Silverage Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Ίσα ίσα το αντίθετο. Το ίδιο θα κάνω και εγώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Ρε κάντε ότι γουσταρετε και γράψτε τους!! Εγώ πουστονεο είμαι, και να ήμουν λίγο παραπάνω στα αρχίδια μου θα είχα φύγει για ι5. Το οποίο το παίρνεις για την πλάκα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 δεν υπάρχει i3 ψυχολογικό ένοπλο, μόνο άοπλο... registered may 2015... ...πουστόνεο? Αρχηγέ σειρά μου ήτανε ο άνθρωπος τι δεν υπάρχει ? Ι3 για Ψυχικές Διαταραχές είχε βγει με γιωτόχαρτο , καλά αυτός γενικά ήτανε κωλόβυσμα του κερατά οπότε όλα γίνονται Βέβαια εγώ υπηρέτησα 2008 με 2009. Εγώ έχω ξεμείνει Αυλώνα περιμένοντας μετάθεση. Υπάρχει περίπτωση να μείνω εδώ μέχρι την επόμενη ΕΣΣΟ? Έχω δηλώσει παραμεθόριο.. Τι εννοείς έχεις ξεμείνει ? δεν έχεις πάρει ειδικότητα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Αρχηγέ σειρά μου ήτανε ο άνθρωπος τι δεν υπάρχει ? Ι3 για Ψυχικές Διαταραχές είχε βγει με γιωτόχαρτο , καλά αυτός γενικά ήτανε κωλόβυσμα του κερατά οπότε όλα γίνονται Βέβαια εγώ υπηρέτησα 2008 με 2009. Το χαρτί για I3 ψυχολογικό δεν γράφει/διευκρινίζει άοπλο ή ένοπλο επειδή είναι πάντα άοπλο. Είχε πάρει ξάδερφος μου κι επειδή δεν έγραφε πάνω άοπλο νόμιζαν ότι ήταν ένοπλος. Μετά από λίγο καιρό με ένοπλες υπηρεσίες μόλις έμαθε ο διοικητής της μονάδας του ότι είχε I3 ψυχολογικό έπεσε σκατό στα στελέχη που του έιχαν δώσει όπλο... Κατά πάσα πιθανότητα και τον δικό σου τον έπιασαν κορόιδο, λόγω έλειψης αυτής της διευκρίνησης... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Αρχηγέ σειρά μου ήτανε ο άνθρωπος τι δεν υπάρχει ? Ι3 για Ψυχικές Διαταραχές είχε βγει με γιωτόχαρτο , καλά αυτός γενικά ήτανε κωλόβυσμα του κερατά οπότε όλα γίνονται Βέβαια εγώ υπηρέτησα 2008 με 2009. Τι εννοείς έχεις ξεμείνει ? δεν έχεις πάρει ειδικότητα ? Οταν εχεις ψυχολογικα θεματα/προβληματα νομιζεις οτι θα ρισκαρει ο αλλος να σου δωσει γεματο οπλο και ξιφολογχη να γινει καμια στραβη να τρεχουν ολοι μετα ??? Μια απο τα ιδια και με το Ι4,οταν βγαινεις για σωματικους λογους(πχ ασθμα)τι να σε κανουν στα ΣΠΕΝ??ΑΝ και εκει παθεις κατι ενω ξερουν οτι εχεις προβλημα,μπορεις να τους κανεις να βρουν ασχημα τον μπελα τους. Σε μας που πηγαινουμε απλα για να βγαλουμε την θητεια μας αυτα σιγουρα δεν μας ενδιαφερουν και πολλοι αλλα για τα στελεχη ειναι οτι το χειροτερο(βλεπε και με τα ατυχηματα με τους μαγειρες αλλα τρεξιματα και εκει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Οταν εχεις ψυχολογικα θεματα/προβληματα νομιζεις οτι θα ρισκαρει ο αλλος να σου δωσει γεματο οπλο και ξιφολογχη να γινει καμια στραβη να τρεχουν ολοι μετα ??? Γι' αυτό είναι πάντα άοπλο το ψυχολογικό... Μια απο τα ιδια και με το Ι4,οταν βγαινεις για σωματικους λογους(πχ ασθμα)τι να σε κανουν στα ΣΠΕΝ??ΑΝ και εκει παθεις κατι ενω ξερουν οτι εχεις προβλημα,μπορεις να τους κανεις να βρουν ασχημα τον μπελα τους. Κάνεις θαλαμοφυλίκια, σαπίζεις κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά εγώ συμφωνώ μαζί σας για αυτό και είπα να το μοιραστώ εδώ μέσα,εννοείται πως είναι επικίνδυνο σκέψου τώρα να κάνεις ένοπλες υπηρεσίες σε φυλάκιο τέρμα θεού με έναν άνθρωπο που έχει τέτοια προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Γι' αυτό είναι πάντα άοπλο το ψυχολογικό... Κάνεις θαλαμοφυλίκια, σαπίζεις κανονικά Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logokrimenos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Έχουμε καμια λίστα με τι περίπου χρειάζεται να πάρει ένα πουστόνεο μαζί του όταν θα μπεί? Μπαίνουν τα ξαδέρφια μου και έχω ξεχάσει τι ακριβώς είχα πάρει εγώ, για να φτιάξω μια λίστα να πάρουν μην τους κοροιδεψουν στα διάφορα μαγαζιά και πάρουν του κόσμου τα πράγματα χωρίς να πρέπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Παιδες αυτο με τα ψυχολογικά είναι πολυ υποκειμενικό. Εγω επιδίωξα να βγω αοπλο ψυχολογικό αλλά έχω συναντήσει και άτομα που δε θα έπρεπε να είχαν όπλο. Καλώς η κακώς στο στρατό γνωρίζεις πολύ κόσμο.Έχω υπηρετήσει σε 5 στρατόπεδα στους 5 μήνες.Εχω γνωρίσει άτομο που έλεγε πως αν τον αφήναν ή του δίναν αποστολή θα σκοτώνε όσους πιο πολλούς μπορούσε και ότι το βλέπει σα δουλειά και δε το νοιάζει καθόλου.Εχω γνωρίζει άλλους να σε σημαδεύουν και να οπλίζουν με γεμιστηρα ενω έχουν βγάλει τα άσφαιρα και να πυροδοτούν για ψάρωμα. Απλά ειχαν ξεκουμπωσει τη γεμιστήρα λίγο ώστε να μη παίρνει σφαίρες... Τελικά απο πεζικό κατέληξα σε ΓΕΠ ταξιαρχίας με αποσπαση και είμαι 1 άτομο και από ότι φαίνεται θα παραμείνω μόνο εγώ μιας και λόγω βυσμάτων οι περισσότεροι την κάνουν ή δε φέρνουν άτομα. Γενικά πιστεύω πως παρότι ο στρατός λειτουργεί με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο και πρόγραμμα θεωρητικά , κάθε μονάδα είναι άλλος κόσμος τελείως.Αλλου βαράνε προσοχή και στο δεκανέα και αλλου μπαινεις στο γραφείο του δικά έτσι χύμα.Αλλου γίνεται ολοκληρη διαδικασία για υπηρεσιακά και αλλού βγαίνουν αυτόματα χωρις να τα ζητήσεις. Αλλού πεινάς και αλλού έχει όσο φαγητό γουστάρεις. Αλλου τα ΚΨΜ δεν εχουν τίποτα και αλλου έχουν ιντερνετ, νοβα, cappucino και κψμ με τεραστια ποικιλία ... Αλλού όλη μέρα δε κάνεις τίποτα και αλλού όλοι χώνονται σε δουλειές... Αλλού βγαίνεις ανα 10 μέρες και αλλού κάθε μέρα.... Επίσης μπορεί και στο ιδιο στρατοπεδο κάποιος να τρώει εμπλοκη 15+ μερες μεσα και άλλος να ειναι κάθε μερα εξοδούχος. Οπότε στο στρατό όλα είναι ρευστά και μη διστάζετε να επιδιώκετε το καλύτερο για εσας. Τελικά κατέληξα σε ΓΕΠ που είναι σχετικά καλά αν υπάρχει και δευτερο άτομο... Εχεις internet όλη μέρα, ψυγείο , κλιματισμό, κοιμάσαι στο γραφείο ,γλιτώνεις αγγαρίες και μπορείς να δουλέψεις αν θες δικα σου πραγματα το απογευμα ή ΣΚ που δε ενοχλεί κανείς σχεδον (σκ ζήτημα 1 ωρα δουλειάς).Το κακό είναι πως βγαίνεις μονο υπηρεσιακά αφου δεν υπάρχει δευτερο άτομο,αλλιως 1-1 (εκτος αν εισαι σε μαυρο και σε χωνουν αλλου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 http://www.neosyllektos.com/page2.php Νομίζω πρόχειρα μπορείς να πάρεις ιδέες από εδώ.. Ντάξει κάποια είναι υπερβολικά όπως το φούτερ παραλλαγής πχ ή σκελέα ή παντόφλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Έχουμε καμια λίστα με τι περίπου χρειάζεται να πάρει ένα πουστόνεο μαζί του όταν θα μπεί? Μπαίνουν τα ξαδέρφια μου και έχω ξεχάσει τι ακριβώς είχα πάρει εγώ, για να φτιάξω μια λίστα να πάρουν μην τους κοροιδεψουν στα διάφορα μαγαζιά και πάρουν του κόσμου τα πράγματα χωρίς να πρέπει Καλτσες, γυαλιστικό και βουρτσα της προκοπής (καλύτερα κρεμα όχι αυτογυάλιστη) , μπλουζάκια παραλαγής , αν είναι ένοπλος αδιαβροχο(εχει με 15 ευρω σε πρατήρια στρατού,αλλιώς βρωμάει ξερατό με ποδαρίλα και μουχλα αυτο θα πάρει),κάλτσες,ξυραφάκια κτλ , σεντόνια, σακούλες απο αυτές που ξετυλίγουν και κανενα τσαντακι για ξυριστικά και μαλακίες.. Αυτα μου έρχονται στο μυαλό ,αλλά μαζευονται γενικά μπόλικα πράγματα.. Επίσης φιλμ παλετοποίησης για το στρώμα αν τον ενοχλούν οι κοριοί . http://www.supergarden.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=1&view=productdetails&virtuemart_product_id=921&virtuemart_category_id=54 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Οταν εχεις ψυχολογικα θεματα/προβληματα νομιζεις οτι θα ρισκαρει ο αλλος να σου δωσει γεματο οπλο και ξιφολογχη να γινει καμια στραβη να τρεχουν ολοι μετα ??? Μια απο τα ιδια και με το Ι4,οταν βγαινεις για σωματικους λογους(πχ ασθμα)τι να σε κανουν στα ΣΠΕΝ??ΑΝ και εκει παθεις κατι ενω ξερουν οτι εχεις προβλημα,μπορεις να τους κανεις να βρουν ασχημα τον μπελα τους. Σε μας που πηγαινουμε απλα για να βγαλουμε την θητεια μας αυτα σιγουρα δεν μας ενδιαφερουν και πολλοι αλλα για τα στελεχη ειναι οτι το χειροτερο(βλεπε και με τα ατυχηματα με τους μαγειρες αλλα τρεξιματα και εκει). To υποθέτες, σου το παν ή το γνωρίζεις από δική σου εμπειρία; Καλτσες, γυαλιστικό και βουρτσα της προκοπής (καλύτερα κρεμα όχι αυτογυάλιστη) , μπλουζάκια παραλαγής , αν είναι ένοπλος αδιαβροχο(εχει με 15 ευρω σε πρατήρια στρατού,αλλιώς βρωμάει ξερατό με ποδαρίλα και μουχλα αυτο θα πάρει),κάλτσες,ξυραφάκια κτλ , σεντόνια, σακούλες απο αυτές που ξετυλίγουν και κανενα τσαντακι για ξυριστικά και μαλακίες.. Αυτα μου έρχονται στο μυαλό ,αλλά μαζευονται γενικά μπόλικα πράγματα.. Επίσης φιλμ παλετοποίησης για το στρώμα αν τον ενοχλούν οι κοριοί . http://www.supergarden.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=1&view=productdetails&virtuemart_product_id=921&virtuemart_category_id=54 Αυτό του στρατού είναι από τα καλύτερα. Καθαρίζεις το άρβυλο με τη βούρτσα, το περνάς, το αφήνεις κανένα 2-3λεπτο και μετά όσο τρίβεις τόσο γυαλίζει και κρατάει αρκετά δηλαδή και να τα σκονίσεις με το τρίψιμο ξαναβγάζει γυαλάδα. Σκυλί μαύρο, κρίμα που το αντιλήφθηκα μετά από 5 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemvg Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά, έχει κρατήσει κανείς το ταμπελάκι από τα εσώρουχα ΕΣ να δούμε ποια εταιρία τα φτιάχνει; To υποθέτες, σου το παν ή το γνωρίζεις από δική σου εμπειρία; Αυτό του στρατού είναι από τα καλύτερα. Καθαρίζεις το άρβυλο με τη βούρτσα, το περνάς, το αφήνεις κανένα 2-3λεπτο και μετά όσο τρίβεις τόσο γυαλίζει και κρατάει αρκετά δηλαδή και να τα σκονίσεις με το τρίψιμο ξαναβγάζει γυαλάδα. Σκυλί μαύρο, κρίμα που το αντιλήφθηκα μετά από 5 μήνες. Το καλύτερο είναι να γυαλίζετε τα άρβυλα με τις μάλλινες κάλτσες που σας δίνουν. Καθρέπτης γίνονται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 4. Τι εννοεις ''Ο ύπνος μειώνει την θητεία''? Ευχαριστω και παλι Ο φίλος δε το πε ακριβώς σωστά...Λένε πως "Ο ύπνος ή μειώνει την θητεία ή την αυξάνει"...Αυτο που θέλει να πει είναι ότι όσο περισσότερο κοιμάσαι τόσο λιγότερο θα σκέφτεσαι που είσαι τι κάνεις κτλ περνάει πιο γρήγορα ίσως η ώρα η μέρα η βδομάδα κ πάει λέγοντας...Βέβαια γιατί λένε ότι την αυξάνει? Γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα σε δει τι θα σου πει..τι δουλειές θα έχεις να κάνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις