Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι ΕΠΟΠ αλλά σπάνια, κυρίως οι ΔΕΑ.

μάλλον σας έπιασαν μαμακες 4 max τον μηνά αλλα καμιά φορά μπορει να ηταν όλες την ίδια εβδομάδα πχ Δ-Τ-Π-Κ

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι δύσκολο να σε πάρουν ΔΕΑ ή λόγω παραπάνω θητείας εύκολο σχετικά?

Από αυτά που μου λένε γνωστοί μου θέλουν πολλοί να πάνε ΔΕΑ για τα παραπάνω μόρια σε διαγωνισμούς  προσλήψεων στα σώματα ασφαλείας. Άρα σίγουρα ισχύει το κλασικό χωρίς μέσον δεν πας .  

• Like 1
Δημοσ.

Ορκιστήκαμε σήμερα.

Τετάρτη πάμε πίσω και μαθαίνουμε τις μεταθέσεις μας.Θα μου λείψουν τα παγωτά :P

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μήνυμα από φίλο μου που είναι Αυλώνα

Που λέτε χτες ενα κολοβυσμα εδωπερα μολις τελειωσε η αναφορά σηκώθηκε πάνω έσκισε το μποξερακι του και ανοιγοκλεινε τα κωλομερια του σε 190 άτομα

• Like 3
Δημοσ.

Παιδια με διδακτορικο εχεις μειωμενη θητεια? Και αν ναι, ποσο?

Δεν έχεις μειωμένη θητεία. Αν έχεις δημοσιευμένα επιστημονικά συγγράμματα, τότε παίρνεις κατ'εξαιρεση μετάθεση σε στρατόπεδο κοντά στην πόλη σου.

Δημοσ.

Εχεις δικιο.... ξεχασα οτι ζουμε στο Ελλαδισταν

Ναι ουτως ή αλλως ομως αν θες να πας για διδακτορικο δεν ειναι πιο λογικο να ξεμπερδευεις με το στρατο(ειδικα αν εχεις και μειωμενη θητεια)πρωτα???

Αν μερη δεν εχει σχεση το οτι ζεις στην Ελλαδα,δεν κανεις αιτηση για δουλεια,στρατο πας.

Δημοσ.

παιδια να ρωτησω κατι, εγω εκανα τα χαρτια μου λογω ανεργιας γονιων ειμαι και ενας στην οικογενεια για να ερθω στον τοπο καταγωγης μου, πηρα ενα χαρτακι το οποιο λεει οτι εγκριθηκαν τα χαρτια  και οτι θα πανε στο ΓΕΣ εχω ελπιδες ή οχι;  βασικα το χαρτακι αυτο εχει σφραγιδες απο ΑΝΣΡΧΗ

Δημοσ.

χρειαζεσαι διδακτορικο για να μαθεις να γυαλιζεις μποτες και να καθαριζεις αποτσιγαρα;

Μήνυμα από φίλο μου που είναι Αυλώνα

Που λέτε χτες ενα κολοβυσμα εδωπερα μολις τελειωσε η αναφορά σηκώθηκε πάνω έσκισε το μποξερακι του και ανοιγοκλεινε τα κωλομερια του σε 190 άτομα

ειναι και αυτος ενας τροπος για Ι5

Δημοσ.

παιδια να ρωτησω κατι, εγω εκανα τα χαρτια μου λογω ανεργιας γονιων ειμαι και ενας στην οικογενεια για να ερθω στον τοπο καταγωγης μου, πηρα ενα χαρτακι το οποιο λεει οτι εγκριθηκαν τα χαρτια  και οτι θα πανε στο ΓΕΣ εχω ελπιδες ή οχι;  βασικα το χαρτακι αυτο εχει σφραγιδες απο ΑΝΣΡΧΗ

Θα πάνε στο ΓΕΣ , θα συνεδριάσει η επιτροπή και όταν έρθει η απόφαση στην μονάδα θα σου πούνε αν εγκρίθηκε ή όχι το αίτημα που έκανες,να ξέρεις πως το ΓΕΣ για τέτοια θέματα η επιτροπή συνεδριάζει 2 φορές τον μήνα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...