Shadows Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά μια ερώτηση απλή..Για 6μηνη αναβολή για ψυχολογικούς λόγους αντί να τρέχεις στο στρατόπεδο που θα πρέπει να παρουσιαστείς μπορείς να το κάνεις μέσω φρουραρχείου...Όλα καλά..Για να μπορείς να το φτιάξεις όμως από εκεί πρέπει απαραίτητα να χεις κάποιο χαρτί γιατρού ή μπορείς να πας και χωρίς? Θεωρητικα γινεται,προσπαθησε να πας αρκετο καιρο πριν να παρουσιαστεις γιατι εχω ακουσει περιπτωσεις για παιδια που πηγαν 2 μερες πριν την παρουσιαση τους και τους εστελναν στο στρατοπεδο. Συγκεκριμενα σε φιλο μου που ειχε να παρουσιαστει στο ναυτικο,πηγε 2 μερες πριν στο φρουραρχειο,το φρουραρχειο τον εστειλε στο ναυτικο νοσοκομειο και το ναυτικο νοσοκομειο τον ξαναεστειλε στο φρουραρχειο οπου τελικα τον ενημερωσαν οτι πρεπει να παει να παρουσιαστει και απο εκει να περασει επιτροπη.Χαρτι γιατρου δεν ειναι απαραιτητο αλλα αν εχει καποιος ενα θεμα εστω και μικρο θα τον βοηθησει οχι να παρει σιγουρα την αναβολη(την αναβολη θα στην δωσουν ετσι και αλλιως δεν παιρνουν κανενα ρισκο για τι εχει ο αλλος)αλλα να γλυτωσεις καποιες διαδικασιες που μπορει να γινουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά μια ερώτηση απλή..Για 6μηνη αναβολή για ψυχολογικούς λόγους αντί να τρέχεις στο στρατόπεδο που θα πρέπει να παρουσιαστείς μπορείς να το κάνεις μέσω φρουραρχείου...Όλα καλά..Για να μπορείς να το φτιάξεις όμως από εκεί πρέπει απαραίτητα να χεις κάποιο χαρτί γιατρού ή μπορείς να πας και χωρίς? 6μηνες αναβολες δινουν για πλακα, ακομα και κοινωνικους λογους https://www.stratologia.gr/pdf/%CE%A0%CE%9B%CE%97%CE%A1%CE%9F%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%9F%20%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%A5%CE%A0%CE%9F%2027.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Η αναβολή για κοινωνική λόγους ισχύει για μια ΕΣΣΟ,δεν είναι 6μηνη. Ρε παιδιά μια ερώτηση απλή..Για 6μηνη αναβολή για ψυχολογικούς λόγους αντί να τρέχεις στο στρατόπεδο που θα πρέπει να παρουσιαστείς μπορείς να το κάνεις μέσω φρουραρχείου...Όλα καλά..Για να μπορείς να το φτιάξεις όμως από εκεί πρέπει απαραίτητα να χεις κάποιο χαρτί γιατρού ή μπορείς να πας και χωρίς? Στην Θέση σου θα πήγαινα καλύτερα στο στρατόπεδο και σε 2 ημέρες θα έχεις ξεμπερδέψει,μην ξεχνάς πως μπορείς να παρουσιαστείς με κάποιον φίλο ή συγγενή που να είναι στην ουσία συνοδός σου και να μην μείνεις μέσα στο στρατόπεδο ούτε 1 νύχτα. Από εκεί και πέρα μέσω φρουραρχείου είναι μπλέξιμο,πρέπει να πας στο φρουραρχείο να πάρεις παραπεμπτικό για γιατρό και ο γιατρός πρέπει να κρίνει πως εσύ λόγω ιατρικού προβλήματος δεν μπορείς να μετακινηθείς στο στρατόπεδο για να πάρεις αναβολή. Γενικά έχει τρέξιμο,φρουραρχείο-νοσοκομείο-στρατολογία και μετά περιμένεις να σου έρθει σημείωμα για να περάσεις από επιτροπή αναβολών/απαλλαγών για να δεις αν έχει εγκριθεί ή όχι η αναβολή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 μια χαρα ειναι το φρουραρχειο Απο το να φας την ταλαιπωρια (+βενζινες κτλ) να παρουσιαστεις πολυ καλυτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ναι μια χαρά είναι και μετά από 20 ημέρες που σε καλέσει η επιτροπή και σου ρίξει άκυρο και σου πει πως άμα θέλεις αναβολή πρέπει να παρουσιαστείς μέσα στο επόμενο 10ημερο στο κέντρο εκπαίδευσης να δω μετά πόσο μια χαρά είναι και τι ταλαιπωρία θα γλιτώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 το έχουνε χόμπι να ταλαιπωρούνε τον κόσμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ναι μια χαρά είναι και μετά από 20 ημέρες που σε καλέσει η επιτροπή και σου ρίξει άκυρο και σου πει πως άμα θέλεις αναβολή πρέπει να παρουσιαστείς μέσα στο επόμενο 10ημερο στο κέντρο εκπαίδευσης να δω μετά πόσο μια χαρά είναι και τι ταλαιπωρία θα γλιτώσεις. γνωριζω προσωπικα πανω απο 10 ατομα που εχουν παρει Ι5. Ποτε δεν ειχαν τετοιο προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 τι διαδικασια θελει για να παρεις φυλλο πορειας απο το φρουραρχειο για να παρουσιαστεις? μπορεις να παρεις απο οποιοδηποτε φρουραρχειο? μπορω να παρω απο αυτο της πολης που γραφει το σημειωμα καταταξης η και απο αυτο απο την πολη που ειμαι εγγεγραμενος στην στρατολογια τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 γνωριζω προσωπικα πανω απο 10 ατομα που εχουν παρει Ι5. Ποτε δεν ειχαν τετοιο προβλημα Μα δεν είναι πρόβλημα να πάρεις Ι5 , το πρόβλημα είναι σε τι επιτροπή και σε τι φρούραρχο θα πέσεις,μπορεί ο άλλος από την καύλα του να σε στείλει στο στρατόπεδο. Το κόλπο είναι να πας σε έναν ψυχίατρο να σου γράψει πως δεν μπορείς να προσαρμοστείς σε στρατιωτικό περιβάλλον και finito. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Απο τη μια μια 6μηνη αναβολή είναι ότι πρέπει...Από την άλλη δε ξέρω τι είναι χειρότερο..Φρουραρχείο? Αλλά θα πρέπει να σκάσω τουλάχιστον ένα 50αρι στον γιατρό πριν..Να πάω στο κέντρο και από εκεί? Το θέμα είναι πάλι τα λεφτά πως θα πάω κτλ...Αν πάω και με συνοδό διπλά έξοδα.Μόνος θα φάω 2-3 μέρες στο κέντρο και το φρουραρχείο 'φαντάζει' πιο άνετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 πηγαινε σε εναν δημοσιο γιατρο και πες του την αληθεια. Κανεις δεν αρνειται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 πηγαινε σε εναν δημοσιο γιατρο και πες του την αληθεια. Κανεις δεν αρνειται. είμαι ανασφάλιστος οπότε θέλω δε θέλω την 'επίσκεψη' θα την πληρώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 στο δημοσιο θα κάνει κανα τριμηνο να κλεισεις ραντεβου. Διάβασε το ΦΕΚ με τις παθησεις, ενημερώσου σχετικά με τα συμπτώματα και πήγαινε κατευθειαν για αναβολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 είμαι ανασφάλιστος οπότε θέλω δε θέλω την 'επίσκεψη' θα την πληρώσω δεν χρειαζεται να πας στα τακτικα ιατρεια ή στα επειγοντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 δεν χρειαζεται να πας στα τακτικα ιατρεια ή στα επειγοντα... Και δέχονται έτσι απλά για μια αναβολή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις