darkdemon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 κατι αλλο εμενε μου ηρθε η καταταξη για πεζικο,(τριπολη) μετα οταν με στειλουν παραμεθωριο κλπ κλπ παιζει πχ να παω διαβιβασεις ή ρανταρ η οτιδηποτε σαν ειδικευση ή μονο οτι εχει σχεση με πεζικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Εμείς ούτε ρυθμιστικη βολή δεν κάναμε, κατευθείαν στον γάμο του Καραγκιόζη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Σε στρατόπεδα παραμεθωριου λογικά θα γίνεται έλεγχος όπλων για τον προφανή λόγο... Επίσης υπάρχουν αποθήκες με ενεργά όπλα, λογικά αυτά Δν θα είναι και στραβά. Το δικό μ το όπλο πάντως στα 200 μέτρα εκεί που στοχευα βαρεσε! Μην ξεχνάμε ότι η σφαίρα σε αυτά τα όπλα κανει κύκλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μην ξεχνάμε ότι η σφαίρα σε αυτά τα όπλα κανει κύκλους. Σαν του Τάκη? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Σε στρατόπεδα παραμεθωριου λογικά θα γίνεται έλεγχος όπλων για τον προφανή λόγο... Επίσης υπάρχουν αποθήκες με ενεργά όπλα, λογικά αυτά Δν θα είναι και στραβά. Το δικό μ το όπλο πάντως στα 200 μέτρα εκεί που στοχευα βαρεσε! Μην ξεχνάμε ότι η σφαίρα σε αυτά τα όπλα κανει κύκλους. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τον ίδιο σωματοτυπο, για αυτόν τον λόγο ρυθμίζεται το σκοπευτικο, το κλισιοσκόπιο, κτλ. Εμείς έτσι όπως μας τα έδωσαν έτσι ριχναμε, ούτε ρυθμίσεις ούτε τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά σόρυ απλά επειδή μπαίνοντας στο site της κατάταξης μπερδεύτηκα σε σχέση με αυτά που ήξερα πριν Α) Εγώ που έχω χάσει τον πατέρα μου αλλά πριν από 6 χρόνια δικαιούμαι 8μηνο και μετάθεση κοντά στο τόπο κατοικίας μου μετά από 5 μήνες ή μόνο εφόσον ο θάνατος του γονέα είναι εντός των 2 τελευταίων χρόνων γίνεται αυτό ; Β) Εφόσον δικαιούμαι μειωμένη θητεία ή/και την μετάθεση , τα δικαιολογητικά που απαιτούνται μπορώ να τα καταθέσω την ημέρα της κατάταξης ή πρέπει να πάω πιο πριν στο στρατολογικό γραφείο. (επίσης τα δικαιολογητικά είναι Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης και Ληξιαρχική πράξη θανάτου ε ; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Το δικό μ το όπλο πάντως στα 200 μέτρα εκεί που στοχευα βαρεσε! Αποκλείεται δηλαδή αλλού να στόχευες, αλλού να έριξες τελικά, κι αλλού να κατέληξε η σφαίρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Σε στρατόπεδα παραμεθωριου λογικά θα γίνεται έλεγχος όπλων για τον προφανή λόγο... Επίσης υπάρχουν αποθήκες με ενεργά όπλα, λογικά αυτά Δν θα είναι και στραβά. Το δικό μ το όπλο πάντως στα 200 μέτρα εκεί που στοχευα βαρεσε! Μην ξεχνάμε ότι η σφαίρα σε αυτά τα όπλα κανει κύκλους. Εαν αναφερεσαι στο οτι περιστρεφεται η σφαιρα ...χρονια τωρα σε ολα τα οπλα . Οι αποθηκες εχουν καινουργια οπλα αχρησιμοποιητα οντως τα καναμε καταμετρηση.Παραμεθωριο ημουν και ειχαμε ενα παλικαρι του οποιου η κανη εκανε εμφανη κουρμπα ελεγχος τυπικα μια στο τοσο σε ολη την θητεια μου δεν εγινε κατι τετοιο. Τα οπλα που σε χρεωνουν ειναι τα οπλα "αποσυρσης", σαπακια τα οποια δινονται σε φανταρους επειδη γνωριζουν πως δεν τα προσεχει κανεις και πως η καθε σειρα τα χτυπαει και 10-20 φορες και διορθονωνται μονο οταν κανουν μπαμ απο μακρια μην τυχων τα δει κανενας ταξιαρχος και τους ζαλισει τα κακαλα. Το δικο μου στοχαστρο παντως ηταν αυγοειδες και θεοστραβο και ειπα δυο φορες αν μπορουν να μου το φτιαξουν και μου λεγαν γιατι θα πας για κυνηγι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thaninho Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Τοτε επεσες σε μοναδα τεντα. Σε οσες ημουν ο ορος "ελεγχος οπλων" ηταν ανυπαρκτος, τα οπλα ουτε ανα 6 χρονια δεν πηγαιναν για ελεγχο(εκτος απο σπασμενα ) και οι οπλουργοι τον επαιζαν. Σε μια βολη δικια μας αξιωθηκε ο οπλουργος να παρει το μηχανημα για ελεγχο, ελεγξε και καλα 10-15 οπλα, απο τα οποια το δικό μου το εκανε χειροτερο.... Όντως ήμασταν ψιλό τέντα μονάδα αλλά και οι διπλανές από όσο ξέρω κάπως έτσι ήταν. Δεν συνάντησα έναν εποπ που να μην είναι άριστος στην ειδικότητα του ( μ@λακες ναι υπήρχαν κάμποσοι αλλά άσχετοι όχι ). Οι εμθ από την άλλη (επχιες κύριος) η θα είναι πολυπριζα ( όπως είχε αποκαλέσει έτσι ένας τον εαυτό του) και θα ξέρουν πραγματικά τα πάντα η θα είναι εντελώς στόκοι. Όντως παρατήρησα και εγώ ο ίδιος ότι στους φαντάρους χρέωναν τα χειρότερα γιατί ξέρουν ότι τα κακομεταχειρίζονται και τα κάνουν ακόντια στις σκοπιές ενώ των στελεχών και κυρίως των εποπ είναι σε κορυφαία κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 <p>Ρε παιδιά σόρυ απλά επειδή μπαίνοντας στο site της κατάταξης μπερδεύτηκα σε σχέση με αυτά που ήξερα πριν</p> <p> </p> <p>Α) Εγώ που έχω χάσει τον πατέρα μου αλλά πριν από 6 χρόνια δικαιούμαι 8μηνο και μετάθεση κοντά στο τόπο κατοικίας μου μετά από 5 μήνες ή μόνο εφόσον ο θάνατος του γονέα είναι εντός των 2 τελευταίων χρόνων γίνεται αυτό ;</p> <p> </p> <p>Β) Εφόσον δικαιούμαι μειωμένη θητεία ή/και την μετάθεση , τα δικαιολογητικά που απαιτούνται μπορώ να τα καταθέσω την ημέρα της κατάταξης ή πρέπει να πάω πιο πριν στο στρατολογικό γραφείο. (επίσης τα δικαιολογητικά είναι Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης και Ληξιαρχική πράξη θανάτου ε ; )</p> Πήγαινε μια βόλτα από στρατολογία ν ρωτήσεις αν μπορείς... Αλλιώς τ χαρτιά μαζί στο κέντρο, τα καταθέτει ς εκεί κ σου εξηγούν αν ανηκεις η όχι σε ειδική κατηγορία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ναι αναγκαστικά το δεύτερο καθώς η στρατολογία της περιφέρειάς μου είναι σε άλλη πόλη εντελώς και δε μπορώ να πάω, απλά δε μπορώ να βγάλω άκρη καθώς κανείς δε δείχνει να γνωρίζει ακριβώς τι και πως γίνεται... 10 άτομα 10 διαφορετικές απόψεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Θελουμε να παρουμε διαφορα στρατιωτικα(μπλουζες,καλτσες κλπ) για εναν φιλο που μπαινει να εκτισει την ποινή του.Γνωριζει κανείς αν ένα μαγαζι που είχε διπλα στο εμπορικο Cosmos (στην θεσσαλονικη) ειναι ακόμα ανοιχτο?Εγω απο εκει ειχα παρει τα δικα μου πριν μερικα χρονια.Αλλιως,εχετε καποια εναλλακτικη,κατα προτιμηση ανατολικα?(για να μην θεωρηθει διαφημιση δεν αναφέρω ονομα)thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μπορείς να βρεις και σε στρατιωτικά πρατήρια που ειναι φτηνότερα γενικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μπορείς να βρεις και σε στρατιωτικά πρατήρια που ειναι φτηνότερα γενικα.. Σε ευχαριστώ,δεν το ήξερα.Αλλα μπορείς ως πολίτης να αγοράσεις απο εκει? Ειχα την εντυπωση οτι ειναι μονο για στρατιωτες/τικους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FreakBoy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Mε τις πετσετες τι να κανω να εχω μονο αυτες που δινει ο στρατος η να παρω και καμια δικια μου;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις