lifeowner771 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Η ορκωμοσια γινεται την τριτη εβδομαδα;;;Και κατι σοβαρο ποιο κρεβατι να παρω ,το πανω η το κατω;; αλλος μου λεει πως το πανω στρωνεται πιο ευκολα αλλος οτι το κατω ειναι καλυτερο,τελικα τι παιζει;; Πάνω, γιατί παίρνεις αέρα. Πολύ κλεισούρα να έχεις ένα κρεβάτι από κάτω. Και το πιο σημαντικό. Άμα πέσει το κρεβάτι, δεν θα είσαι αυτός που θα πλακωθεί!
TheDevilMayCare Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Η ορκωμοσια γινεται την τριτη εβδομαδα;;;Και κατι σοβαρο ποιο κρεβατι να παρω ,το πανω η το κατω;; αλλος μου λεει πως το πανω στρωνεται πιο ευκολα αλλος οτι το κατω ειναι καλυτερο,τελικα τι παιζει;; Δεν υφισταται κανενα διλημμα: κρεβατι παντοτε επανω -και στο (τερμα!) βαθος του θαλαμου H καλυτερη επιλογη αν θες να 'σαι σχετικα 'αορατος', πραγμα τρελα σημαντικο @τρελοστρατο Θεωρησε δεδομενο οτι: στα κατω & στην εισοδο θα καθονται αλλοι -και θα στα ξεστρωνουν 1
Ison_ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Στο πάνω όμως πρέπει να υπόμενεις τα φώτα όταν θες να κοιμηθείς.
panos2171 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δεν υφισταται κανενα διλημμα: κρεβατι παντοτε επανω -και στο (τερμα!) βαθος του θαλαμου H καλυτερη επιλογη αν θες να 'σαι σχετικα 'αορατος', πραγμα τρελα σημαντικο @τρελοστρατο Θεωρησε δεδομενο οτι: στα κατω & στην εισοδο θα καθονται αλλοι -και θα στα ξεστρωνουν Το κάτω στρωνεται πιο εύκολα. Στο επάνω δε φτάνεις στην απέναντι πλευρά. Δεδομένου ότι το κρεβάτι θα στρωθει 5 βαριά 10 φορές σε όλη τη θητεία η καλύτερη επιλογή είναι το επάνω. Επίσης όπως ειπώθηκε στα κάτω μπορεί να κάθεται ο καθένας στο επάνω όχι. Και φυσικά μακριά από κρεβάτι που είναι κοντά σε πρίζα.
TheDevilMayCare Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Επισης σχεδον σιγουρα, οταν ψαχνουν στα γρηγορα να βουτηξουν καποιο τεμαχιο(!)κατα 95% οι απο κατω & κοντα @ εισοδο του θαλαμου, θα ειναι τα...μονιμα θυματα
Fulgore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ναι τις μετρημενες στα δαχτυλα που εκανα ελιωσα στον υπνο ηταν καλη ευκαιρια να ξεκουραστεις αλλα συνεχεια δεν θα αντεχα δεν εχεις τι να κανεις.Ναι αυτο με το κρυο παλι ειναι ενα θεμα αλλα πιανει 3-4 μηνες τις εσσο σεπτεβριου νοεμβριου ολες οι αλλες ποιο πολυ ζεστη θα ζησουν παρα κρυο . Ναι τα παντα παιζουν και αλλαζουν.Εμεις ειχαμε μονο 2 και ο δοικας δεν ηθελε να βαζει τους φανταρους σε αοπλες οποτε τους ειχε λιγα νουμερα και πολλες ωρες. αρε κωλοφαρδε...Στο ναυτικο θα εισαι παλι αλλαζουν εαν υπαρχουν(δεν ξερω πως πανε στο ναυτικο) τα σωματα (πχ Τα αντιστοιχα πυροβολικο,μηχανικο,τεθωρακισμενα κτλ) Δεν μπορω να πω οτι οντως ειναι και τοσο τυχερος. Εχω πχ φιλο που τελειωνει τωρα απο Αεροπορια σχετικα κοντα στο σπιτι του ειναι(με βυσμα οπως μου ειπε και αυτος).Σιγουρα περασε πιο χαλαρα απο αλλους που πηγαν πεζικο,αλλα οι 3 παραπανω μηνες ειδικα οταν απολυονται οι αλλοι στους 9 ειναι οντως τρελη σφαλιαρα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 αμα βγαλει τις αδειες ουτε την μιση θητεια των πεζικαριων δεν κανει
phanispal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ναι ΟΚ, αλλά παίζει ρόλο και το πόσο γρήγορα ξεμπερδεύεις. Αν για παράδειγμα, η θητεία για Ειδικές Δυνάμεις ήταν 3 μήνες αντί για 9, πιστεύεις ότι δε θα επεδίωκε πολύς περισσότερος κόσμος να δηλώσει εκεί, κι ας τον έπινε για 3 μήνες;
xSlade Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Έχει υπηρετήσει κανείς στο ΠΝ τα τελευταία χρόνια;
chrisxkar Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Οχι αλλα στην λημνο οπου ημουν ειχαμε εναν φιλο που υπηρετουσε ΠΝ.Το εχω ξαναγραψει η μοναδα του ηταν 3αστερο ξενοδοχειο,χωρις ξυρισμα χωρις υπηρεσιες(δεν ξερω αν ειχαν καμια τυπικη φαση κεπικ) σαλονακι μετηλεορασιτσα, πσ(παιζαν κανα age of empires) ,playstation. Το καλοκαιρι επειδη τα πουλακια μου βραζανε εβγαλε κινηση για παραλια. Τους αφηνε να βγαινουν αλλα 6ηωρα παντα να ειναι πισω.Αυτα ξερω
xSlade Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.. Γενικά ζητάω συμβουλές εάν έχει υπηρετήσει κάποιος στο ΠΝ,να βοηθούσε. Πχ. Αν χρειάζεται να αποφύγω κάτι,προσέξω,κλπ. Ευχαριστώ και πάλι.
chrisxkar Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.. Γενικά ζητάω συμβουλές εάν έχει υπηρετήσει κάποιος στο ΠΝ,να βοηθούσε. Πχ. Αν χρειάζεται να αποφύγω κάτι,προσέξω,κλπ. Ευχαριστώ και πάλι. To οτι ετσι ηταν τα πραγματα σε αυτον δεν σημαινει πως οπου και να πας θα ειναι ετσι... Απλα το ναυτικο θεωρειται ποιο ευκολο και απο αεροπορια οποτε δεν νομιζω να περασεις δυσκολα (Δεν θα καταλαβεις οτι κανεις στρατο θα ελεγα)
terry308 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Έχει υπηρετήσει κανείς στο ΠΝ τα τελευταία χρόνια;Όταν λες τελευταία πόσα εννοείς;;; Λογικά από το 2002 που μπήκα για 17 μήνες τότε θητείας θα έχουν αλλάξει πολλά, αλλά για εμένα το ΠΝ είναι (ήταν) πολλά χρόνια μπροστά σε νοοτροπία από τον στρατό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις