Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4. Τι εννοεις ''Ο ύπνος μειώνει την θητεία''?

Ευχαριστω και παλι

Αν σου τυχει να εχεις σερι σκοπετα για μια περιοδο και εισαι ολιγον τι ψοφιμι αναγκαστικα θα κοιμασαι ολη μερα το ποτε η μερα γινεται βδομαδα και η βδομαδα μηνας χαμπαρι δεν θα παρεις.

Με εξαιρεση οταν πλησιαζει η απολυση οπου οτι και να κανεις ακομα και η ωρα φανταζει αιωνας.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα το φανταστηκα απλα δν ημουν σιγουρος τι εννοουσε...Τωρα, οσον αφορα την πολυτεκνια (ειμαι προστατης) και οτι ζω στη Ροδο (παραμεθωρια περιοχη)...θα κατσω περισσοτερο απο 20 μερες εκει στην Αυλωνα?

Εχετε να μου δωσετε καποιες συμβουλες για τη διαμονη μου εκει? 

Αγόρι μη τα ρωτάς όμως πάνω από μια φορά κουράζει,δεν είμαστε 24 ώρες το 24ωρο πάνω από τον υπολογιστή,το ρωτάς μια φορά όταν κάποιος ξέρει και είναι πρόθυμος θα σου απαντήσει.

Αυλώνα θα κάτσεις σίγουρα 20 ημέρες που είναι η βασική εκπαίδευση,τώρα αν πχ σου σκάσει ειδικότητα οδηγός ή μάγειρας θα πας για εκπαίδευση σε άλλο κέντρο και μετά θα πας εκεί που σου έχει βγει η τοποθέτηση.

Για τις μεταθέσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΓΕΣ τα λέει όλα αναλυτικά.

http://army.gr/default.php?pname=dnshoplitwn&la=

Για τον Αυλώνα δεν ξέρω,ε στο κέντρο όλοι ζωάρα περνάνε,το τελευταίο που θα πρέπει να σε απασχολεί είναι για το πως θα περάσεις σε ένα στρατόπεδο για 20 ημέρες,μετά είναι τα δύσκολα.

Δημοσ.

Ο από πάνω είπε ότι στο κέντρο και συγκεκριμένα στου αυλωνα είναι ζωαρα;;;

Σοβαρά τώρα ;;;; μόνο αμα πας υγειονομικο.. Αλλιώς μακριά από αυλωνα και Μεσολογγίου!

• Like 1
Δημοσ.

Ο από πάνω είπε ότι στο κέντρο και συγκεκριμένα στου αυλωνα είναι ζωαρα;;;

Σοβαρά τώρα ;;;; μόνο αμα πας υγειονομικο.. Αλλιώς μακριά από αυλωνα και Μεσολογγίου!

Φίλε μιας και αναφέρεις και το Μεσολόγγι και μόλις πέρισυ ήμουν εκεί...Θεωρώ ότι είναι ανάλογα σε ποιον λόγο θα πέσεις.Μεσολόγγι και 3ος λόχος είναι ζωάρα πάντως ενώ πχ στον 1ο ή στον 2ο απάλευτα

Δημοσ.

Φίλε μιας και αναφέρεις και το Μεσολόγγι και μόλις πέρισυ ήμουν εκεί...Θεωρώ ότι είναι ανάλογα σε ποιον λόγο θα πέσεις.Μεσολόγγι και 3ος λόχος είναι ζωάρα πάντως ενώ πχ στον 1ο ή στον 2ο απάλευτα

γιατι τι αλλαζει φιλε? περασες καλα γενικα?

Δημοσ.

γιατι τι αλλαζει φιλε? περασες καλα γενικα?

Στις 10 μέρες βάρεσα αναβόλα αλλά για άλλους λόγους όμως πέρα από το ότι έζησα 1-2 πράγματα κράτησα και επαφή με όλη σχεδόν την διμοιρία.Ένα παράδειγμα λοιπόν είναι ότι στον δικό μας λόχο ή αν θες κ την διμοιρία (που μάλιστα εκεί που ήταν,ήταν δίπλα από το γραφείο του λοχαγού) δεν έγινε ούτε μια έφοδος ενώ τον 2ο λόχο τους είχαν ξεσκίσει πρωί-μεσημέρι-βράδυ.Αυτο που στο σημερινό στρατό θεωρούν 'δεδομένο' τον υπνόσακο..Στον 3ο λόχο και να σε έβλεπαν δεν σου έλεγαν τίποτα...Στον 1ο όσους έπιασαν τους έσκισαν στις υπηρεσίες σαν 'τιμωρία'...Εμάς πάλι όπως ναναι οι υπηρεσίες και ήμασταν και τόσο χαλαρά που ανταλλάζαμε κιόλας μεταξύ μας...Και φαντάσου σε 10 μέρες όλα αυτα 

Δημοσ.

Ρε γράψτε τους στα @@ σας, πάρτε υπνοσακο και άμα τυχετε σε κάνα... ξέρετε τι... ας σας χωνουν υπηρεσίες και να λέτε κάθε μέρα ότι θέλετε γιατρό. ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ! στο κέντρο δεν σας κάνει κανείς Τπτ!

Δημοσ.

Απαγορευεται ο υπνοσακος? Γιατι? Ηθελα να αγορασω εναν ή τουλαχιστον να επαιρνα κανενα σεντονι ή καμια κουβερτα μαζι μου...εχω ακουσει οτι δν ειναι και τοσο καθαρα (κυκλοφορουν σκοροι, υπαρχουν λεκεδες κτλ). Και μιας που το εφερε η κουβεντα τι αλλο απαγορευται?

σεντόνι αν ειναι ίδιο με αυτά που έχουν δεν θα το προσέξουν, αν ειναι διαφορετικο μάλλον θα στην πουν. Κουβέρτα ίδια δεν προκειται να βρεις ειναι απο το 40 και το 50 αυτές που έχουν...

(και ναι ειναι τίγκα στους κοριους)

Δημοσ.

:X

Αποζημίωση €2 εκατ. σε πρώην στρατιώτη που έμεινε ανάπηρος μετά από θερμοπληξία

Στην Κυπρο εγινε το περιστατικο, αλλα και παλι ειναι απαραδεκτο.

συγχαρητήρια στους γονείς του, που τους τράβηξαν στα δικαστήρια τους σκιντζήδες.

• Like 2
Δημοσ.

Απαγορευεται ο υπνοσακος? Γιατι? Ηθελα να αγορασω εναν ή τουλαχιστον να επαιρνα κανενα σεντονι ή καμια κουβερτα μαζι μου...εχω ακουσει οτι δν ειναι και τοσο καθαρα (κυκλοφορουν σκοροι, υπαρχουν λεκεδες κτλ). Και μιας που το εφερε η κουβεντα τι αλλο απαγορευται?

Κανονικά ναι απαγορεύεται.Αν πχ σου κάνουν έφοδο και κοιμάσαι σε υπνόσακο σε πηδάνε...Συνήθως δεν έχουν πρόβλημα όμως αρκεί να μη σε βλέπουνε...Είναι κοινό μυστικό δλδ ότι όλοι κοιμούνται έτσι..Στη διμοιρία μου όλοι με υπνόσακους και ενώ έμπαινε και ο λοχαγός μέσα δεν ακούσαμε λέξη Καλό θα ήταν να χεις και ένα σεντόνι να το ρίχνεις πάνω από το κρεβάτι κ μετά τον υπνόσακο...Υποτίθεται πάνω σε αυτο σαν φαντάρος πρέπει να κοιμάσαι στο κρεβάτι του στρατού με τη κουβέρτα κτλ κ το πρωί να στρώνεις τον φάκελο...Αλλά είναι λαλακίες είναι αρκετά χαλαρά..΄΄Ισως στο κέντρο σου γκρινιάξουν ώστε να σε πειθαρχίσουν και καλά

Ρε γράψτε τους στα @@ σας, βγαλτε Ι5

Δες λίγο μηνύματα βρε αδερφέ

• Super Moderators
Δημοσ.

:X

Αποζημίωση €2 εκατ. σε πρώην στρατιώτη που έμεινε ανάπηρος μετά από θερμοπληξία

Στην Κυπρο εγινε το περιστατικο, αλλα και παλι ειναι απαραδεκτο.

Προσπαθώ να φανταστώ την υπερασπιστική γραμμή του Κυπριακού κράτους και τραβάω τα μαλλιά μου...

Πόσο θράσος θα χρειάζεται είτε για να λες ότι δεν φταίγαμε εμείς ή ότι παρά είναι μεγάλο το ποσό...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...