Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα ΣΠΕΝ ισως τα γλυτώσει. Ι4 και παρα τα ότι έλεγε το χαρτί μου με έστειλαν να κόβω βόλτες για 3 βδομαδες και να βαράω θαλαμοφυλίκια (και καλα)

Σπεν γλυτωνω γιατί στη γνωμάτευση του γιατρού στο 414, έγραψε όχι σπεν. :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η ημερομηνία που θα πάνε εκεί λες;

Μπορώ να ακυρωσω από τα ΚΕΠ ή να πάω κατευθείαν στρατολογία?

Ναι,δεν χρειάζεται να το ακυρώσεις ,τράβα στην στρατολογία κατευθείαν και κάνε διακοπή από εκεί και ενημέρωσε τους πως είχε πάει και στο ΚΕΠ,θα το κανονίσου εκείνοι.

Παντού ανοργανωσιά υπάρχει... Στο κέντρο κ στην ιστοσελίδα της Στρατολογίας βλέπω οτι δικαιούμαι κατ εξαίρεση μετάθεση... Ο πατέρας μου που πήγε στην στρατολογία στην πόλη μου του είπαν οτι δικαιούμαι 8μηνο.. Οτι να ναι

Εσύ θα κάνεις κανονικά την αίτηση για κατ'εξαίρεση δεν έχεις να χάσεις κάτι και από την στιγμή που ο νόμος σε καλύπτει το πιθανότερο είναι πως θα γίνει δεκτή,στην στρατολογία είναι και που θα πέσεις,μερικοί είναι άσχετοι.

Ναι γιατί στον στρατό μιλουν και ξέρουν όλοι να γράφουν...

Αυτό τι σχέση έχει ? Οι περισσότεροι εκεί μέσα απ'όσο έχω καταλάβει δεν είναι καν στρατιωτικοί.

Δηλαδή εσένα σου αρέσει να διαβάζεις μηνύματα όπως το παρακάτω 

Ειμουν ειδικες δυναμεις και πηρα αναβολη λογο οικογενιακον θεματων αλλα στο χαρτι μου εγραπσαν δυσκολια προσαρμογης αυτο επιρεαζη το ι1 που ειμουν αν ναι τι μπορω να κανο οστε να το παρω πισο γιατη σκοπεβω να τελιοσο την θητια και να μπω σε στρατιοτικη σχολη

Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα.

Αυτό τι σχέση έχει ? Οι περισσότεροι εκεί μέσα απ'όσο έχω καταλάβει δεν είναι καν στρατιωτικοί.

Δηλαδή εσένα σου αρέσει να διαβάζεις μηνύματα όπως το παρακάτω

Ειμουν ειδικες δυναμεις και πηρα αναβολη λογο οικογενιακον θεματων αλλα στο χαρτι μου εγραπσαν δυσκολια προσαρμογης αυτο επιρεαζη το ι1 που ειμουν αν ναι τι μπορω να κανο οστε να το παρω πισο γιατη σκοπεβω να τελιοσο την θητια και να μπω σε στρατιοτικη σχολη

Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα.

Υπάρχουν και τα άτομα που έμειναν μόνιμοι στο στρατό και δεν έχουν τελειώσει ούτε καν το σχολείο...

ενα φιλαρακι θα κανει θητεια οπου να ναι σε καποια απο τα νησια του αιγαιου (μυτηλινη, κως, ροδος?). Τι παιζει εκει με τους μεταναστατες κτλ? Εχουν στην τσιτα τα παιδια σε επιπεδο υπηρεσιων και εξοδων?

ενα φιλαρακι θα κανει θητεια οπου να ναι σε καποια απο τα νησια του αιγαιου (μυτηλινη, κως, ροδος?). Τι παιζει εκει με τους μεταναστατες κτλ? Εχουν στην τσιτα τα παιδια σε επιπεδο υπηρεσιων και εξοδων?

Εμας μας παει μια μια και δεν ασχολουμαστε με μεταναστες. Σχεδον ολοι βγαινουν με υπηρεσιακα και κυριως εξοδουχοι

Μάλλον έχετε καλό διοικητή αδτε, σε άλλες περιπτώσεις βγάζουν μια διαταγή για αυξημένα μέτρα ασφαλείας και πιάνει τραγική εμπλοκή χωρίς λόγο...

Back

Βδομάδα όπλων

Πρωινή και νυχτερινή βολή .Φουλ ασκήσεις,έρπινγκ,επ'ώμου άρμ κτλ

Την επόμενη μέρα πάω πνευμονολόγο και με βγάζει Ι4 λόγω βρογχικού άσθματος.

Χαρτί κτλ δεν μου έχουν δώσει ακόμα.

Από Δευτέρα πήξιμο με φουλ παρελάσεις για την ορκωμοσία.

5 μέρες ακόμα.

Όπου και να πάω θα είμαι πιο χαλαρά :)

Στα υπόλοιπα στρατόπεδα(Λαμία,Θήβα) μου λένε ότι πέφτει τρελό ξύσιμο.

Εσύ δεν είχες πάρει μαζί σου sleeping bag ; Τι το έκανες ; Το άφησες στους δικούς σου ή στο κράτησαν εκεί ; 

Έχω αλλά δεν το πήρα γιατί έμαθα ότι δεν τα επιτρέπουν στο Ρέθυμνο.

Πω ρε πούστη γιατί να παίζουν τέτοια κολλήματα.... αφού τα σεντόνια και οι κουβέρτες σας είναι για πέταμα γιατί να μην αφήνεις τον άνθρωπο να κοιμηθεί στο sleeping bag του... να μην τον τρώνε οι σκόροι και η βρωμιά.... και η μαλακία είναι ότι στα περισσότερα μέρη αφήνουν κανονικά... οπότε δημιουργείται μια αδικία μεταξύ των φαντάρων ανάλογα με το κέντρο που είναι.

Επίσης στα ΚΨΜ οκ στα τρόφιμα απ ότι ξέρω παίζουν τιμές αρκετά χαμηλότερες από την αγορά.... αλλά σε άλλα είδη όπως sleeping bag και σάκοι, μπλουζάκια, κάλτσες κλπ τι τιμές παίζουν, είναι και εκεί χαμηλές ή φαρμακεία ; 

Έχει τα πάντα το ΚΨΜ και σε μας είναι σε λογικές τιμές.

Τα φαγητά κτλ είναι φθηνά.

Τα παγωτά τζάμπα.

Το nirvana 0.35 και η super προσφορά 2λίτρα παρφέ 1,15 ευρώ.

Έρπινγκ δε θυμάμαι να κάναμε ούτε στο Μεγάλο Πεύκο.

Στο πεύκο φέτος τουλάχιστον από ότι ακούω είναι πολύ πιο χαλαρά από εμάς.

ΤΕΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...