phanispal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Με τα κινητα τι παιζει επισης sleeping bag επιτρεπονται εκει;; Στον 1ο Λόχο που ήμουν εγώ τουλάχιστον το 2011, δεν υπήρχε πρίζα στους θαλάμους. Μόνο στην είσοδο του λόχου, οπότε καταλαβαίνεις τι γινόταν, με ~200 άτομα να θέλουν να φορτίσουν τα κινητά. Πολύπριζο* πολύπριζο²=χάος. Γι' αυτό και δε θα πρότεινα να έχεις μαζί σου smartphone, γιατί παίζουν αρκετοί ελαφροχέρηδες. Τουλάχιστον μέχρι την πρώτη έξοδο-επισκεπτήριο. Για κινητά δεν ψάχνουν τσέπες, μόνο τους σάκους. Για τους υπνόσακους ισχύει το «ό,τι δε φαίνεται προβλέπεται». Σε εμάς δεν έλεγαν τίποτα, παρόλο που είμασταν στον 1ο λόχο, που θεωρείται ο πιο ζόρικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Έχω κάνει χαρτιά κατ εξαίρεση για τεθυμνο..ξέρει τι παίζει κανείς εκε?έχουν μόνιμους μεσα?είναι ζορικα? Ρέθυμνο ήμουν στο κέντρο...από ότι μου είπαν τα παιδιά που ήταν εκεί δεν ήταν τόσο άνετα αλλά την παλεύεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 με ενα απλο search διαβαζω τα χειρότερα για ρεθυμνο...για καψονια για λιποθυμιες οτι δεν τους άφηναν ουτε μια ωρα να ξεκουραστούν και τέτοια και περα απο αυτο γίνεται να σε πάνε στους αερομεταφερόμενους και πιο συγκεκριμενα ρέθυμνο χωρίς να έχεις δηλώσει ειδικές δυνάμεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 με ενα απλο search διαβαζω τα χειρότερα για ρεθυμνο...για καψονια για λιποθυμιες οτι δεν τους άφηναν ουτε μια ωρα να ξεκουραστούν και τέτοια και περα απο αυτο γίνεται να σε πάνε στους αερομεταφερόμενους και πιο συγκεκριμενα ρέθυμνο χωρίς να έχεις δηλώσει ειδικές δυνάμεις? Αυτά δεν ισχύουν πλέον.Το 2011 είχε άλλο διοικητή.Τώρα τα πράγματα είναι πολύ πιο χαλαρά.Βέβαια είναι αερομεταφερόμενο στρατόπεδο που σημαίνει ότι θα είσαι λίγο τέντα αλλά καμιά σχέση με αυτά που γράφονται.Ο διοικητής είναι καλός,στα σπεν είναι λίγο ζόρικα αλλά οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Που να σας είχα εγώ ρεμάλια, νωχελικοί ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Που να σας είχα εγώ ρεμάλια, νωχελικοί ! Εγώ είμαι ι4 δεν μπορείς να μου κάνεις τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μπορώ να σε αλλάξω το Ι και μετά να σε στάξω! Να χαζεύεις τα κοάλα! Εγώ είμαι ι4 δεν μπορείς να μου κάνεις τπτ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Αυτά δεν ισχύουν πλέον.Το 2011 είχε άλλο διοικητή.Τώρα τα πράγματα είναι πολύ πιο χαλαρά.Βέβαια είναι αερομεταφερόμενο στρατόπεδο που σημαίνει ότι θα είσαι λίγο τέντα αλλά καμιά σχέση με αυτά που γράφονται.Ο διοικητής είναι καλός,στα σπεν είναι λίγο ζόρικα αλλά οκ. α ναι?γιατι διαβαζα κατι απίστευα μεχρι και καψόνια ..τωρα τι να πω δεν ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Αν εχει βγει αποσπαση / μεταθεση κ σε κρατανε παραπανω απο τοτε που γραφει τι γινεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Από κέντρο διαβιβασεων με στέλνουν σε μονάδα κατευθείαν χωρίς εκπαίδευση.. Ξέρει κάποιος το ακριβώς σημαίνει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Συμβαινει αναλογα την ειδικοτητα κτλ.σπεν θα περασεις ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Χωρίς να περάσεις απο ΣΔΒ? Κατα πάσα πιθανότητα Χ/Α/Σ(ασυρματιστή) να σε κάνουν ή Γ.Κ.(γενικών καθηκόντων) Είσαι Ι3/4 ? Από κέντρο διαβιβασεων με στέλνουν σε μονάδα κατευθείαν χωρίς εκπαίδευση.. Ξέρει κάποιος το ακριβώς σημαίνει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Γνωρίζουμε τίποτα για Άργος Ορεστικό? ΝομίΖω 585 μονάδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Χωρίς να περάσεις απο ΣΔΒ? Κατα πάσα πιθανότητα Χ/Α/Σ(ασυρματιστή) να σε κάνουν ή Γ.Κ.(γενικών καθηκόντων) Είσαι Ι3/4 ? Ναι κατευθείαν.. Όχι ι1 είμαι. Καλά αυτά τα δύο που είπες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά 2/2/471 ηλεκτρονικος πόλεμος που είναι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις