Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ελπίζω να πάρω κάνα κψμ στην μονάδα...όχι ότι με χαλάει το θαλαμοφυλίκι :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πρασινομπερές και να μην κάνει ερπινγκ ??? Πόσο τέντα ήταν το ΠΕΝ του 505 δλδ ??  :P

Στο κέντρο υποτίθεται απαγορεύεται το καψόνι.

Στη μονάδα μας έλιωναν απ' το πρωί μέχρι το βράδυ, και κατά τη διάρκεια του ύπνου ενίοτε. Αλλά στο κέντρο μέχρι να ορκιστούμε, δεν είχε τέτοια.

Το μόνο καψόνι στο κέντρο (Πεύκο) ήταν πολύωρες αναφορές (3 ώρες π.χ.), με άπειρες μεταβολές.

Ελπίζω να πάρω κάνα κψμ στην μονάδα...όχι ότι με χαλάει το θαλαμοφυλίκι :P

Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι αν το ταμείο μπει μέσα τα βάζεις από την τσέπη σου.

Μεταβολή μεχρι να βρείτε πετρέλαιο ! χαχαχαχαχα εχω καιρο να πω αυτη την ατακα.

Απαγορευεται το καψονι, παραυτα υπαρχει το προβλεπόμενο...μεταβολες, βηματα, τρεξιμο κλπ...οπως και το κλασσικο οπλο στην αναταση και οι καμψεις.

Στις σχολες εκει πεφτει αγριο καψονι, θυμαμαι καμψεις στο ψυγειο...jesus christ. Απο τα χειροτερα...παγωναν και τα χερια και αν δεν αντεχες επεφτε το σωμα σου κατω στο παγωμενο δαπεδο και αυτο ηταν θανατος.

Μερικες φορες ειχες την δυνατοτητα να το γλυτωσεις με το "νιλα ή αναφορα"

Στη μονάδα μας έλιωναν απ' το πρωί μέχρι το βράδυ, και κατά τη διάρκεια του ύπνου ενίοτε. Αλλά στο κέντρο μέχρι να ορκιστούμε, δεν είχε τέτοια.

Το μόνο καψόνι στο κέντρο (Πεύκο) ήταν πολύωρες αναφορές (3 ώρες π.χ.), με άπειρες μεταβολές.

Μα γι' αυτό λέω, πώς ο revolver έκανε ερπινγκ στο κέντρο και μάλιστα όχι στο Πεύκο..

Το ξέρουμε ότι δεν υπάρχει λογική στο στρατό, αλλά πόσο πια;

Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι αν το ταμείο μπει μέσα τα βάζεις από την τσέπη σου.

Βαφτιστήρι του επίτιμου είναι... Ο ψηλός θα πλερώ.

• Like 1

Όταν το κάνουν σε ομάδα οπλιτών δεν θεωρείτε καψώνι.. όταν γίνετε μεμονωμένα είναι καψώνι. 

Είναι νωρίς ακόμα για να ανακοινωθεί η ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου.

Περί ΚΨΜ, αν είναι μεγάλη η μονάδα απλά ξέχνα το θα πάει κάποιο βύσμα, αν είναι κάποια μικρή πρόσεχε τι παραλαμβάνεις... ρώτα και στο γραφείο εφοδιασμού να δεις τι παίζει με τα βιβλία του ΚΨΜ, παράδοση παραλαβή ΚΑΝΟΝΙΚΗ όχι με τα μάτια.. θα μετρήσεις τα ΠΑΝΤΑ, διαφορετικά θα φας 10-20Φ και θα τα πληρώσεις ΌΛΑ από την τσέπη σου. ΑΝ είσαι τυχερός και πας ΚΨΜ... κομματάκι δύσκολο αν δεν έχεις κάποιον.

2 λίτρα παρφέ 1,15 ; Εντωμεταξύ 2 λίτρα είναι και βαρβάτη ποσότητα, συν του ότι δεν έχεις προφανώς ψυγείο οπότε πρέπει να φαγωθεί με τη μία, πρεπει να μαζευτείτε μια δεκαριά να το αγοράσετε, με 11 cents ο καθένας και να το φάτε επιτόπου....

Πω τι μου πες τώρα... και μου αρέσει τρελά το παρφέ και είναι και ακριβό ακόμα και στα super market...

Έτσι θα γίνω...  :-D

post-268249-0-89397300-1443306134_thumb.jpg

Πάλι καλά θα πιάσουν κρύα μέχρι να μπω....

Ο στρατος σου μαθαινει σιγουρα καποια πραματα.Θελει υπομονη ομως.Εγω καλως ή κακως δεν εχω συνηθισει να περνω διαταγες.

Αμα καταλαβαινω τη χρησιμοτητα τους τοτε θα τις ακολουθησω ΑΛΛΑ αλλα δε γινεται να τις εκτελεσω απλα επειδη το εκανε ο αλλος και γι'αυτο να γινω κεγω το ρομποτακι τους.Δε λεω οτι ο στρατος ειναι κατι το επιτακτικο.

Ειναι απλα ενας μηχανισμος του κρατους που προαγει τη πειθαρχια και σου μαθαινει την αφοσιωση και τυφλη υποταγη στη πατριδα.Ομως πιστευω (οπως και πολλοι αλλοι - βλεπε http://www.omhroi.gr - ) πως το κανει με λαθος τροπο.

Τα καψονια,η ψυχοσωματικη εξαντληση και γενικα το μαρτυριο του 1 μηνα

και το καφριλικι των υπολοιπων 8 δεν ειναι ο σωστος τροπος για να μεταδοθει αυτο το "μηνυμα" (οσο σωστο και αν ειναι το μηνυμα καθε αυτου)

Αναβολη x2 και απαλλαγη.Απλα δε το'χω ρε guys οκ οσοι ειναι να με κραξουν go ahead πηγα,ειδα πως ειναι εκατσα 2 βδομαδες,ξερω τι λεω,ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ! Οποιοσδηποτε παει να μου την πει να ξερει οτι δεν ειμαι κανενας βουτυρομπεμπες απο αυτους που κραζουν το στρατο ενω μονο απο παιχνιδια οπως Call of Duty και απο ταινιες οπως Full Metal Jacket ξερουν τη βαναυσοτητα του στρατου/πολεμου.

Αλλιως ειναι στη θεωρια και αλλιως στη πραξη.Και σε 10 χρονια να ξαναπηγαινα και να ημουν σε στυλ Ραμπο προτου παω και παλι δε νομιζω πως θα αντεχα περισσοτερο απο 1-2 βδομαδες.Ο στρατος ειναι σα μια καθηγητρια της φυσικης που βαζει διαγωνισμα καθε 2η δευτερα απλα για να εξετασει τη προοδο των μαθητων της:κανει ενα εργο,προσπαθει να διδαξει κατι.Ομως το κανει με λαθος τροπο.Κανεις δε μαθαινει με το "πρεπει"!

Δεν ειπα να ερθουν να σε παρουν απο το χερι να σου πουν "ελα παιδακι μου να φυλαξεις σκοπια μπορει αυριο μεθαυριο να εισαι ο φυλακας της χωρας σου απτην επιδρομη των τουρκων" δεν ειναι θεμα πατριωτικης συνειδησης ειναι θεμα να ακους τις εντολες και να τις υλοποιεις,χωρις να  σκεφτεσαι "πρεπει οντως να τις εκτελεσω; ειναι σωστες εντολες;" εξου και η εκφραση "σα τα στρατιωτακια" δηλαδη σαν φερεφωνα,σαν ρομποτακια..σαν μαριονετες χωρις δικια τους βουληση εκτελουν διαταγες! Αυτη ειναι η γνωμη μου πανω στο θεμα. Και ειναι οριστικη και αμετακλητη!  :unsure:

• Like 2

Από τους 20 υπάρχει ένας που θα το γουστάρει.... Οι άλλοι το βλέπουν όπως εσύ.. Μερικοί είναι πιο δυνατοί, πιο στα @@ τους, πες το όπως θες και το αντέχουν...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...