_linuslost_ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μην γράφεται ότι να ναι... Τζάμπα ν πάει Αυλώνα δύσκολο, θα πληρώσει ένα μέρος της αξίας του εισητήριου. Επίσης δεν είναι σίγουρο ότι θα τον στλ στο μέρος του μετά από 20 μέρες, εκτός αν έχει μέσο ή είναι από παραμεθόριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Έτσι το κάναν τώρα, μισά μισά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέχρι πέρυσι το Γενάρη που παρουσιάστηκα Καλαμάτα απο Θεσσαλονίκη εγώ και όλοι με όσους μίλησα κατεβήκαμε δωρεάν με ΚΤΕΛ με τη διαδικασία που λεει ο panos . Τώρα αν αλλάξαν τα πράγματα δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας παιδια, φετος διεκοψα την αναβολη που ειχα παρει για τις σπουδες μου και θα μπω στις 10 του Νοεμβρη με ΣΤ ΕΣΣΟ. Θα με στειλουν στον Αυλωνα στην Αττικη στο ΚΕΤΘ (Κεντρο Εκπαιδευσης Τεθωρακισμενων). Περα απο ολα αυτα θελω να κανω καποιες ερωτησεις: 3) Μετα απο ποσο καιρο θα με στειλουν στο μερος μου απο την εκπαιδευση? 4) Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να ξερω? Ευχαριστω εκ των προτερων... 3. Αν δεν δικαιούσαι μειωμένη θητεία ή κατ'εξαίρεση μετάθεση θα απολυθείς από την τοποθέτηση που θα πάρεις μετά το κέντρο,στο κέντρο συνήθως κάθεσαι 3 βδομάδες μετά παίρνεις άδεια ορκωμοσίας 3-4 ημέρες επιστρέφεις στο Κέντρο και φεύγεις για μονάδα. 4. Ο ύπνος μειώνει την θητεία , αν δεν θέλεις χωσίματα πες πως δεν ξέρεις τίποτα,ούτε από υπολογιστές ούτε από βαψίματα,είσαι άσχετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael18 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Πώς να βγω γιοτας?αυτό με απασχολεο...Λοιπόν την Παρασκευή μάλλον θα πάω για σπεν...Εγώ ΣΤΗΝ Θήβα στο κέντρο είχα αποτύχει στο ακουογταμμα.Τωρα είμαι στην μονάδα και επειδή τους το είπα μου είπαν ότι αύριο θα πάω στο ναυτικό για να με εξετάσει Ορυλλας. αν και στην αρχή πριν μπω στρατό ήμουν καυλωμενος με τα όπλα και αυτά βλέποντας την σαπίλα που κυκλοφορεί έχω ξενερώσει και θέλω πολύ να αποφύγω την διαδικασία με τα σπεν σκοπιές κτλ.Η αλήθεια είναι ότι πριν μπω στρατό είχα πάθει με μια μπατονετα μερική ρίξε τύμπανου.Αυριο πως να την σκαπουλαρω στην εξέταση να με βγάλει αοπλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ρε φίλε, ντροπή αυτά που ρωτάς..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael18 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 ντροπη ειναι ο στρατός φιλε οχι αυτα που ρωτάω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Πώς να βγω γιοτας?αυτό με απασχολεο...Λοιπόν την Παρασκευή μάλλον θα πάω για σπεν...Εγώ ΣΤΗΝ Θήβα στο κέντρο είχα αποτύχει στο ακουογταμμα.Τωρα είμαι στην μονάδα και επειδή τους το είπα μου είπαν ότι αύριο θα πάω στο ναυτικό για να με εξετάσει Ορυλλας. αν και στην αρχή πριν μπω στρατό ήμουν καυλωμενος με τα όπλα και αυτά βλέποντας την σαπίλα που κυκλοφορεί έχω ξενερώσει και θέλω πολύ να αποφύγω την διαδικασία με τα σπεν σκοπιές κτλ.Η αλήθεια είναι ότι πριν μπω στρατό είχα πάθει με μια μπατονετα μερική ρίξε τύμπανου.Αυριο πως να την σκαπουλαρω στην εξέταση να με βγάλει αοπλο? Τα ΣΠΕΝ δεν τα αποφεύγεις έτσι και αλλιώς,ακόμα και Ι3-Ι4 να βγεις θα πας. Τι πως θα βγεις Ι,την ταινία Ι-4 δεν την έχεις δει ? πες πως φοβάσαι τα όπλα και έληξε το πανηγύρι,θα σε στείλουν λογικά σε Ψυχίατρο και αυτό ήτανε,μετά θα έχεις για όπλο την σφουγγαρίστρα και την σκούπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 εφόσον απετυχες στο ακουογραμμα, κάνε ακριβώς το ίδιο και στον ΟΡΛ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 στην χειρότερη έχεις καβάτζα τις αγχωτικές εκδηλώσεις για i3 ψυχολογικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Φιλος Ι4 λογω προβληματος υγειας,παροτι απαγορευεται να κραταει οπλο,να κανει αγγαρειες,δια ροπαλου οχι ορθοστασια κλπ, απλα και μονο για το σπασιμο τον στέλνουν ΣΠΕΝ.Πιθανοτατα θα καθεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Τον νοέμβριο του 14 πήρα αναβολή ετήσια λόγω αγχώδους συμπεριφοράς από το κεν στο Μεσολόγγι. Τον Νοέμβρη που λήγει ουσιαστικά θα πρέπει να περιμένω το χαρτί έτσι; Επίσης θα παρουσιαστώ ξανά εκεί ή σε κάποιο άλλο κεν μιας και δεν πρόλαβα ούτε να ορκιστώ; Επίσης πριν μπω το 14 είχα αναβολή λόγω σχολείου κτλ και την έκοψα.Γίνεται να ξαναπάρω τέτοια αναβολή τώρα πχ? Και αν ναι τώρα ή μόλις τελειώσει η αναβολή που πήρα τον νοέμβρη? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Τα ΣΠΕΝ δεν τα αποφεύγεις έτσι και αλλιώς,ακόμα και Ι3-Ι4 να βγεις θα πας. Τι πως θα βγεις Ι,την ταινία Ι-4 δεν την έχεις δει ? πες πως φοβάσαι τα όπλα και έληξε το πανηγύρι,θα σε στείλουν λογικά σε Ψυχίατρο και αυτό ήτανε,μετά θα έχεις για όπλο την σφουγγαρίστρα και την σκούπα. I4 για οπλοφοβία στο 414 και πες πως μόνο και μόνο στην σκέψη ότι θα πας ΣΠΕΝ, σε πιάνει τρομερό άγχος και τρέμουλο. Να δεις για πότε θα σου γράψει ο γιατρός χαρτάκι για αποφυγή ΣΠΕΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Τον νοέμβριο του 14 πήρα αναβολή ετήσια λόγω αγχώδους συμπεριφοράς από το κεν στο Μεσολόγγι. Τον Νοέμβρη που λήγει ουσιαστικά θα πρέπει να περιμένω το χαρτί έτσι; Επίσης θα παρουσιαστώ ξανά εκεί ή σε κάποιο άλλο κεν μιας και δεν πρόλαβα ούτε να ορκιστώ; Επίσης πριν μπω το 14 είχα αναβολή λόγω σχολείου κτλ και την έκοψα.Γίνεται να ξαναπάρω τέτοια αναβολή τώρα πχ? Και αν ναι τώρα ή μόλις τελειώσει η αναβολή που πήρα τον νοέμβρη? αν πάρεις αναβολή απο κεν θα σε στείλουν σε άλλο την επομενη φορά. αν εκοψες μια αναβολή δεν μπορείς να την ξαναπάρεις για τους ίδιους λόγους. Είτε θα πάρεις αναβολή για σπουδές (ιεκ, τει, αει) ειτε άλλη μια για λόγους υγείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Τον νοέμβριο του 14 πήρα αναβολή ετήσια λόγω αγχώδους συμπεριφοράς από το κεν στο Μεσολόγγι. Τον Νοέμβρη που λήγει ουσιαστικά θα πρέπει να περιμένω το χαρτί έτσι; Επίσης θα παρουσιαστώ ξανά εκεί ή σε κάποιο άλλο κεν μιας και δεν πρόλαβα ούτε να ορκιστώ; Επίσης πριν μπω το 14 είχα αναβολή λόγω σχολείου κτλ και την έκοψα.Γίνεται να ξαναπάρω τέτοια αναβολή τώρα πχ? Και αν ναι τώρα ή μόλις τελειώσει η αναβολή που πήρα τον νοέμβρη? Δεν δέχονται όλα τα κέντρα εξ'αναβολής , ας πούμε το ΚΕΠΒ δέχεται μιας και είχα παρουσιαστεί εκεί και είχαμε άτομα από αντίστοιχες αναβολές. Το χαρτί θα σου έρθει να μπεις με την ΕΣΣΟ του Γενάρη. Τώρα όσο αφορά την αναβολή για σχολείο δίνεται μόνο μια φορά άρα δεν γίνεται. I4 για οπλοφοβία στο 414 και πες πως μόνο και μόνο στην σκέψη ότι θα πας ΣΠΕΝ, σε πιάνει τρομερό άγχος και τρέμουλο. Να δεις για πότε θα σου γράψει ο γιατρός χαρτάκι για αποφυγή ΣΠΕΝ Επειδή στο στρατό δεν υπάρχει λογική,σειρά μου είχε βγει Ι3 ψυχολογικό ένοπλο και ανέβαινε και στα φυλάκια για υπηρεσίες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις