Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Κάπου πήρε το μάτι μου πάλι τις κλασικές φήμες για σκέψεις αύξησης της θητείας...

• Like 2
Δημοσ.

Κάπου πήρε το μάτι μου πάλι τις κλασικές φήμες για σκέψεις αύξησης της θητείας...

:-D

Σκέψεις στο Πεντάγωνο για αύξηση της θητείας στο στρατό

http://www.e-typos.com/gr/ellada/article/153867/skepseis-sto-pedagono-gia-auxisi-tis-thiteias-sto-strato/

Παντως δεν την παλευετε εκει περα.... αντι να το τερματισουν ολο αυτο το πανηγυρι (την θητεια) ... το συνεχιζουν.... :shock:

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

ε κυκλοφορούν 2-3 φορές το χρόνο max τα τελευταία 6-7 χρόνια τουλάχιστον...

Δημοσ.

:-D

Σκέψεις στο Πεντάγωνο για αύξηση της θητείας στο στρατό

http://www.e-typos.com/gr/ellada/article/153867/skepseis-sto-pedagono-gia-auxisi-tis-thiteias-sto-strato/

Παντως δεν την παλευετε εκει περα.... αντι να το τερματισουν ολο αυτο το πανηγυρι (την θητεια) ... το συνεχιζουν.... :shock:

Θα πάθουν τίποτα από τις πολλές σκέψεις

Δημοσ.

Γελας με μενα η το στρατο; Καποιος που δεν βλεπει καλα ουτε καλος στρατιωτης μπορει να γινει και ουτε καλος μαχητης.

Ναι γιατι οσοι πηγαμε βγηκαμε νιντζακομμαντο...

Τα οπλα που σου δινουν να "παιζεις" ο καθε φανταρος τα εχει ριξει καμια 20-30-40 φορες κατω ,ειναι τοσο στραβα που και να θες στις βολες στο γαμο του καραγκιοζη βαρας.

Στα Ελληνικα στρατα ο καλος στρατιωτης συνεπαγεται να κανει οτι μαλακια του πουν χωρις οχι-δεν-γιατι.Εαν θες μπορεις να το παιξεις εντελως στραβακας και να πεις οτι δεν βλεπω την μυτη μου αλλα δεν εχω λεφτα για γυαλια και να σε βγαλουν αοπλο αλλα παντα υπαρχει πιθανοτητα να σε στειλουν σε μοναδα χωρις ατομα με αλλον εναν αοπλο και να πιξεις στο θαλαμοφυλικη

Δημοσ.

Ενώ στις σκοπιες δεν θα πήξει

ισχυει το θαλαμοφυλικη δεν εχει φυλακιο δεν εχει καμια νυχτερινη και αμα ειναι γκαντεμης και πεσει σε κανα στρατοπαιδο με 2 νουμερα στις αοπλες θα χαζεψει, ο κωλος του θα γινει φλατ απο το πολυ καθισιο ο δικος μας ο αοπλος παρακαλουσε αυτον που εβγαζε τις υπηρεσιες να κανει περιπολο(κρατουσε απλα τις ταλαμονες)

Δημοσ.

Εξαρτάται πόσοι αοπλοι είναι, υπάρχουν στρατόπεδα που οι αοπλοι είναι πολύ περισσότεροι από τους ενοπλους αλλά αυτό αλλάζει από εσσο σε εσσο.

Σε γενικές γραμμές θα έλεγα καλύτερα αοπλος, γλιτώνεις και τις οπλοασκησεις και άλλες τέτοιες ψευτοεκπαιδευσεις

Δημοσ.

ισχυει το θαλαμοφυλικη δεν εχει φυλακιο δεν εχει καμια νυχτερινη και αμα ειναι γκαντεμης και πεσει σε κανα στρατοπαιδο με 2 νουμερα στις αοπλες θα χαζεψει, ο κωλος του θα γινει φλατ απο το πολυ καθισιο ο δικος μας ο αοπλος παρακαλουσε αυτον που εβγαζε τις υπηρεσιες να κανει περιπολο(κρατουσε απλα τις ταλαμονες)

5 θαλαμοφυλίκια εκανα σε ολη την θητεια και τα απολαυσα, δεν το εβλεπα σαν υπηρεσια, μονο που καθομουν σε καρεκλα αντι εξω στα χιονια ηταν και γαμω, ειχα και το ψυγειο διπλα μου.

Που να ειχα και smartphone δλδ!

Δημοσ.

Μια ερώτηση.

Πήγα στα Κ.Ε.Π πριν 10 ημέρες να στείλω αίτηση για αναβολή μέχρι τα 21 μου.Με έβαλαν Πολεμικό Ναυτικό και το είδα τώρα,εάν δεν την ακυρώσω την αναβολή,και μπω στα 21,θα μπω ΠΝ πάλι η θα με βάλουν κάπου αλλού;

Δημοσ.

5 θαλαμοφυλίκια εκανα σε ολη την θητεια και τα απολαυσα, δεν το εβλεπα σαν υπηρεσια, μονο που καθομουν σε καρεκλα αντι εξω στα χιονια ηταν και γαμω, ειχα και το ψυγειο διπλα μου.

Που να ειχα και smartphone δλδ!

Ναι τις μετρημενες στα δαχτυλα που εκανα ελιωσα στον υπνο ηταν καλη ευκαιρια να ξεκουραστεις αλλα συνεχεια δεν θα αντεχα δεν εχεις τι να κανεις.Ναι αυτο με το κρυο παλι ειναι ενα θεμα αλλα πιανει 3-4 μηνες τις εσσο σεπτεβριου νοεμβριου ολες οι αλλες ποιο πολυ ζεστη θα ζησουν παρα κρυο .

Εξαρτάται πόσοι αοπλοι είναι, υπάρχουν στρατόπεδα που οι αοπλοι είναι πολύ περισσότεροι από τους ενοπλους αλλά αυτό αλλάζει από εσσο σε εσσο.

Σε γενικές γραμμές θα έλεγα καλύτερα αοπλος, γλιτώνεις και τις οπλοασκησεις και άλλες τέτοιες ψευτοεκπαιδευσεις

Ναι τα παντα παιζουν και αλλαζουν.Εμεις ειχαμε μονο 2 και ο δοικας δεν ηθελε να βαζει τους φανταρους σε αοπλες οποτε τους ειχε λιγα νουμερα και πολλες ωρες.

Μια ερώτηση.

Πήγα στα Κ.Ε.Π πριν 10 ημέρες να στείλω αίτηση για αναβολή μέχρι τα 21 μου.Με έβαλαν Πολεμικό Ναυτικό και το είδα τώρα,εάν δεν την ακυρώσω την αναβολή,και μπω στα 21,θα μπω ΠΝ πάλι η θα με βάλουν κάπου αλλού;

αρε κωλοφαρδε...Στο ναυτικο θα εισαι παλι αλλαζουν εαν υπαρχουν(δεν ξερω πως πανε στο ναυτικο) τα σωματα (πχ Τα αντιστοιχα πυροβολικο,μηχανικο,τεθωρακισμενα κτλ)

Δημοσ.

Σίγουρο αυτό; Χωρίς μέσο , χωρίς τίποτα,απλά πριν κάτι μήνες που πήγα να περάσω περιοδεύων επέλεξα Πολεμικό Ναυτικό,εξάλλου λέω δεν πρόκειται να μπω στο ΠΝ οπότε το ίδιο είναι.

Και μπαίνω σήμερα στην stratologia.gr, στην κατανομή,βάζω τα στοιχεία μου και βλέπω - Έχετε κατανεμηθεί στο Πολεμικό Ναυτικό -.

Δημοσ.

Η ορκωμοσια γινεται την τριτη εβδομαδα;;;Και κατι σοβαρο ποιο κρεβατι να παρω ,το πανω η το κατω;; αλλος μου λεει πως το πανω στρωνεται πιο ευκολα αλλος οτι το κατω ειναι καλυτερο,τελικα τι παιζει;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...