους 6 πρώτους μήνες όπως θα ερχόταν αν ήμουν παραμεθώριο...

Ούτε χαρτί κατέθεσα σε ποια μονάδα είμαι ούτε κάτι άλλο εκτός από το πιστοποιητικό οικ. κατάστασης...

Δώσε πληρεξούσιο αν είναι σε κάποιον συγγενή για να βγάλει τα πιστοποιητικά πριν τα πας...

Σε ευχαριστώ,δεν το ήξερα.Αλλα μπορείς ως πολίτης να αγοράσεις απο εκει?

Ειχα την εντυπωση οτι ειναι μονο για στρατιωτες/τικους

Οχι αλλα οταν μπεις μπορείς. Στη πράξη δε σου ζητάνε ταυτότητα. Απλα πας κουρεμενος ξυρισμένος και δε προκειται να σε ρωτήσουν κάτι. Αν σου πουν απο που εισαι λες ειμαι σε άδεια κτλ.

Ναι απλά εγώ έχω το θέμα ότι δε μπορώ να πάω στην στρατολογία της περιοχής μου γιατί είναι πολύ μακριά (1 στρατολογία για ολόκληρη περιφέρεια, ούτε καν στο νομό μου δεν είναι δλδ)  οπότε μου είπε αυτή στα ΚΕΠ θα έρθεις εδώ να το κάνεις για να μην τρέχεις στη Στρατολογία... απλά η διαδικασία που μου περιέγραψε με παραξένεψε κάπως γιατί απαιτεί να περάσουν 1-2 μήνες πριν μπορέσω να το κάνω..... όχι τίποτα άλλο μην είναι αργά μετά και μου πούνε.. τώρα δε γίνεται κάτσε 9μηνο... :shock:  χαχα

Οχι αλλα οταν μπεις μπορείς. Στη πράξη δε σου ζητάνε ταυτότητα. Απλα πας κουρεμενος ξυρισμένος και δε προκειται να σε ρωτήσουν κάτι. Αν σου πουν απο που εισαι λες ειμαι σε άδεια κτλ.

Αν πάμε εμείς όμως,μαλλον θα θεωρήσουν οτι κανουμε πρακτική για να περασουμε μοναχοι στο αγ. ορος :P

Θελει να τα πάρει πριν μπει,να εχει και στο κεντρο.

Σε ευχαριστω παντως.

Καμια αλλη εναλλακτικη?

Για θεσ δε ξέρω..Αλλά δεν αξίζει να δώσεις πολλά.Εγώ δεν έχω τίποτα σχεδον απο χειμερινά.Μεχρι σήμερα το μπουφαν δε μου έχει χρειαστεί. Παντως θα πρότεινα να αγοράσει κανα αδιαβροχο της προκοπής γιατι αυτό που δίνουν βρωμάει πάρα πολύ άσχημα  + έχει και μουχλα πάνω συνήθως... 

• Super Moderators

Ναι απλά εγώ έχω το θέμα ότι δε μπορώ να πάω στην στρατολογία της περιοχής μου γιατί είναι πολύ μακριά (1 στρατολογία για ολόκληρη περιφέρεια, ούτε καν στο νομό μου δεν είναι δλδ)  οπότε μου είπε αυτή στα ΚΕΠ θα έρθεις εδώ να το κάνεις για να μην τρέχεις στη Στρατολογία... απλά η διαδικασία που μου περιέγραψε με παραξένεψε κάπως γιατί απαιτεί να περάσουν 1-2 μήνες πριν μπορέσω να το κάνω..... όχι τίποτα άλλο μην είναι αργά μετά και μου πούνε.. τώρα δε γίνεται κάτσε 9μηνο... :shock:  χαχα

και στο κέντρο θα σου πουν να το πας όποτε μπορείς στη στρατολογία κατά την διάρκεια της θητείας...

Για θεσ δε ξέρω..Αλλά δεν αξίζει να δώσεις πολλά.Εγώ δεν έχω τίποτα σχεδον απο χειμερινά.Μεχρι σήμερα το μπουφαν δε μου έχει χρειαστεί. Παντως θα πρότεινα να αγοράσει κανα αδιαβροχο της προκοπής γιατι αυτό που δίνουν βρωμάει πάρα πολύ άσχημα  + έχει και μουχλα πάνω συνήθως... 

πω ρε φίλε τι μπόχα έβγαζε το ποντσο και γεματο τρύπες, είχαμε κάτι τύπους που το φορούσαν σαν να μην έτρεχε τιποτα. Εγώ επαιρνα ομπρέλα μαζι παρά να φορέσω αυτήν την αηδία.

καλα ναι αυτο χωρις πλυσιμο δε το φορας ουτε με σφαιρες. με το που εκανα το λαθος και το εβγαλα μια φορα απ τη θηκη και το ανοιξα, μονο που δεν ξερασα

• Like 1

Στη ΜΥΕΑ τα αδιάβροχα δεν είχαν καμία σχέση με όλα αυτά που λέτε. Τα έλεγες δηλαδή και σε κατάσταση καινούργιου, Βέβαια εννοείται ότι σε περίπτωση που τα βρέχαμε τα απλώναμε για να στεγνώσουν.

παιδια θελω να παρω κατι χαπια cold &flu, strepsils τριπολη θα τα εχω πανω μου, και λογικα περνανε...μετα  στον θαλαμο θα ελενξουν ξανα ? ξερω  γω με κανα σκυλο που εχω ακουσει κλπ  η δεν θα εχω θεμα?

σιγουρακι αυτο? κανεις αλλος? οχι οτι ειναι τπτ απλως μην μας τα πρηξουν για ενα cold n flu, διοτ ειναι και ο καιρος εκει οτι πρεπει για γριπες κλπ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...