Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν χρειάζεται να πουλήσω τίποτα.

Και ξεπέρασε το τραύμα σου και άλλοι κάνανε θητεία αλλά το έχουν ξεπεράσει δεν κάνουν έτσι. Και εστίασε αυτή σταυροφορία σου για τις αδικίες στη ζωή σου, στα τωρινά σου προβλήματα και αδικίες της ιδιωτικής σου ζωής, όχι για το πως πέρασες την θητεια σου.

Καλά, πήγαινε να πουλήσεις αλλού το παραμύθι σου,ήρωα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν χρειάζεται να πουλήσω τίποτα.

Και ξεπέρασε το τραύμα σου και άλλοι κάνανε θητεία αλλά το έχουν ξεπεράσει δεν κάνουν έτσι. Και εστίασε αυτή σταυροφορία σου για τις αδικίες στη ζωή σου, στα τωρινά σου προβλήματα και αδικίες της ιδιωτικής σου ζωής, όχι για το πως πέρασες την θητεια σου.

Ζήτησα την συμβουλή σου και δεν το θυμάμαι;

Και εγώ σε συμβουλευω να πιάσεις καμία παραγωγική δουλειά και να σταματήσεις να κοροιδευεις πρώτο τον εαυτό σου και μετά όλη την κοινωνία.

Και σε άλλα επαγγέλματα έχουν νεκρούς αλλά δεν μας το τριβουν στα μούτρα όλη την ώρα.

Εχω μια χαρά δουλειά και η κοινωνία δεν έχει παράπονο. Στο 401 δεχόμαστε και πολίτες πλέον μπορείς να περάσεις, 9 με 14 τις καθημερινές. Σε ευχαριστούμε πάντως πολύ μας άνοιξες τα μάτια.

Παράδοξο που στα άλλα επαγγέλματα δεν δίνουν την ζωή τους για το κοινό καλό. Έχεις δίκιο.

Γλάστρα δεν είναι, έχει νόημα για τα σουβλατζιδικα της επαρχίας...

Και για τα catering  :rolleyes:

Απλα αν εισαι με διδακτορικο, μην γινεις αυτος ο τυπος που σνομπαρει τα παντα γυρω του και θεωρει πως το να καθαριζει τουαλετες δεν ειναι της κοινωνικης του κλασης. 

Δε στο λεω οτι εισαι τετοιος ανθρωπος, just saying

Βασικα ειμαι της αποψης οτι με ή χωρις διδακτορικο, κανενας ανθρωπος δεν πρεπει να χασει 9 μηνες απο την ζωη του για ενα συστημα που δεν του προσφερει τιποτα, και τον αναγκαζει να κανει αγγαρείες οπως το να καθαριζει τουαλετες....

Just Saying...!  :ph34r:

Οταν δεν εχεις ιδεα τι κινδυνο περνανε τα στελεχη στα νησια τα οποια δεν εχετε ιδεα τι γινεται γιατι ειστε οπλιτες και δεν σας εθεσε κανεις σε κινδυνο για να λες εκ του ασφαλους δημοσια το μισος σου γενικευμενα που περιλαμβανουν και ηρωες που εδωσαν την ζωη του για ουτε χιλια ευρω.

Δεν θα συνεχισω καθολου την συζητηση γιατι πραγματικα σιχαθηκα.

Και αν μετριατε η αποδοτικότητα των φορων σου στο ποσες ζωες θα χαθουν, τοτε τι να πω να παμε να πεθανουμε ολοι μας για να μην πανε στραφη τα λεφτα σου.

Και σε οικοδομη να δουλεψεις παλι κινδυνο διατρεχεις.

Και ανεργος να εισαι, εκει να δεις κινδυνους που αντιμετωπιζεις με το μαρτυριο της πεινας..

Και οσο για αυτο που τους λες "ηρωες" μμμ οχι. Δεν ειναι ηρωες. Νεκροι ειναι και καλο ειναι να αφησουμε αυτους τους φουκαραδες στην ησυχια τους να αναπαυτουνε. Η ζωη δυστηχως ειναι ευθραστη και ποτε δε ξερεις ποτε θα σπασει. Οι ανθρωποι αυτοι πηγαν να κανουν το καθηκον τους οχι να πεθανουν. Αν τους ελεγαν το πρωι απο το ΓΕΣ κατι σαν "παιδια, σημερα πρεπει να πεθανετε για την πατριδα..!" ή "λοιπον θα μπειτε σε ενα απο τα σαπια ελικοπτερα μας και θα το ριξετε κατω για να βρειτε φριχτο θανατο!! σας αρεσει αυτη η ιδεα??" , το πιο πιθανο και λογικο ειναι να μην πηγαιναν καν στη δουλεια τους. 

Βασικα ειμαι της αποψης οτι με διδακτορικο η χωρις, κανενας ανθρωπος δεν πρεπει να χασει 9 μηνες απο την ζωη του για ενα συστημα που δεν του προσφερει τιποτα, και τον αναγκαζει να κανει αγκαριες οπως το να καθαριζει τουαλετες....

Just Saying...!  :ph34r:

καποιος πρεπει να κανει την βρωμικη δουλεια ομως.

υπαρχουνε μοναδες που γινεται σοβαρη (εστω.. που λεει ο λογος!) εκπαιδευση και παιρνεις εστω μια ιδεα του πως θα προστατεψεις την ζωη σου και των διπλανων σου σε εναν πολεμο. Και ναι, πολεμοι συμβαινουν ΚΑΙ το 2015.

καποιος πρεπει να κανει την βρωμικη δουλεια ομως.

υπαρχουνε μοναδες που γινεται σοβαρη (εστω.. που λεει ο λογος!) εκπαιδευση και παιρνεις εστω μια ιδεα του πως θα προστατεψεις την ζωη σου και των διπλανων σου σε εναν πολεμο. Και ναι, πολεμοι συμβαινουν ΚΑΙ το 2015.

Πολεμοι γινονται και το 2015 ναι, μονο που αμα γινει, αυτοι που θα πεθανουν πρωτοι ειμστε ολοι εμεις που αναγκαστηκαμε να παμε να κανουμε την θητεια μας για να ξεμπερδευουμε οσο το δυνατον πιο γρηγορα. Το να κανεις μια φορα βολη, η να ριξεις μια χειροβομβιδα, δεν θεωρειτε σοβαρη εκπαιδευση. 

Ρε παίδες βοήθεια. Είμαι ι4.Χθες μου είπαν ότι θα πάω Χαϊδάρι για ειδικότητά ηλεκτρικός πόλεμος. Μετά μου λένε ότι λόγω ι άκυρη η ειδικότητα και θα πάω μονάδα με την μια. Σήμερα μου λένε ότι θα πάω Χαϊδάρι για άλλη ειδικότητα. Είχα την εντύπωση ότι οι αοπλοι δεν παίρνουν ειδικότητα. Τι ισχύει τελικά?

Ρε παίδες βοήθεια. Είμαι ι4.Χθες μου είπαν ότι θα πάω Χαϊδάρι για ειδικότητά ηλεκτρικός πόλεμος. Μετά μου λένε ότι λόγω ι άκυρη η ειδικότητα και θα πάω μονάδα με την μια. Σήμερα μου λένε ότι θα πάω Χαϊδάρι για άλλη ειδικότητα. Είχα την εντύπωση ότι οι αοπλοι δεν παίρνουν ειδικότητα. Τι ισχύει τελικά?

Και οι άοπλοι παίρνουν ειδικότητα.

Επαναλαμβάνω την ερώτηση μου γιατί με την διαμάχη σας θα μείνει αναπάντητη:

Γνωρίζουμε πότε παρουσιάζετε η Α ΕΣΣΟ 2016; Τις ακριβείς ημερομηνίες;

Πέρυσι ήταν 19-20-21 Ιανουαρίου, άσχετα που μετατοπίστηκε μερικές μέρες αργότερα λόγω εκλογών. Και φέτος τις ίδιες ημερομηνίες θα είναι;

19/1/2015 ήταν Δευτέρα. Και συνήθως, αν όχι πάντα, Δευτέρα είναι η πρώτη μέρα.

Οπότε οι Δευτέρες του Ιανουαρίου του 2016, πέφτουν 4/1, 11/1, 18/1 και 25/1.

ΑΝ γίνει Γενάρη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...