terry308 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Το σιδηροδρομικο μου λεει θα το δωσω στο σταθμο Λαρισης (δν εχω ιδεα που ειναι...αν καποιος μπορει να βοηθησει). Είναι ο σταθμός του ΟΣΕ της Αθήνας, ετσι ονομάζεται, δε θα δυσκολευτεις από το λιμάνι θα πας με μέτρο Από Πειραιά στο σταθμό Ομονοια, θα αλλάξεις και στην 2η σταση είναι ο ΟΣΕ http://www.ametro.gr/page/default.asp?id=48&la=1
opera Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Είναι ο σταθμός του ΟΣΕ της Αθήνας, ετσι ονομάζεται, δε θα δυσκολευτεις από το λιμάνι θα πας με μέτρο Από Πειραιά στο σταθμό Ομονοια, θα αλλάξεις και στην 2η σταση είναι ο ΟΣΕ http://www.ametro.gr/page/default.asp?id=48&la=1 Λιμάνι- Ομόνοια με ηλεκτρικό ,μετά μετρό για το σταθμό Λαρίσης. 1
Puladogaver Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Κάποιοι "υπερ πατριωτες εθνικιστες" και πρασινα αλογα που το παιζουν παρα πολυ και δεν ειναι παρα αλλα παρα ενα ακομα πιονακι ας δουνε αυτο http://www.zougla.gr/greece/article/timi8ike-gia-ta-imia-meta-apo-19-xronia 19 χρονια μετα!!! Μια τελετη η οποια δεν ειχε ουσια τιποτα και ητανε απλα να γινει για τα ματια του κοσμου. Αλλοι χασανε και την ζωη τους και δεν εγινε τιποτα. Αυτα πιονακια.
Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Παραμύθια, του δώσανε παράσημο και πλακέτα και το χέρι του είναι ακόμα παραλυτο. Καθρεφτακια και χαντρουλες στους ιθαγενεις... Btw. Κάπου διάβασα ότι στο ΓΕΣ υπάρχει ειδικότητα ντελιβερας, φαντάρος πηγαίνει τις παραγγελίες από την πύλη στους καραβαναδες.
j0hnn1e Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Το παράξενο θα ήταν να μην υπήρχε και να έπρεπε το στέλεχος να πάει στην πύλη η στο ΚΨΜ να πάρει οτι θέλει. Ίδρωσα και μόνο στην ιδέα
Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Καλά ναι σιγά μην πάνε μόνοι για καφέ,τυροπιτα, τσιγάρα αλλά τα γελοία υποκειμενα το έκαναν και ειδικότητα αυτό...
eidikos33 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 oταν παρουσιαζεσαι επιτρεπεται να εχεις σαμπουαν χωρις διαφανη συσκευασια η θα στα παρουν?
MikeJ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Έχω την εντύπωση ότι επιτρέπεται κανονικά το σαμπουάν.... μπερδεύεσαι με το αεροπλάνο που πρέπει να είναι διάφανα και μέχρι 100 ml τα υγρά
_linuslost_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ρε τ χαζομαρες ρωτάτε; Μην πιστεύετε ότι ακούτε τριγύρω. 1
revolver1990 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 294 ΤΕ Ρόδος. GTPK Διοικητής.Μας πηγαίνει 1-1 ,2-1 αλλά μέσα είναι ψιλοσκατά.Παλιά ήτο βυσματικό...τώρα μακριά.Περιμένω να κατέβω κάτω. Πολύμπριζο......
j0hnn1e Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Πολύμπριζο και παραμεθόριο δεν πάνε μαζί. Το θέμα ειναι να μην ακουμπήσει το πόδι σου μακρυά.
aris1986 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ρε τ χαζομαρες ρωτάτε; Μην πιστεύετε ότι ακούτε τριγύρω. Δλδ κωλοβυθομετρο δεν παιζει πια;
Midenismos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Απολύθηκα πριν 3 μέρες. Είχα μια εκπληκτική θητεία, χαλαρή με ελάχιστο πήξιμο επειδή έτυχε να βρεθώ την καταλληλότερη περίοδο με τον καταλληλότερο διοικητή στην 196 στην Κύπρο. Το πήξιμο το έφαγα τις τελευταίες δύο εβδομάδες στην ΣΣΕ στη Βάρη όπου η αγγαρεία ήταν άλλο πράγμα! Έκανα φιλίες, γέλασα αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να καταντήσω να νοσταλγώ την εποχή του στρατού. 9 μήνες χαμένος χρόνος για το απόλυτο τίποτα. Ευτυχώς ο στόχος του να μην βγω σε άσκηση και να μην πάρω ούτε μια κάμψη επιτεύχθη. 1
phanispal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Πραγματικά. Κι εγώ που είμαι κι έχω περάσει από δουλειές με κακό περιβάλλον εργασίας και κακές συνθήκες, χαμηλούς μισθούς, άγχος και πίεση και πολλά άσχημα, ούτε για μια στιγμή δε μου έχει περάσει απ' το μυαλό ότι ήταν καλύτερα στο στρατό. Ούτε νοσταλγία ούτε τίποτα. Ζιπ.
tz3s Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ελάτε μια από Κομοτηνή να γνωρίσετε Bill τον φτερωτο! Τον εχθρό του φανταρου όπως τον λένε! Ο άνθρωπος διέλυσε κτήριο π βαρουσαν σκοπιες για να μην έχουν κάλυψη απ το κρύο τα παιδια!! Θα μας βάλει να κάνουμε σκηνακια 3 μέρες μέσα στο κρύο, στην μέση ενός γηπέδου!! Και για όσους ξέρουν τι σημαίνει αέρας Κομοτηνής με νιώθουν! Υ.γ. Για όλους τους νέους που θα μπουν τώρα κυνηγηστε το αοπλο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις