billsnake21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Τώρα όσο αφορά την αναβολή για σχολείο δίνεται μόνο μια φορά άρα δεν γίνεται. Αυτο είναι φουλ σίγουρο?Κάποια άλλη αναβολή δεν γίνεται να πάρω έστω ετήσια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δεν δέχονται όλα τα κέντρα εξ'αναβολής , ας πούμε το ΚΕΠΒ δέχεται μιας και είχα παρουσιαστεί εκεί και είχαμε άτομα από αντίστοιχες αναβολές. Το χαρτί θα σου έρθει να μπεις με την ΕΣΣΟ του Γενάρη. Τώρα όσο αφορά την αναβολή για σχολείο δίνεται μόνο μια φορά άρα δεν γίνεται. Επειδή στο στρατό δεν υπάρχει λογική,σειρά μου είχε βγει Ι3 ψυχολογικό ένοπλο και ανέβαινε και στα φυλάκια για υπηρεσίες.. True dat. Ξέχασα τον αστάθμητο παράγοντα του παραλόγου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Με όσους δικαιούνται μειωμένη θητεία τι γίνεται ; Εννοώ υπάρχει ""έξτρα"" καψώνι με την (παρα)λογική τύπου "θα σου δείξω εγω καριολάκι" ; Ή όπως και όλοι έτσι και αυτοί ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Με όσους δικαιούνται μειωμένη θητεία τι γίνεται ; Εννοώ υπάρχει ""έξτρα"" καψώνι με την (παρα)λογική τύπου "θα σου δείξω εγω καριολάκι" ; Ή όπως και όλοι έτσι και αυτοί ; Δεν παίρνω και όρκο για όλα τα κέντρα πάντως μεσολόγγι δεν ισχύει.Όση θητεία και να έχεις είσαι το ίδιο βέβαια εξαρτάται και που θα πέσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Αυτο είναι φουλ σίγουρο?Κάποια άλλη αναβολή δεν γίνεται να πάρω έστω ετήσια ? Μόνο αναβολή για ψυχολογικούς λόγους και είναι φουλ σίγουρο ναι. Με όσους δικαιούνται μειωμένη θητεία τι γίνεται ; Εννοώ υπάρχει ""έξτρα"" καψώνι με την (παρα)λογική τύπου "θα σου δείξω εγω καριολάκι" ; Ή όπως και όλοι έτσι και αυτοί ; Ούτε καν,απλά θα σε φωνάζουν "γιωτάμηνο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Εγώ έχω ξεμείνει Αυλώνα περιμένοντας μετάθεση. Υπάρχει περίπτωση να μείνω εδώ μέχρι την επόμενη ΕΣΣΟ? Έχω δηλώσει παραμεθόριο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μόνο αναβολή για ψυχολογικούς λόγους και είναι φουλ σίγουρο ναι. Ούτε καν,απλά θα σε φωνάζουν "γιωτάμηνο" Μου κανες την καρδιά μου περιβόλι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Τον νοέμβριο του 14 πήρα αναβολή ετήσια λόγω αγχώδους συμπεριφοράς από το κεν στο Μεσολόγγι. Τον Νοέμβρη που λήγει ουσιαστικά θα πρέπει να περιμένω το χαρτί έτσι; Επίσης θα παρουσιαστώ ξανά εκεί ή σε κάποιο άλλο κεν μιας και δεν πρόλαβα ούτε να ορκιστώ; Επίσης πριν μπω το 14 είχα αναβολή λόγω σχολείου κτλ και την έκοψα.Γίνεται να ξαναπάρω τέτοια αναβολή τώρα πχ? Και αν ναι τώρα ή μόλις τελειώσει η αναβολή που πήρα τον νοέμβρη? με το που ληγει η αναβολη 1-2 ΕΣΣΟ μετα σου σκαει το χαρτακι (καλο ειναι να εχεις χαρτι απο γιατρο, ακομα καλυτερα απο Δημοσιο) πας φρουραρχειο*->γιατρους**->φρουραρχειο->στρατολογια ερχεται χαρτακι περνας "επιτροπη" ερχεται χαρτακι σπιτι με την αναβολη (**6 μηνες, 12 ή 24) Οταν ληξει αυτη η αναβολη, παλι τα ιδια Οταν συμπληρωσεις 2 χρονια συνολικων αναβολων θα σου ερθει αλλη μια φορα το χαρτακι να παρουσιαστεις Το κανεις αλλη μια και τελος Ειναι πολυ πιο ευκολο απο οσο ακουγεται... * Ψαχνεις το τηλ της Στρατολογιας/Φρουραρχειου της περιοχης σου και θα σε κατατοπισουν αυτοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 με το που ληγει η αναβολη 1-2 ΕΣΣΟ μετα σου σκαει το χαρτακι (καλο ειναι να εχεις χαρτι απο γιατρο, ακομα καλυτερα απο Δημοσιο) πας φρουραρχειο*->γιατρους**->φρουραρχειο->στρατολογια ερχεται χαρτακι περνας "επιτροπη" ερχεται χαρτακι σπιτι με την αναβολη (**6 μηνες, 12 ή 24) Οταν ληξει αυτη η αναβολη, παλι τα ιδια Οταν συμπληρωσεις 2 χρονια συνολικων αναβολων θα σου ερθει αλλη μια φορα το χαρτακι να παρουσιαστεις Το κανεις αλλη μια και τελος Ειναι πολυ πιο ευκολο απο οσο ακουγεται... * Ψαχνεις το τηλ της Στρατολογιας/Φρουραρχειου της περιοχης σου και θα σε κατατοπισουν αυτοι Όχι φιλαράκι το ξέρω αυτο δεν θέλω να βγω ι5...Όχι ότι θα με χάλαγε ποιον θα το χάλαγε άλλωστε (δε μιλάω για τους στρατοκ..λους :Ρ) Ευχαριστώ πάντως γιατί μπορώ να πω ήσουν κατατοπιστικότατος ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Η οπλοφοβια ειναι ι3 αοπλο κανονικα.Ι4 ειναι κυριως για σωματικα προβληματα και γιαυτο και στα περισσοτερα ΣΠΕΝ οι φανταροι ειτε καθονται στην μοναδα τους και κανουν απειρες ωρες θαλαμοφυλακας,ειτε σε αυτη που πανε τα ΣΠΕΝ κανουν εκει θαλαμοφυλακες,ειτε αν ειναι τυχεροι δεν κανουν τιποτα. Πώς να βγω γιοτας?αυτό με απασχολεο...Λοιπόν την Παρασκευή μάλλον θα πάω για σπεν...Εγώ ΣΤΗΝ Θήβα στο κέντρο είχα αποτύχει στο ακουογταμμα.Τωρα είμαι στην μονάδα και επειδή τους το είπα μου είπαν ότι αύριο θα πάω στο ναυτικό για να με εξετάσει Ορυλλας. αν και στην αρχή πριν μπω στρατό ήμουν καυλωμενος με τα όπλα και αυτά βλέποντας την σαπίλα που κυκλοφορεί έχω ξενερώσει και θέλω πολύ να αποφύγω την διαδικασία με τα σπεν σκοπιές κτλ.Η αλήθεια είναι ότι πριν μπω στρατό είχα πάθει με μια μπατονετα μερική ρίξε τύμπανου.Αυριο πως να την σκαπουλαρω στην εξέταση να με βγάλει αοπλο? Ντροπη ειναι επεισης να γραφεις οπως το παραπανω(εκτως αν εχεις προβλημα)και δεν καταλαβαινουμε τι γραφεις. Ντροπη ειναι ακομα που ενω πριν μπεις στρατο γουσταρες τα οπλα για δικους σου λογους(video παιχνιδια,μαγκια κλπ)τωρα με το που ειδες τα δυσκολα(κυριως αν σου ειπανε τι παιζει με τα ΣΠΕΝ)πας να την κανεις με ελαφρα. ντροπη ειναι ο στρατός φιλε οχι αυτα που ρωτάω Αυτο το ξερουμε ολοι μας ομως,ακομα και ατομα εδω που οπως ηταν ενοπλοι και φαγανε και περιπολα και καψωνια και τα παντα. Οκ θες να γλυτωσεις καποια πραγματα μην προσπαθεις να πεις την γνωστη πιπιλα για ψευτο δικαιολογια. Και οι υπολοιποι νομιζεις οτι εχουν ορεξη που πανε στρατο και θα περασουνε και ΣΠΕΝ κλπ??? Και ποια ειναι η σαπιλα που κυκλοφορει που προλαβες να βγαλεις εσυ το πορισμα πριν καν περασεις απο ΣΠΕΝ??? Εκτως αν οι αοπλοι στην μοναδα σου περναγαν καλυτερα και ζηλεψες.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Γιωταδεεεεες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Ναι, γιατί αν πάρεις τις σκοπιες επ ωμου, θα σου πει κανείς ευχαριστώ. Το τι Ι εχεις μόνο οι κομπλεξικοι το κοιτάνε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 σειρά μου είχε βγει Ι3 ψυχολογικό ένοπλο και ανέβαινε και στα φυλάκια για υπηρεσίες.. δεν υπάρχει i3 ψυχολογικό ένοπλο, μόνο άοπλο... Γιωταδεεεεες!!! registered may 2015... ...πουστόνεο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Όχι φιλαράκι το ξέρω αυτο δεν θέλω να βγω ι5...Όχι ότι θα με χάλαγε ποιον θα το χάλαγε άλλωστε (δε μιλάω για τους στρατοκ..λους :Ρ) Ευχαριστώ πάντως γιατί μπορώ να πω ήσουν κατατοπιστικότατος ! γιατι ρε φιλε εμεις που βγαλαμε Ι5 τι ειμαστε δηλαδης να 'ουμ; Κοροιδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 γιατι ρε φιλε εμεις που βγαλαμε Ι5 τι ειμαστε δηλαδης να 'ουμ; Κοροιδα; όχι προς θεού!Για να μη βγούμε off topic δες πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις