Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αναλόγως. Σαν σκοπός δε χαιρετάς ούτε βαράς προσοχές μιας και ούτως η άλλως πρέπει να κάνεις αναγνώριση. Τώρα αν δεν χρειαστεί και περάσει κάποιος μεγάλος βαράς μια προσοχή όταν περνάει από μπροστά σου. Μεγάλη προσοχή πάντως στο χαρτάκι με τα νούμερα τα οποία φυσικά δε τα λέμε σε ασυρμάτους και τηλέφωνα. Βέβαια εγώ επειδή καμιά φορά βαριόμουν να πάω μέχρι τη σκοπιά τους τα λεγα από το τηλέφωνο. :P

Στα της σκοπιάς θυμάμαι έναν ΥΕΑ Α΄ να κάνει αλτ ισι στο ντελιβερά που ήταν έξω από το στρατόπεδο και έναν άλλο ενώ ήταν περίπολο να κάνει το ίδιο σε σκοπό. :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οπότε αν είσαι σκοπιά δεν βάρα ούτε προσοχες?μόνο αν είσαι πύλη ΑΜ?βαράει σε όλους όταν ανοίξεις σωστά?

Σε εμας ΑΜ πήγαινε μια μια πρωινό/απογευματινό και το βραδυ κοιμοσουν κυριος.Ηταν σαν ποστο το είχες για πάντα...

Γενικα προσοχή δε βαρούσες σε όλους παρα σε υπο/δικα κτλ. Απλα χαιρετούσες όλους σχεδον για να εισαι καλυμένος.

Εχει κανει κανεις σε ΓΕΠ ; Εμένα με χώσαν ΓΕΠ. Το καλό είναι οτι έχεις internet δικό σου δωμάτιο με αρκουδισιο δε πας αναφορές κτλ και απογευμα και σκ δε σε ενοχλεί κανεις.Το κακο ειναι η εμπλοκη και οτι κλείνεσαι μέσα σε ενα δωματίο όλη μερα.

Οπότε αν είσαι σκοπιά δεν βάρα ούτε προσοχες?μόνο αν είσαι πύλη ΑΜ?βαράει σε όλους όταν ανοίξεις σωστά?

Όταν είσαι σκοπιά:

Δεν αφήνεις το πόστο σου

Κανείς δεν μπορεί να ανέβει στο θάλαμο του σκοπού

Δεν αφήνεις κανέναν να σε πλησιάσει πριν βεβαιωθείς ότι ξέρει τα συνθηματικά

Ακόμα και εάν ο άλλος είναι ο διοικητής και ειδικά για το πρώτο! Δεν ανεβαίνει ΚΑΝΕΙΣ στον θάλαμο. ΠΟΤΕ. 

Μην σε ψαρώσει κανείς. Ακόμα και εάν σου πει "είμαι ο τάδε", δεν τον αφήνεις. Αναφορά δεν μπορεί να σε βγάλει. Αντιθέτως, μπορεί να σε βγάλει εάν ανέβει. 

Στρατός = τυπολατρία

Που όμως είναι το ίδιο για όλους. Μικρούς - μεγάλους.  

Επίσης στην αναγνώριση αν ο άλλος έχει κέφια και θέλει να μαλακιστεί μπορεί να το κάνει με παραπλήσιες λέξεις. Πχ το συνθηματικό να είναι πλοίο και αυτός να σου λέει καράβι.:P

Εχει κανει κανεις σε ΓΕΠ ; Εμένα με χώσαν ΓΕΠ. Το καλό είναι οτι έχεις internet δικό σου δωμάτιο με αρκουδισιο δε πας αναφορές κτλ και απογευμα και σκ δε σε ενοχλεί κανεις.Το κακο ειναι η εμπλοκη και οτι κλείνεσαι μέσα σε ενα δωματίο όλη μερα.

εγώ. ρόδο και αθήνα. ροδο ζωάρα. αθηνα βαραγα και σκοπετα. γενικά είναι πολυ καλα. γλιτωνεις πολλα

Γιατί εμπλοκή? Υπάρχει λόγος που κρατάνε φαντάρο σε ΓΕΠ τα απογεύματα και τα ΣΚ?

για να παιζουνε ολα οκ, server κτλ και μηπως ζητησουν οι στρατεγκοι τιποτα.

• Super Moderators

στην ταξιαρχία που ήμουν πάντως ήταν στέλεχος και μόνο τα πρωινά των εργάσιμων, ΣΚ όχι ασφαλώς...

1) Πας στο φρουραρχείο της περιοχής σου και το παίρνεις. Σου χρησιμεύει στο να πας τζάμπα.

2) Κοίτα στις προηγούμενες σελίδες (κάνε αναζήτηση με λέξεις κλειδιά για να μην ψάχνεις ώρα)

3) 20 μέρες περίπου

4) Έτσι γενικά μάλλον όχι. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...