eidikos33 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 ναι κ εγω μεσολογγι ειμαι συνταγμα ευζωνων το αναφερουν τιμητικα δν εχει καμια σχεση
papajohnnnn Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 ναι κ εγω μεσολογγι ειμαι συνταγμα ευζωνων το αναφερουν τιμητικα δν εχει καμια σχεσηΤο γνωριζω απλα το αναφερω ολοκληρο.
gokuthelegend Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Σήμερα μου ήρθε φάκελος από τον Στρατό. Έπαθα μια μικρή συγκοπή πριν το ανοίξω, αλλά ευτυχώς μου άλλαξαν το φύλλο πορείας από πράσινο που ήταν πρώτα σε λευκό.
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Εγω ειμαι στο 2/39 Συνταγμα Ευζωνων στο Μεσολογγι. Εχω δηλωσει για Ευζωνας και κατα 99,9% εχω μπει λογο οτι εχουμε βαλει μεσω.Ειναι κανενας απο εκει 4ο λοχο; μετά έχεις βύσμα για λόχο διοικήσεως;
papajohnnnn Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 μετά έχεις βύσμα για λόχο διοικήσεως;θα θελα απλα μ εβαλε απευθειας στους ευζωνες!
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Τι ύψος έχεις και έπρεπε να βάλεις βύσμα;
bilya Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 θα θελα απλα μ εβαλε απευθειας στους ευζωνες!σε εμας τους παρακαλαγαν τους ψηλους ν πανε
eidikos33 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 απο το μεσολογγι μπορεις να παρεις οτι ειδικοτητα θες μετα? η δεν παιζει ρολο που παρουσιαζεσαι?
Jethro Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 απο το μεσολογγι μπορεις να παρεις οτι ειδικοτητα θες μετα? η δεν παιζει ρολο που παρουσιαζεσαι?Όχι, πεζικο. Καμία φορά γίνεται μεταταξη σε όπλα ή βάζεις βύσμα.
eidikos33 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Όχι, πεζικο. Καμία φορά γίνεται μεταταξη σε όπλα ή βάζεις βύσμα. οταν λες οπλα τι εννοεις? ειμαι και νεοπας βλεπεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 πεζικό, πυροβολικό, τεθωρακισμένα, υλικού πολέμου, διαβιβάσεων, υγειονομικό, κτλπ κτλπ
Jethro Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Υγειονομικο, υλικού πολέμου είναι σώματα όχι όπλα :-P
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Σαφώς και έχει άδικο. η στολη στον στρατο (εν καιρω ειρηνης) δεν αποσκοπει στην προστασια οταν λες οπλα τι εννοεις? ειμαι και νεοπας βλεπεις σε βαζουν να παιξεις CS, και κρινουν αναλογως
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Τι μου θυμισες τωρα..Στο κεντρο ειχαμε εναν που διαβαζε Ντοστογιεφσκι, μας το επαιζε πολυ intellectual, και προσπαθουσε να πεισει τον λοχαγο οτι δεν χρειαζεται να συμπεριφερεται σε ολους το ιδιο και πως πρεπει να βρει εναν διαφορετικο τροπο προσεγγισης για τον καθε στρατιωτη.. Πολυ πριμαντονα ο τυπος Πιο συγκεκριμενα αναφεροταν στο βιβλιο που διαβαζε ως "Ντοστογιεφσκι". Πχ.. Που πηγε ο Ντοστογιεφσκι, αφηστε τον Ντοστογιφσκι κατω, ποιος μου πηρε τον Ντοστογιεφσκι, μηηη θα τσαλακωθει ο Ντοστογιεφσκι. Λάθος τρόπο διάλεξε, και μόνο να σε δουν να διαβάζεις βιβλίο τους πιάνουν τα κόμπλεξ. Καλύτερα να σε δουν να την παίζεις, ξέρω γω 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 το καλυτερο ειναι straight τσοντοπεριοδικο. Τους φευγουν οι αμφιβολιες και παιζει να γλιτωσεις και καμμια αγγαρεια αν τους το δανεισεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις