Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επαναλαμβάνω την ερώτηση μου γιατί με την διαμάχη σας θα μείνει αναπάντητη:

Γνωρίζουμε πότε παρουσιάζετε η Α ΕΣΣΟ 2016; Τις ακριβείς ημερομηνίες;

Πέρυσι ήταν 19-20-21 Ιανουαρίου, άσχετα που μετατοπίστηκε μερικές μέρες αργότερα λόγω εκλογών. Και φέτος τις ίδιες ημερομηνίες θα είναι;

Και σου απανταω. Ακριβης ημερομηνια πως ακριβως να γνωριζουμε??? Στο Υπουργειο Εθνικης Αμυνας δουλευουμε για να σου πουμε???Μονο με βαση τις προηγουμενες μπορουμε να υποθεσουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

19/1/2015 ήταν Δευτέρα. Και συνήθως, αν όχι πάντα, Δευτέρα είναι η πρώτη μέρα.

Οπότε οι Δευτέρες του Ιανουαρίου του 2016, πέφτουν 4/1, 11/1, 18/1 και 25/1.

ΑΝ γίνει Γενάρη.

Αυτό που ρωτάω είναι εάν κάθε χρόνο οι ημερομηνίες είναι ίδιες..Αλλά από ότι κατάλαβα κάθε φόρα σε κάθε ΕΣΣΟ οι ημερομηνίες είναι διαφορετικές.

Υπάρχει περίπτωση να μην γίνει Γενάρη; Γιατί από το "ΑΝ γίνει Γενάρη." αυτό καταλαβαίνω. Από τι εξαρτάτε πότε θα γίνει;

Αυτό που ρωτάω είναι εάν κάθε χρόνο οι ημερομηνίες είναι ίδιες..Αλλά από ότι κατάλαβα κάθε φόρα σε κάθε ΕΣΣΟ οι ημερομηνίες είναι διαφορετικές.

Υπάρχει περίπτωση να μην γίνει Γενάρη; Γιατί από το "ΑΝ γίνει Γενάρη." αυτό καταλαβαίνω. Από τι εξαρτάτε πότε θα γίνει;

Προφανως και ειναι διαφορετικες γιατι αν πχ μεσολαβουν εκλογες οπως πχ τωρα ειναι πιθανο να αλλαξουν οι ημερομηνιες οπως εγινε με την ΕΣΣΟ Σεπτεμβριου.

Επεισης αν και προσπερασες αυτο που σου εγραψα παραπανω, με βαση παντα την λογικη,μονο αν προκυψει/τυχει κατι γινεται να αλλαξουν οι ημερομηνιες.

Εχω μια χαρά δουλειά και η κοινωνία δεν έχει παράπονο. Στο 401 δεχόμαστε και πολίτες πλέον μπορείς να περάσεις, 9 με 14 τις καθημερινές. Σε ευχαριστούμε πάντως πολύ μας άνοιξες τα μάτια.

Παράδοξο που στα άλλα επαγγέλματα δεν δίνουν την ζωή τους για το κοινό καλό. Έχεις δίκιο.

Χαχαχαχα απο τα καλύτερα ανέκδοτα.

Επισκεπτήριο "10 00 - 13 00" (τυχαιο παράδειγμα) και το στέλεχος εμφανίζεται 11 - 11 30 αν είσαι τυχερός.

Παιδιά μπορεί κάποιος αναλυτικά να μου εξηγήσεις τι κάνουμε όταν είμαστε σκοπια?από την ώρα που φωνάξουμε αλτ τις ει...σας παρακαλώ όσο αναλυτικά γίνεται

Παιδιά μπορεί κάποιος αναλυτικά να μου εξηγήσεις τι κάνουμε όταν είμαστε σκοπια?από την ώρα που φωνάξουμε αλτ τις ει...σας παρακαλώ όσο αναλυτικά γίνεται

-Αλτ τις ει !

-Περιπολος !

-Προχωρει περιπολαρχη !

-Αλτ !

του ψιθυριζεις τον αριθμο σου εσυ, στον ψιθυριζει και αυτος.Αφου ειναι ολα κομπλε συνεχιζεις.

-Προχωρει !

Στα 5-6 βηματα τον σταματας ξανα

-Αλτ ! Προχωρει στο παρασυνθημα !

Αφου στο πει και ειναι κομπλε

-Ελευθερος !

Εμας στην Κυπρο αν δεν τα φωναζαμε δυνατα μας ριχνανε κρατησεις :P

• Like 1

Και σε περίπτωση που είναι αμαξι?το ίδιο κάνεις τα παντα?εννοώ είτε μέρα είτε νυχτα?

Αν είναι αμάξι (άρα 90% μιλάμε για εξωτερική έφοδο), παίζει μια παραλλαγή της γνωστής διαδικασίας. Του ζητάς να σβήσει τα φώτα και τον κινητήρα και μόλις πλησιάσει, δεν πραγματοποιείς εσύ την αναγνώριση, αλλά ενημερώνεις τον αρχιφύλακα πύλης (ή τον ΑΥΔΜ). Ο ένας σκοπός προφανώς παραμένει στη θέση του και τσεκάρει, όσο ο άλλος ψάχνει να βρει τον αρμόδιο (που κανονικά είτε θα πρέπει να είναι δίπλα σας στην πύλη, είτε να απαντήσει άμεσα στον ασύρματο).

Hint: Στην περίπτωση που ενώ έχεις εμπλακεί σε αναγνώριση εξωτερικής εφόδου, σκάσει παράλληλα και εσωτερική, πρέπει θεωρητικά να κάνεις και δεύτερη αναγνώριση. 

Τώρα που πήγα μονάδα είναι σαν να μην ξέρω τιποτα..στην Θήβα μας είχαν πολύ χαλαρα...19 πάω Ρέθυμνο να περάσω σπεν 3 εβδομάδες...θα μας τα δείξει κάποιος αυτα?

Αυτά που μου γράφει ο φίλος πιο πάνω τα φωνάζεις απανωτα?και καλά πιο το νόημα να σου πει τον αριθμό να του πεις εσύ να προχωρήσει και μετά από λίγο να ζητήσεις σύνθημα και να μην γίνει μαζί όλο αυτο?λολ

Το ίδιο το κάνεις παντα?οποίος και να είναι πάντα ακολουθείς την ίδια διαδικασία ?

Το ίδιο το κάνεις παντα?οποίος και να είναι πάντα ακολουθείς την ίδια διαδικασία ?

Τώρα που πήγα μονάδα είναι σαν να μην ξέρω τιποτα..στην Θήβα μας είχαν πολύ χαλαρα...19 πάω Ρέθυμνο να περάσω σπεν 3 εβδομάδες...θα μας τα δείξει κάποιος αυτα?

Μη μασάς, θα στας δείξουν. Το πιθανότερο είναι οι πρώτες σας ένοπλες υπηρεσίες να γίνουν άλλωστε με κάποιον παλιό (ή ΕΠ.ΟΠ), ώστε να μάθετε τη διαδικασία στην πράξη.

Αυτά που μου γράφει ο φίλος πιο πάνω τα φωνάζεις απανωτα?και καλά πιο το νόημα να σου πει τον αριθμό να του πεις εσύ να προχωρήσει και μετά από λίγο να ζητήσεις σύνθημα και να μην γίνει μαζί όλο αυτο?λολ

Απανωτά; Υποτίθεται πως γίνεται "διάλογος" στο μήνυμα του mikeasdf, πρώτη γραμμή εσύ, δεύτερη η έφοδος κλπ. 

Το νόημα της ανταλλαγής συνθηματικών είναι υποτίθεται η αυξημένη ασφάλεια. Και καλά κάποιος μπορεί να ξέρει τα νούμερα, αλλά όχι και το παρασύνθημα. Μαλακίες αναχρονιστικές.

Πρακτικά ναι. Η μόνη περίπτωση που η διαδικασία διαφοροποιείται, είναι στην περίπτωση της εξωτερικής εφόδου. Ε, τώρα αν πραγματικά σας την πέσει κανένας άκυρος, υποτίθεται πως θα ακολουθήσεις τους κανόνες εμπλοκής.

• Like 1

Θυμαμαι που ο δικας εριξε ολο το ταγμα (μαζι και λοχαγους κλπ) μια 20αρα στην αναφορα γιατι λεει "κερναει ο μπαρμαν".

Ειχε ανεβασει ενα παιδι στην αναφορα μπροστα και λεει εξαιτιας του παιρνετε καμψεις.Ο καημενος ειχε κοκκινισει.

Ειχε πει σε εξωτερικη εφοδο "Α καλημερα κυριε ταδε, εσεις ειστε? Περαστε.." και του ανοιξε την πυλη του φυλακιου :lol:

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...