arsenal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Πήρα τηλ στο ΓΕΣ και μου είπαν να πάω απο τη Δευτέρα να μου πουν αν εγκρίθηκαν τα χαρτί; Η όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Παιδια με διδακτορικο εχεις μειωμενη θητεια? Και αν ναι, ποσο? με διδακτορικό δηλώνεις στρδο της επιλογης σου. κατα ταλλα 9μηνο κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Παιδια με διδακτορικο εχεις μειωμενη θητεια? Και αν ναι, ποσο? το I5 ειναι πολυ πιο ευκολο απο οσο φαινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Πήρα τηλ στο ΓΕΣ και μου είπαν να πάω απο τη Δευτέρα να μου πουν αν εγκρίθηκαν τα χαρτί; Η όχι Δεν ξέρω πρώτη φορά το ακούω,πήγαινε και δες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 με διδακτορικό δηλώνεις στρδο της επιλογης σου. κατα ταλλα 9μηνο κανονικα ειχα ακουσει (ισως ειναι και ραδιο αρβυλα) οτι και ο πρωτος των ΥΕΑ το κανει αυτο? ισχυει? καθαρα για φιλολογικους λογους ρωταω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zein Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Απλα αν εισαι με διδακτορικο, μην γινεις αυτος ο τυπος που σνομπαρει τα παντα γυρω του και θεωρει πως το να καθαριζει τουαλετες δεν ειναι της κοινωνικης του κλασης. Δε στο λεω οτι εισαι τετοιος ανθρωπος, just saying 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Και γιατί να μη γίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Απλα αν εισαι με διδακτορικο, μην γινεις αυτος ο τυπος που σνομπαρει τα παντα γυρω του και θεωρει πως το να καθαριζει τουαλετες δεν ειναι της κοινωνικης του κλασης. Δε στο λεω οτι εισαι τετοιος ανθρωπος, just saying Τι μου θυμισες τωρα..Στο κεντρο ειχαμε εναν που διαβαζε Ντοστογιεφσκι, μας το επαιζε πολυ intellectual, και προσπαθουσε να πεισει τον λοχαγο οτι δεν χρειαζεται να συμπεριφερεται σε ολους το ιδιο και πως πρεπει να βρει εναν διαφορετικο τροπο προσεγγισης για τον καθε στρατιωτη.. Πολυ πριμαντονα ο τυπος Πιο συγκεκριμενα αναφεροταν στο βιβλιο που διαβαζε ως "Ντοστογιεφσκι". Πχ.. Που πηγε ο Ντοστογιεφσκι, αφηστε τον Ντοστογιφσκι κατω, ποιος μου πηρε τον Ντοστογιεφσκι, μηηη θα τσαλακωθει ο Ντοστογιεφσκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Τι μου θυμισες τωρα..Στο κεντρο ειχαμε εναν που διαβαζε Ντοστογιεφσκι, μας το επαιζε πολυ intellectual, και προσπαθουσε να πεισει τον λοχαγο οτι δεν χρειαζεται να συμπεριφερεται σε ολους το ιδιο και πως πρεπει να βρει εναν διαφορετικο τροπο προσεγγισης για τον καθε στρατιωτη.. Πολυ πριμαντονα ο τυπος Πιο συγκεκριμενα αναφεροταν στο βιβλιο που διαβαζε ως "Ντοστογιεφσκι". Πχ.. Που πηγε ο Ντοστογιεφσκι, αφηστε τον Ντοστογιφσκι κατω, ποιος μου πηρε τον Ντοστογιεφσκι, μηηη θα τσαλακωθει ο Ντοστογιεφσκι. Εν μερη δεν εχει και αδικο στο παραπανω να σου πω την αληθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δεν είναι ότι δεν συμβαίνει όμως, αν σε μάθει θα σου φέρεται διαφορετικά, στην αρχή προφανώς δεν μπορεί να δώσει θάρρος στο χωριάτη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Επειδή επακριβώς τι δικαιολογητικά χρειάζεται δεν βρίσκω πουθενά, για να κάνω 8μηνο, φαντάζομαι πιστοποιητικό θανάτου του πατέρα μου και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης λογικά θα απαιτούνται ε (ή θέλει και κάτι ακόμα) ; Και τα δίνω την μέρα που παρουσιάζομαι επιτόπου, δε χρειάζεται πιο πριν ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Εν μερη δεν εχει και αδικο στο παραπανω να σου πω την αληθεια. Ποιος ειπε οτι δεν εχει; Απλως καλως η κακως, ειμαστε στον στρατο. Οχι στο σχολειο για να μας χαιδευει το κεφαλι η δασκαλα. Και αυτο το λεει καποιος ο οποιος δεν ειναι ουτε 1% στρατοκαυλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Εν μερη δεν εχει και αδικο στο παραπανω να σου πω την αληθεια. Σαφώς και έχει άδικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thaninho Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 ειχα ακουσει (ισως ειναι και ραδιο αρβυλα) οτι και ο πρωτος των ΥΕΑ το κανει αυτο? ισχυει? καθαρα για φιλολογικους λογους ρωταω ο κόσμος να χαλάσει τουλάχιστον ο πρώτος υεα θα πάει εκεί που θέλει. Ως συνήθως το τοπ 3 πάει εκεί που δηλώνει μετά παίζουν τα βύσματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Εγω ειμαι στο 2/39 Συνταγμα Ευζωνων στο Μεσολογγι. Εχω δηλωσει για Ευζωνας και κατα 99,9% εχω μπει λογο οτι εχουμε βαλει μεσω.Ειναι κανενας απο εκει 4ο λοχο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις