Kasrith Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 σε νυχτερινή βολή έτυχε να μην μπορώ να πιέσω τη σκανδάλη από το πόσο είχαν παγώσει τα χέρια μου. στα όρια κρυοπαγήματος. true story Φεβρουάριος ftw λοιπόν
AfterForever Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Καλά υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Να σε στείλουν καμιά Κύπρο και να σου φύγει ο κλανιάς από τη ζέστη (άρρωστη κατάσταση). Το κρύο κουτσά στραβά αντιμετωπίζεται. Η ζέστη και η υγρασία (της Κύπρου κυρίως, Ελλάδα είναι καλύτερα τα πράγματα), με τίποτα.-
little loulou Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Γιατί καλύτερα Φλεβάρη δηλαδή; Δε με πείθετε. Μάιο θα μπώ. ειτε μαιο μπεις ειτε φλεβαρη,το καλοκαιρι σου μεσα θα το φας,οποτε... στη μια περιπτωση θα βγεις μετα τις γιορτες,στην αλλη τετοια εποχη.. και μιας και το ειδα τωρα,αν και αργα... ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ FREAKSTEEER!!!!!!!!!!!! Μ`ΑΚΟΥΣ?????
slygeo87 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Καλύτερα παλιός καλοκαίρι παρά νέος. Τεράστια διαφορά.
aGka8l Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ξέρει κανείς περίπου πότε θα πρέπει να παρουσιαστούμε το Φλεβάρη..? Να δω αν θα προλάβω να δώσω κανά μάθημα.. Πρώτη εξεταστική την προλαβαίνω.. τη δεύτερη όμως..? no more 2nd εξεταστική φίλε μου.. που ζείς?πλέων ολοι μπαίνουν τον σεπτέμβρη και δεν έχει 1ή και 2ή εξεταστική το φλεβάρη..
Xvipes Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ναι ρε Φεβρουάριο μπες!ο χειμώνας στον στρατό είναι μεγάλο γαμήσι!εγώ μπήκα Φεβρουάριο και δεν κατάλαβα σχεδόν καθόλου κρύο πέρα από τον 1ο μήνα,αλλά και εκεί λίγα πράγματα. Το καλοκαίρι έχει κ αυτό τα κακά του,δλδ πρέπει να κάνεις κάθε μισή μέρα μπανιο αν θες να μην βρωμάς αλλά είναι προτιμότερο από το να ψωλιάζεις στο κρύο 2-4 κ να μην έχεις τρόπο να ζεσταθείς.
F33L Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 μπορεί κάποιος παλαιότερης σειράς να βγάλει κάποιον νεότερο αναφερόμενο για άρνηση εκτέλεσης διαταγής, αν παράδειγμα δεν πέσει για κάμψεις ? 2) για άτομα σαν και εμένα που δεν αντέχουμε την ζέστη και τον ήλιο ίσως να μην είναι καλώ αυτό αυτο ειναι το φετιχ σου? εαν ναι λυπαμαι δεν γινεται.. και ειδικα για καμψεις που καταργηθηκαν μειον ΕΔ 2) ποιον καλεις?
lary7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 μπορεί κάποιος παλαιότερης σειράς να βγάλει κάποιον νεότερο αναφερόμενο για άρνηση εκτέλεσης διαταγής, αν παράδειγμα δεν πέσει για κάμψεις ? Ποιος σου εβαλε αυτες τις χαζες ιδεες? Αρχαιοτητα μεταξυ φανταρων δεν υπαρχει, ολοι το ιδιο ειναι οσο παλιος και αν ειναι ο αλλος (δηλαδη ποσο παλιος να ειναι καποιος, 6 μηνες.....??) Ουτε αναφερομενο βγαζει φανταρος αλλον φανταρο, εκτος αν ειναι οργανο(ΛΥΛ)....
F33L Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ποιος σου εβαλε αυτες τις χαζες ιδεες? Αρχαιοτητα μεταξυ φανταρων δεν υπαρχει, ολοι το ιδιο ειναι οσο παλιος και αν ειναι ο αλλος (δηλαδη ποσο παλιος να ειναι καποιος, 6 μηνες.....??)Ουτε αναφερομενο βγαζει φανταρος αλλον φανταρο, εκτος αν ειναι οργανο(ΛΥΛ).... μην το λες σε μας εχει καποιους που το παιζουνε παλιοι και ιστορια.. και του λεω ρε σιγα την παλαιότητα.. εσυ εχεις 145 μερες left εγω 200 (τοτε) μεγαλη διαφορα..
Ather Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Εννοείται πώς βάσει κανονισμού υπάρχουν παλαιότητα και θεωρητικά μπορεί να βγάλει αναφερόμενο! Εννοείται πώς στην πράξη η μόνη διαφορά είναι στο αριθμό υπηρεσιών, εγώ δλδ αυτά είδα.
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Noμιζω πως σε ορισμενα σωματα ισχυει η παλαιοτητα και μαλιστα ενισχυεται η υπαρξη της και απο τους καραβαναδες. (ΕΔ, ΠΦ, λογικα και αλλου). ΕΝΤΙΤ: Ατυπα βεβαια, δεν νομιζω να οριζεται κατι τετοιο απο καποιον κανονισμο.
lary7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Εννοείται πώς βάσει κανονισμού υπάρχουν παλαιότητα και θεωρητικά μπορεί να βγάλει αναφερόμενο! Εννοείται πώς στην πράξη η μόνη διαφορά είναι στο αριθμό υπηρεσιών, εγώ δλδ αυτά είδα. Μην ψαρωνετε! Βαση κανενος κανονισμου δεν υπαρχει αρχαιοτητα μεταξυ ομοβαθμων οπλιτων, πιστεψε εχω διαβασει τον κανονισμο (20-1) και ξερω τι λεω. Η αρχαιοτητα αφορα αλλες κατηγοριες και οχι τους εφεδρους (πλην δεκανεων+δοκιμων). Για να σε βγαλει καποιος αναφερομενο πρεπει να ειναι ανωτερος σου με βαθμο ή απο υπηρεσια, δηλαδη αν δεν εχει σαρδελα, φανταρος δεν βγαζει αλλο φανταρο αναφερομενο και ας μετραει 1 μερα για να απολυθει. Οσον αφορα τον αριθμο υπηρεσιων, επειδη καποιος παλιος τις βγαζει, ειναι λογικο να χωνει τους νεους.
Kasrith Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Καλύτερα παλιός καλοκαίρι παρά νέος. Τεράστια διαφορά. Ααααστους ρε, θα τα πούμε του χρόνου το χειμώνα όταν τον δαγκώνουν σε τίποτα Έβρους, βραχονησίδες κτλ και δεν την παλεύουν με τίποτα
VonLoutsos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μην ψαρωνετε! Βαση κανενος κανονισμου δεν υπαρχει αρχαιοτητα μεταξυ ομοβαθμων οπλιτων, πιστεψε εχω διαβασει τον κανονισμο (20-1) και ξερω τι λεω. Η αρχαιοτητα αφορα αλλες κατηγοριες και οχι τους εφεδρους (πλην δεκανεων+δοκιμων). Για να σε βγαλει καποιος αναφερομενο πρεπει να ειναι ανωτερος σου με βαθμο ή απο υπηρεσια, δηλαδη αν δεν εχει σαρδελα, φανταρος δεν βγαζει αλλο φανταρο αναφερομενο και ας μετραει 1 μερα για να απολυθει.Οσον αφορα τον αριθμο υπηρεσιων, επειδη καποιος παλιος τις βγαζει, ειναι λογικο να χωνει τους νεους. όπως τα λεει εδώ είναι...στρατιώτης, στρατιώτη δε μπορεί να βγάλει αναφερόμενο πλην αν ένας εκ των δύο είναι υπηρεσια ΛΥ και τα συναφή αλλά και πάλι δεν το κάνεις γιατί θα σε βάλουν στο μάτι και μετά θα πέφτει το γερμανικό αέρας.ο παλιος μονο σε θεματα υπηρεσιας μπορει να σε χώσει ούτε αφερόμενο ούτε τίποτα....α ρε στρατός....άνετα ξαναπήγαινα έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα έξω ( 307 )
Προτεινόμενες αναρτήσεις