Dropsreef Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 βαριέμαι να αναφέρω το πως λειτουργεί το σύστημα στις ειδικές δυνάμεις αλλά η παλαιότητα μεταξύ φαντάρων ισχύει 100% και ο "παλιος" μια χαρά μπορεί να βγάλει αναφερόμενο έναν "νεο" για άπειρους λόγους.... Όσο για τις κάμψεις το κάτω/πάνω/μέση/κάτω/πάνω ειδικά για τους "νέους" είναι ανελέητο.
tritonas00 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 βαριέμαι να αναφέρω το πως λειτουργεί το σύστημα στις ειδικές δυνάμεις αλλά η παλαιότητα μεταξύ φαντάρων ισχύει 100% και ο "παλιος" μια χαρά μπορεί να βγάλει αναφερόμενο έναν "νεο" για άπειρους λόγους.... Όσο για τις κάμψεις το κάτω/πάνω/μέση/κάτω/πάνω ειδικά για τους "νέους" είναι ανελέητο. Το εχουμε καπου γραμμενο αυτο? Αν ο φανταρος ειναι οργανο ok.
nikos_57 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 καλησπερα...εμεινα αυλωνα 8μερες κ μετα μου εδωσαν αναβολη επειδη ειχα προβλημα στο χερι μετα απο 3μηνες ξαναπαω...οταν παω ξανα θα περασω παλη την ταλαιπωρια της πρωτης μερας και ξανα εμβολια κ ολα τα κλασικα??επισης ακουσα οτι αυτοι που περνουν αναβολη λογο υγειας κ μονο ξαναπανε στο κεντρο απο οπυ πειραν την αναβολη..τι υσχει απο οσα ειπα
snik Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Σημερα ορκιστηκα στα γιαννενα στα τεθωρακισμενα. Μεχρι τωρα αν και οι πρωτες 5-6 μερες ηταν δυσκολες μετα μας πηγε σχετικα καλα, ο λοχαγος και αλλος ενας ανθυπολογαχος ηταν περιεργοι αλλα οι υπολοιποι και τα οργανα ηταν πολυ καλοι τυποι. Καναμε και τις σκοπιες μας γιατι πηραμε οπλα πριν την ορκωμοσια και οταν γυρισουμε απο αδεια θα μας στειλουν καευθειαν σε μοναδες. Αυτο που ηθελα να μαθω ειναι για τους τεθωρακισμενους ποιες θεωρουνται καλες μεταθεσεις; Το που παμε θα μας το πουν Τριτη, Τεταρτη που γυρναμε πισω στο κεντρο.
Kasrith Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Καναμε και τις σκοπιες μας γιατι πηραμε οπλα πριν την ορκωμοσια και οταν γυρισουμε απο αδεια θα μας στειλουν καευθειαν σε μοναδες. Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω στα ερωτήματα, αλλα αυτά που κράτησα στο σποιλερ πάνω είναι νέα κόλπα λόγου 9μηνου?? Σήμερα μου λεγε ένας φίλος ότι θα τους πουν της μεταθέσεις μόλις γυρίσουν και του είπα αποκλείεται. Maybe not?
..MementoMori.. Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω στα ερωτήματα, αλλα αυτά που κράτησα στο σποιλερ πάνω είναι νέα κόλπα λόγου 9μηνου?? Σήμερα μου λεγε ένας φίλος ότι θα τους πουν της μεταθέσεις μόλις γυρίσουν και του είπα αποκλείεται. Maybe not? Ναι Kasrith, καινουρια κολπα ειναι. Την Τεταρτη που ξαναμπαινουμε μετα την αδεια, μας ανακοινωνουν μεταθεσεις και μεχρι Παρασκευη εχουμε φυγει ολοι για τις μοναδες και τα κεντρα εκπαιδευσης μας.
snik Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Ναι δυστυχως για εμας ετσι ειναι απο οτι ειδα. Την 5η-6η μερα στο κεντρο καναμε βολες και μετα αρχισαν οι σκοπιες, επειδη ηταν πολλα τα ατομα καναμε 4-5 υπηρεσιες περιπου ο καθενας στις 16 μερες που ημασταν εκει. Μας εδωσαν αδεια και οταν ρωτησαμε για τις μεταθεσεις ενω στην αρχη μας ελεγαν θα τις μαθετε 2-3 μερες πριν φυγετε τελικα μας ειπαν θα τις μαθετε οταν γυρισετε. Οχι και τιποτα αλλο αλλα ετσι οπως εγιναν τα πραγματα δεν ξερω και τι θα συναντησω γιατι αν ηξερα που θα παω θα εριχνα μια ματια στο internet για το τι παιζει εκει...
Kasrith Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Ναι δυστυχως για εμας ετσι ειναι απο οτι ειδα. Την 5η-6η μερα στο κεντρο καναμε βολες και μετα αρχισαν οι σκοπιες, επειδη ηταν πολλα τα ατομα καναμε 4-5 υπηρεσιες περιπου ο καθενας στις 16 μερες που ημασταν εκει. Μας εδωσαν αδεια και οταν ρωτησαμε για τις μεταθεσεις ενω στην αρχη μας ελεγαν θα τις μαθετε 2-3 μερες πριν φυγετε τελικα μας ειπαν θα τις μαθετε οταν γυρισετε. Οχι και τιποτα αλλο αλλα ετσι οπως εγιναν τα πραγματα δεν ξερω και τι θα συναντησω γιατι αν ηξερα που θα παω θα εριχνα μια ματια στο internet για το τι παιζει εκει... Ότι και να παίζει φίλε, δεν μπορείς να το αλλάξεις. Ίσως καλύτερα να μην ξέρεις τι παίζει. Εμείς ψυχοπλακωθήκαμε όταν μάθαμε που μας έστελναν... Σαν να μην έφτανε αυτό, το ψάξαμε και όλας να δούμε τι παίζει και μάθαμε τα χειρότερα. Με μαυρισμένες καρδιές πήγαμε, δεν βοήθησε σε τίποτα.
snik Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Ενας γνωστος μου που εριξε μια ματια στις μεταθεσεις επειδη δουλευει στο ΓΕΣ μου ειπε οτι τελικα με πανε Κυπρο Τεθωρακισμενα με ειδικοτητα οδηγος αυτοκινητου. Απο οσο διαβαζω απο εδω και απο εκει δεν ειναι και οτι καλυτερο ο συνδιασμος τεθωρακισμενα και κυπρος οποτε ψαχνω τροπους να το αποφυγω. Στην επιτροπη για ΕΛΔΥΚ ειχα πει οχι αλλα ισως δεν συμπληρωσαν τα ατομα αυτο που θελω να μαθω τωρα ειναι αν το χαρτι μου ερθει οντως για Κυπρο μπορω να παρω καποια αναβολη πριν παω και οταν ειναι να καταταγω να με στειλουν σε αλλη μοναδα; Γενικα καποιος αλλος τροπος να το γλιτωσω;
Kasrith Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 μπορω να παρω καποια αναβολη πριν παω και οταν ειναι να καταταγω να με στειλουν σε αλλη μοναδα; Αυτά είναι πολύ ραδιο αρβύλα. Μην ακους τι λέει ο γνωστός/φίλος. Εμείς όταν είμασταν μέσα μας λέγαν ότι το αντίθετο ισχύει. Ότι δηλαδή μετά την αναβολή, η μετάθεση σου ισχύει. Ποια περίπτωση ισχύει δεν ξέρω, γιαυτό καλύτερα ρώτα στρατολογία η κάποιο βύσμα (αν έχεις) Πάντως πρώτη φορά ακουώ ότι στέλνουν κάποιον Κύπρο άσχετα που δήλωσες να μην πας...
liopyr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Ενας γνωστος μου που εριξε μια ματια στις μεταθεσεις επειδη δουλευει στο ΓΕΣ μου ειπε οτι τελικα με πανε Κυπρο Τεθωρακισμενα με ειδικοτητα οδηγος αυτοκινητου. Απο οσο διαβαζω απο εδω και απο εκει δεν ειναι και οτι καλυτερο ο συνδιασμος τεθωρακισμενα και κυπρος οποτε ψαχνω τροπους να το αποφυγω. Στην επιτροπη για ΕΛΔΥΚ ειχα πει οχι αλλα ισως δεν συμπληρωσαν τα ατομα αυτο που θελω να μαθω τωρα ειναι αν το χαρτι μου ερθει οντως για Κυπρο μπορω να παρω καποια αναβολη πριν παω και οταν ειναι να καταταγω να με στειλουν σε αλλη μοναδα; Γενικα καποιος αλλος τροπος να το γλιτωσω; Ο πρώτος τρόπος που σκέφτομαι να γλυτώσεις Κύπρο είναι να δηλώσεις αεροπλανοφοβικός. Με το ζόρι σε αεροπλάνο δε θα σε βάλουν.
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Εμείς ψυχοπλακωθήκαμε όταν μάθαμε που μας έστελναν... Σαν να μην έφτανε αυτό, το ψάξαμε και όλας να δούμε τι παίζει και μάθαμε τα χειρότερα. Με μαυρισμένες καρδιές πήγαμε, δεν βοήθησε σε τίποτα. Δεν σε χαλασε νεος που ησουν κοντα στο σπιτι μου /inside joke/ Πάντως πρώτη φορά ακουώ ότι στέλνουν κάποιον Κύπρο άσχετα που δήλωσες να μην πας... Θυμαμαι κανα 2 περιπτωσεις στο κεντρο μου, οι οποιοι δεν ειχαν δηλωσει Κυπρο και παρ ολα αυτα τους πηραν "επειδη δεν συμπληρωθηκε ο απαιτουμενος αριθμος για Κυπρο" ή κατι τετοιο.Τωρα τι πραγματικα παιζοταν, δεν ειμαι σιγουρος μια και την ολη ιστορια την ακουγα απο συνφανταρα κ εχουν μια ταση να..φουσκωνουν τετοιες ιστοριες λογω του μεσου μεταφορας
Kasrith Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δεν σε χαλασε νεος που ησουν κοντα στο σπιτι μου /inside joke/ Στο τσαφ την γλίτωσες κουφάλα να δεις τον Χάρο με τα μάτια σου...
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Στο τσαφ την γλίτωσες κουφάλα να δεις τον Χάρο με τα μάτια σου... Οντως,οντως..ευχομαι να εισαι ο μονος γκαντεμης και να μην υπαρχει αλλος εδω μεσα που να αναγνωρισε το ονομα Χαρος
panosno1com Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Και μενα ενα φιλαρακι μου μπηκε ΚΕΕΜ και μου ειπε πως θα μαθουν συντομα τις μεταθεσεις οταν γυρισουν...τι εγινε ρε παιδια;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις