Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι κ εγω μεσολογγι ειμαι συνταγμα ευζωνων το αναφερουν τιμητικα δν εχει καμια σχεση

Το γνωριζω απλα το αναφερω ολοκληρο.
Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε φάκελος από τον Στρατό. Έπαθα μια μικρή συγκοπή πριν το ανοίξω, αλλά ευτυχώς μου άλλαξαν το φύλλο πορείας από πράσινο που ήταν πρώτα σε λευκό.

Δημοσ.

Εγω ειμαι στο 2/39 Συνταγμα Ευζωνων στο Μεσολογγι.

Εχω δηλωσει για Ευζωνας και κατα 99,9% εχω μπει λογο οτι εχουμε βαλει μεσω.Ειναι κανενας απο εκει 4ο λοχο;

μετά έχεις βύσμα για λόχο διοικήσεως; 

Δημοσ.

απο το μεσολογγι μπορεις να παρεις οτι ειδικοτητα θες μετα? η δεν παιζει ρολο που παρουσιαζεσαι?

Όχι, πεζικο. Καμία φορά γίνεται μεταταξη σε όπλα ή βάζεις βύσμα.
Δημοσ.

Όχι, πεζικο. Καμία φορά γίνεται μεταταξη σε όπλα ή βάζεις βύσμα.

οταν λες οπλα τι εννοεις? ειμαι και νεοπας βλεπεις :)

• Super Moderators
Δημοσ.

πεζικό, πυροβολικό, τεθωρακισμένα, υλικού πολέμου, διαβιβάσεων, υγειονομικό, κτλπ κτλπ

Δημοσ.

Σαφώς και έχει άδικο.

η στολη στον στρατο (εν καιρω ειρηνης) δεν αποσκοπει στην προστασια

οταν λες οπλα τι εννοεις? ειμαι και νεοπας βλεπεις :)

σε βαζουν να παιξεις CS, και κρινουν αναλογως

Δημοσ.

Τι μου θυμισες τωρα..Στο κεντρο ειχαμε εναν που διαβαζε Ντοστογιεφσκι, μας το επαιζε πολυ intellectual, και προσπαθουσε να πεισει τον λοχαγο οτι δεν χρειαζεται να συμπεριφερεται σε ολους το ιδιο και πως πρεπει να βρει εναν διαφορετικο τροπο προσεγγισης για τον καθε στρατιωτη.. Πολυ πριμαντονα ο τυπος :P Πιο συγκεκριμενα αναφεροταν στο βιβλιο που διαβαζε ως "Ντοστογιεφσκι". Πχ.. Που πηγε ο Ντοστογιεφσκι, αφηστε τον Ντοστογιφσκι κατω, ποιος μου πηρε τον Ντοστογιεφσκι, μηηη θα τσαλακωθει ο Ντοστογιεφσκι.

Λάθος τρόπο διάλεξε, και μόνο να σε δουν να διαβάζεις βιβλίο τους πιάνουν τα κόμπλεξ. Καλύτερα να σε δουν να την παίζεις, ξέρω γω :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...