Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι δεν επαρκούν 99.800 έμμισθοι στρατιωτικοί για μια χώρα 11.000.000 κατοίκων; Έχεις δει τα ποσοστά στις υπόλοιπες χώρες; Οι 44.550 φαντάροι με τη μηδαμινή εκπαίδευση κάνουν τη διαφορά ας πούμε; Απλά θίγονται συμφέροντα κάποιων εταιριών (catering) και κάποιων υψηλόβαθμων στο στρατό και οι κυβερνήσεις είναι ανίκανες να επιβάλλουν κάποιες αλλαγές φοβούμενοι τυχόν αντιδράσεις των μόνιμων στρατιωτικών.

Σαν αριθμός όντως φαίνεται καλός αλλά εγώ από την εμπειρία μου είδα ότι δεν είναι αρκετά τα άτομα. Υπήρχαν μέρες που έπρεπε να κάνουμε καποια δουλεια και απλώς κοιτιόμασταν για ώρες γιατί δεν υπήρχαν άτομα για να την κανουμε.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σαν αριθμός όντως φαίνεται καλός αλλά εγώ από την εμπειρία μου είδα ότι δεν είναι αρκετά τα άτομα. Υπήρχαν μέρες που έπρεπε να κάνουμε καποια δουλεια και απλώς κοιτιόμασταν για ώρες γιατί δεν υπήρχαν άτομα για να την κανουμε.

Αλλο δεν ειναι αρκετα τα ατομα και αλλο δεν υπαρχει σωστη διαχειριση του υπαρχοντος ανθρωπινου δυναμικου. Προφανως στο στρατο συμβαινει το δευτερο. Οπως και σχεδον σε ολο το δημοσιο.

• Like 1
Δημοσ.

Κανένας στρατιωτικος δεν έχει πλεον δύναμη οπως παλιοτερα. Απλα ειναι μια κοκκινη γραμμη ο στρατος ειτε για την εξωτερικη ασφαλεια...ειτε την εσωτερικη.

Για εξήγησε λίγο το τελευταίο, από ποιον υποτίθεται ότι προστατεύει στο εσωτερικό;
Δημοσ.

Για Θηβα πυροβολικο επισης????

Καμια συμβουλη,τι να παρω,τι να μην παρω ή το οτιδηποτε χρησιμο?

Ψάξε στο παρών θέμα, έχουν απαντηθεί πολλάκις. Βάλε Θήβα, πυροβολικό, ΚΕΝ Θήβας θα στα βγάλει.

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερώτηση

Γνωρίζουμε πότε παρουσιάζετε η Α ΕΣΣΟ 2016; Τις ακριβείς ημερομηνίες;

Πέρυσι ήταν 19-20-21 Ιανουαρίου, άσχετα που μετατοπίστηκε μερικές μέρες αργότερα λόγω εκλογών. Και φέτος τις ίδιες ημερομηνίες θα είναι;

Δημοσ.

Ο καθενας μπορει να λεει την γνωμη του, αλλα για τετοιο μισος που εχεις για τον στρατο και για ανθρωπο που δεν θελει να εχει σχεση με τον στρατο απο οτι βλεπω εισαι απο τους πρωτους στις απαντησεις στα περι στρατου. Δεν μπορω να καταλαβω τι κακο σου κανανε και εχεις τοσο μεγαλο τραυμα.

Anyway, η εσωτερικη το ειπα με τονο ειρωνειας για τον φοβο που τρεφουν μερικοι πολιτικοι για τα "καλα" του 1967.

Η εσωτερικη ασφαλεια που τοσο θεωρειται δεδομενη ωστε να μπορειτε να κρινετε με υπεργενικευση ολο τον κλαδο των ενοπλων δυναμεων και κατ'επεκταση του στρατου τοσο αρνητικα δειχνει και ποση αγνοια υπαρχει.

Επειδη την εφεδρεία την εχουν παρακμασει δεν σημαινει οτι ειναι γλαστρα ο στρατος.

Στο να εχετε τα παραπονα για την λειτουργια που αφορα την θητεια και μερικες αδικιες και βδελες που υπαρχουν στο στρατευμα δεν ακυρωνουν σε καμια των περιπτωσεων τον λογο που υπαρχει. Εχω βιωσει ο ιδιος τους λογους που υπαρχει ο στρατος και οι υπολοιπες ενοπλες δυναμεις. Το οτι τον εχουν κουρελιασει με ρουσφετια κλπ δεν ακυρωνει τον ιδιο τον θεσμο.

Για εξήγησε λίγο το τελευταίο, από ποιον υποτίθεται ότι προστατεύει στο εσωτερικό;

• Like 2
Δημοσ.

Μάλιστα, καινούρια θεωρία αν δεν γουστάρεις το στρατό δεν πρέπει να ασχολείσαι.

Από τους φόρους αυτών που έχετε για υπηρετες πληρωνεστε, αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι.

Γλάστρα δεν είναι, έχει νόημα για τα σουβλατζιδικα της επαρχίας...

• Like 1
Δημοσ.

Πεσοντες μονιμων και μη, δεν προλαβαν να φαν τα σουβλακια τους στην επαρχια μαλλον και πεθανανε απο την πεινα.

Και δεν αφορα μονο για πολεμους. Αλλα και για τον καιρο "ειρηνης". Καραθανασης, Γιαλοψος, Βλαχακος, Καρακιτσιος, Κωστοπουλος, Ηλιακης,  Αναστασακης και δεν εχει τελος αυτη η λιστα και πολλα ονοματα που δεν εχετε ακουσει, γιατι ? αφησαν την πνοη τους σε περιοδο ειρηνης αυτες οι γλαστρες και δεν τους ξερει κανεις δεν τους θυμαται κανεις.

Οποτε λιγο σεβασμο σε αυτες τις γλαστρες απο την πολυ ωραια υπεργενικευση που γινεται συνοδευομενη την πληρη αγνοια της πραγματικοτητας. Δεν φερετε μονοι σας την ευθυνη αυτης της αγνοιας. Αλλα να σεβομαστε καποια πραγματα. Και αφησαν την πνοη τους με τον μισθο που εσυ πληρωνεις απο τους φορους σου.

http://www.army.gr/default.php?pname=searchFallenSoldiers&la=1

Μάλιστα, καινούρια θεωρία αν δεν γουστάρεις το στρατό δεν πρέπει να ασχολείσαι.
Από τους φόρους αυτών που έχετε για υπηρετες πληρωνεστε, αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι.
Γλάστρα δεν είναι, έχει νόημα για τα σουβλατζιδικα της επαρχίας...

• Like 2
Δημοσ.

Το περίμενα ότι θα απαντουσες έτσι, βάζετε μπροστά τους πιλότους, και δη νεκρούς, και απο πίσω κρυβεστε όλοι οι υπόλοιποι, λες και είστε όλοι πιλότοι, ξέρω γω. Ίχνος ντροπής και αξιοπρέπειας

• Like 2
Δημοσ.

Σπάρτη εκπαίδευση οδηγων ξέρουμε συνθηκες κλπ?

θα οδηγήσεις το πολύ 3 φορές αντε 4! απο 5 λεπτα μαξ!

θα σαι σαν κεντρο οποτε πριξιμο αναφορες , προβλεπομενα ολα κτλ 

θα σε εξοδουχος αναλογα με τα ατομα 1μεσα 3 εξω συνηθως οι υπηρεσίες ειναι χαλαρές

πύλη , φυλακιο πυρομαχικων ,περιπολο, εστιατορια, ΔΝεας αλλαγής κ αν εχει πολλα ατομα και τπτ ΟΑΣ 

εχει λεωφορειο π μπαινει στο στρατοπαιδο για εξοδο , 

ειναι ωραια η Σπαρτη αλλα οταν βγαινουν οι φαντάροι ολοι οι αλλοι κρύβονται

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ μην τρώτε σουβλάκια απο τον γνωστο Τζίμη

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ2 μην παίρνεις φραπεδακι απο το ΚΨΑ το νερο το γεμίζουν απο την βρύση π γλύφουν οι σκύλοι (καλύτερα σπαστο)

• Like 1
Δημοσ.

Τους πιλοτους ?

Πρωτον ειναι πολεμικο ναυτικο, αεροπορια παραμενουν ενοπλες δυναμεις οπου ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ και εκει...

γκιωκας, κατσιασ, καστανιτης, καρδοπουλος, φωτιαδης
κωστοπουλος, σκουντας, κωνσταντιλιερης...επισης στρατος αν ειναι εκει το θεμα σου.

Ντροπη σου εσυ, που δεν εχεις ιδεα και κανεις υπεργενικευση επειδη καποιος σε ετσουξε στην θητεια σου.

Οταν δεν εχεις ιδεα τι κινδυνο περνανε τα στελεχη στα νησια τα οποια δεν εχετε ιδεα τι γινεται γιατι ειστε οπλιτες και δεν σας εθεσε κανεις σε κινδυνο για να λες εκ του ασφαλους δημοσια το μισος σου γενικευμενα που περιλαμβανουν και ηρωες που εδωσαν την ζωη του για ουτε χιλια ευρω.

Δεν θα συνεχισω καθολου την συζητηση γιατι πραγματικα σιχαθηκα.

Και αν μετριατε η αποδοτικότητα των φορων σου στο ποσες ζωες θα χαθουν, τοτε τι να πω να παμε να πεθανουμε ολοι μας για να μην πανε στραφη τα λεφτα σου.

Το περίμενα ότι θα απαντουσες έτσι, βάζετε μπροστά τους πιλότους, και δη νεκρούς, και απο πίσω κρυβεστε όλοι οι υπόλοιποι, λες και είστε όλοι πιλότοι, ξέρω γω. Ίχνος ντροπής και αξιοπρέπειας

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

θα σε εξοδουχος αναλογα με τα ατομα 1μεσα 3 εξω συνηθως οι υπηρεσίες ειναι χαλαρές

πύλη , φυλακιο πυρομαχικων ,περιπολο, εστιατορια, ΔΝεας αλλαγής κ αν εχει πολλα ατομα και τπτ ΟΑΣ 

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ2 μην παίρνεις φραπεδακι απο το ΚΨΑ το νερο το γεμίζουν απο την βρύση π γλύφουν οι σκύλοι (καλύτερα σπαστο)

Θενξ μαν, το μεταφερω στον ανιψιο μου :lol:

Θενξ μαν, το μεταφερω στον ανιψιο μου :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...