Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Έχετε μπερδέψει κάποιοι το στρατόπεδο με το αεροδρόμιο; 2
nikos-thess Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μπαίνω 10 Νοέμβρη Υλικά Πολέμου ΚΕΥΠ Λαμίας. Φοράω φακούς επαφής, οπότε πρέπει να έχω μαζί μου το αντίστοιχο υγρό καθαρισμού. Θα με αφήσουν να το περάσω; Φυσικά και σε αφήνουν να το περάσεις. Αυτά που δεν αφήνουν σίγουρα είναι χάπια/σιρόπια και φυσικά κοφτερά αντικείμενα πχ εμένα είχαν ελέγξει αν ο νυχοκόπτης έχει μαχαιράκι....(λες και αν θέλει να αυτοκτονήσει κάποιος δε βρίσκει τρόπους αλλά τεσπα). Και εννοείται αν τα κρύψεις πάνω σου η τα βάλεις σε καμιά κάλτσα πχ τα περνας και δεν σου λεει κανεις τπτ... Αλλά είναι τοσο ηλιθιοι που στα σπεν σε εμας αμεσως μετα το κεντρο μας ειχαν χρεωσει ξιφολογχη του οπλου... Ο αλλος το ειχε παρει μαζι του στην καφετερια που ειχαμε βγει... Λαμία;; Πω στο πιο δυσκολο κεντρο σε στελνουνε...
chrisxkar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Αν σας παρουν τα ξυριστικα μαλλον εχουν ξεμηνει και σας ψυριζουν Φυσικά και σε αφήνουν να το περάσεις. Αυτά που δεν αφήνουν σίγουρα είναι χάπια ή σιρόπια και φυσικά κοφτερά αντικείμενα πχ εμένα είχαν ελέγξει αν ο νυχοκόπτης έχει μαχαιράκι....(λες και αν θέλει να αυτοκτονήσει κάποιος δε βρίσκει τρόπους αλλά τεσπα). Και εννοείται αν τα κρύψεις πάνω σου η τα βάλεις σε καμιά κάλτσα πχ δεν τα βρίσκει κανείς... Λαμία;; Πω στο πιο δυσκολο κεντρο σε στελνουνε... Ενω παραλληλα πουλανε σουγιαδες καποια κψμ
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Αφού στις σκοπιες σου δίνουν πυρομαχικά και όπλο, μάλλον θέλουν να βεβαιωθουν ότι αν αυτοκτόνησει κανείς θα το κάνει εν ώρα υπηρεσίας...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Αφού στις σκοπιες σου δίνουν πυρομαχικά και όπλο, μάλλον θέλουν να βεβαιωθουν ότι αν αυτοκτόνησει κανείς θα το κάνει εν ώρα υπηρεσίας... Ε να μην ρίξει μπιφτέκι κιόλας... 1
chrisxkar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Αφού στις σκοπιες σου δίνουν πυρομαχικά και όπλο, μάλλον θέλουν να βεβαιωθουν ότι αν αυτοκτόνησει κανείς θα το κάνει εν ώρα υπηρεσίας... Τοσο στραβες που ειναι οι κανες και εξεπαφης θα αστοχησεις Ε να μην ρίξει μπιφτέκι κιόλας... Μη σε νοιαζει θα συρει το κουφαρι του ο λοχιας υπηρεσιας στην σκοπια για να παει να ξανακοιμηθει
MikeJ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Χάπια απαγορεύονται όλα ; Γιατί έλεγα να εφοδιαστώ με τα βασικά Ντεπόν (για κανά πονοκέφαλο) , Ιμόντιουμ (να μην χεστούμε), Πριμπεράν (για τους εμετούς ) , καμιά strepsils η τραχισάν για το πονόλαιμο και κανά οτριβίν για τη μύτη γιατί δε θα γούσταρα να με πιάσει κανά κρυολόγημα και να μην έχω έτσι αυτά τα βασικά μέσα γιατί δε το πολυκόβω να έχουν εκεί να μας δώσουν..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Πάρτα και κράτα πάνω σου κι εγώ το είχα κάνει, ευτυχώς χρειάστηκαν μόνο strepsils
MikeJ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδή έλεγχος επάνω σου δε γίνεται καθόλου ε ; Το ακούω διαρκώς αυτό κυρίως ως προς το smart phone ότι πάρτο πάνω σου σε τσέπη, αλλά δε μου ακούγεται και πολύ λογικό... Θεωρώ πως ένα έλεγχος τυπικός θα έπρεπε να γίνεται... δε ξέρεις τι ψυχάκηδες κυκλοφορούν...
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δεν επιτρέπεται να σου κάνουν σωματικό έλεγχο, όχι μόνο όταν παρουσιαστεις αλλά σε όλη την θητεια σου, ακόμα και στην απόλυση τις τσάντες εψαξαν
chrisxkar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδή έλεγχος επάνω σου δε γίνεται καθόλου ε ; Το ακούω διαρκώς αυτό κυρίως ως προς το smart phone ότι πάρτο πάνω σου σε τσέπη, αλλά δε μου ακούγεται και πολύ λογικό... Θεωρώ πως ένα έλεγχος τυπικός θα έπρεπε να γίνεται... δε ξέρεις τι ψυχάκηδες κυκλοφορούν... Τον ελεγχο τον κανουν φανταροι οι οποιοι εκεινη την στιγμη κανουν μια αγγαρια αν σε ελενξουν θα τον κανουν η γιατι βαρεθηκαν πολυ η γιατι τους κοιταει κανας εποπ.
Thaninho Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά γιατί υπάρχει η άποψη ότι τα όπλα είναι στραβά και δεν ρίχνουν καλά; Αφού κάθε έξι μήνες πάνε για μηδενισμό και γενικά ότι πρόβλημα προκύπτει φεύγουν για συντήρηση στον οπλουργό και στην συνεχεία για προώθηση αν δεν διορθώνετε
lary7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά γιατί υπάρχει η άποψη ότι τα όπλα είναι στραβά και δεν ρίχνουν καλά; Αφού κάθε έξι μήνες πάνε για μηδενισμό και γενικά ότι πρόβλημα προκύπτει φεύγουν για συντήρηση στον οπλουργό και στην συνεχεία για προώθηση αν δεν διορθώνετε Σε ποιο στρατο αναφερεσαι; 1
Thaninho Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Στον δικό μας. Θυμάμαι περιστατικό με νέο στρατιώτη είχε πολύ χρώμα το κοντάκι από το Α4 με αποτέλεσμα να μην μπαίνει εύκολα μέσα και αλλαχθηκε μέσα σε 25 30 λεπτά. Και στο εξάμηνο πάνω ο οπλουργός με 5-6 τσακάλια εποπ και μερικούς παρατρεχαμενους όλη μέρα στο πεδίο βολής να βαράνε με όλα τα όπλα της μοναδας
lary7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Τοτε επεσες σε μοναδα τεντα. Σε οσες ημουν ο ορος "ελεγχος οπλων" ηταν ανυπαρκτος, τα οπλα ουτε ανα 6 χρονια δεν πηγαιναν για ελεγχο(εκτος απο σπασμενα ) και οι οπλουργοι τον επαιζαν. Σε μια βολη δικια μας αξιωθηκε ο οπλουργος να παρει το μηχανημα για ελεγχο, ελεγξε και καλα 10-15 οπλα, απο τα οποια το δικό μου το εκανε χειροτερο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις