Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι ζωάρα θα είναι αυτή?

Kαθε μερα εξωδουχος χωρις υπηρεσιες προς το παρων. Με εκανε λοχια υπηρεσιας ο διοικητης, και μερα παρα μερα φευγω στις 5 για να μην υπαρχουν "κακες κουβεντες" απο αλλους που κανουν υπηρεσιες. Κατανοητο δεν μπορω να πω. Ουτε βυσμα να εβαζα :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμενα δεν μου το εδωσε γιατρος το γιωτοκαρτο. Μας μοιραστηκε στη Σπαρτη η καρτα αυτη λιγο αργοτερα απο την εξεταση ( μετα απο καμια βδομαδα περιπου ). Η δικια μου, μπορει να θεωρηθει και magic pass. Δεν μπορω να κανω στιβο μαχης, ορθοστασια, αποφυγη εκθεσης στον ηλιο, οχι μαγειρια, οχι νυχτερινες υπηρεσιες, οχι συλλογη σκουπιδιων, οχι εργασια σε υψος, αποφυγη αυπνιας. Και ολα αυτα για ημικρανιες. Το αστειο ειναι οτι με εβγαλαν Ι3 ενοπλο, παρολο που δεν μπορω να κανω ολα τα παραπανω. Εννοειται πως το αλλαξα μετα και το εκανα Ι4 :P

Καλα εκανες για να γλυτωσεις απο τα ΣΠΕΝ. :)

Προφανώς όλα αυτά που συζητάμε εδώ, «παίζουν» από ΕΣΣΟ σε ΕΣΣΟ, και από διοικητή σε διοικητή.

Εννοείτε.. ότι ακούς για 2-3 έτη πίσω... μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με το σήμερα. Γενικότερα αυτό που σε ενδιαφέρει να μάθεις είναι τα βασικά, πως πρέπει να συμπεριφέρεσαι, τι γίνετε εκεί μέσα, τι υπηρεσίες κάνουν, ατομική υγιεινή, άδειες, το τι συμβαίνει σε κάθε Μονάδα θα το δεις όταν θα πας. και βασικά να μην αγχώνεσαι.. κάνε τους 9 μήνες να ξεμπερδεύεις.  

Καλα εκανες για να γλυτωσεις απο τα ΣΠΕΝ. :)

Τα ΣΠΕΝ ισως τα γλυτώσει. Ι4 και παρα τα ότι έλεγε το χαρτί μου με έστειλαν να κόβω βόλτες για 3 βδομαδες και να βαράω θαλαμοφυλίκια (και καλα)

Τα ΣΠΕΝ ισως τα γλυτώσει. Ι4 και παρα τα ότι έλεγε το χαρτί μου με έστειλαν να κόβω βόλτες για 3 βδομαδες και να βαράω θαλαμοφυλίκια (και καλα)

Κανονικα απαγορευεται Ι4 σε Σπεν προφανως για τους λογους υγειας που σε οδηγησαν στο να βγεις Ι4. Τωρα στην ουσια εσυ δεν περασες ΣΠΕΝ απλα εκανες κανονικα υπηρεσιες στην μοναδα που ησουν,αλλο το ενα αλλο το αλλο.

Μια ερώτηση σοσ, εκοψα εχτες αναβολή στα ΚΕΠ και μ είπε ότι θα κάνει κάποιες μέρες μέχρι να πάνε στο στρατό τα χαρτιά (νομίζω 15 μ είπε). Χανω Εσσο Ιανουαρίου δλδ αν πάνε μετά το Σεπτέμβρη ή μετράει εχτες σαν ημερομηνία;

Μια ερώτηση σοσ, εκοψα εχτες αναβολή στα ΚΕΠ και μ είπε ότι θα κάνει κάποιες μέρες μέχρι να πάνε στο στρατό τα χαρτιά (νομίζω 15 μ είπε). Χανω Εσσο Ιανουαρίου δλδ αν πάνε μετά το Σεπτέμβρη ή μετράει εχτες σαν ημερομηνία;

Μετράει όταν σταλθούν τα χαρτιά,για αυτό είναι προτιμότερο να πηγαίνεις σε στρατολογικό γραφείο για τέτοια θέματα.

Κανονικα απαγορευεται Ι4 σε Σπεν προφανως για τους λογους υγειας που σε οδηγησαν στο να βγεις Ι4. Τωρα στην ουσια εσυ δεν περασες ΣΠΕΝ απλα εκανες κανονικα υπηρεσιες στην μοναδα που ησουν,αλλο το ενα αλλο το αλλο.

ειχαμε και εμεις 2 θεούληδες ι4 στα ΣΠΕΝ απο "μαυρη μονάδα" ο Δικας του ηταν τοσο καθυστερημένος που τους έστειλε στα ΣΠΕΝ , βαράγανε θαλαμοφυλίκια και φοράγαν απο την εξάρτηση μόνο την ζώνη με παγουροθήκη και τιράντες

Απο την δική μου την μονάδα οσοι δεν ηταν ένοπλοι δεν πηγαίναν ΣΠΕΝ

Πάντως μετα απο τοση εμπλοκή και τόση αγκαρία στην δικά μου μονάδα

Τα σπεν ηταν οι 3 γαμάτες βδομάδες του στρατού

Το πρωί Monster απαραίτητα απο το ΚΨΜ

Αναφορά και μετα αδιαφορία ελεγες ναι κτλ επεφτες οπου έπρεπε να κάνεις τον καραγκίοζη και περιμέναμε να παει 11 να φάμε πρόγευμα και διάλειμα... δεν λέγαμε τι ώρα ειναι , λέγαμε 1 ωρα ακομα , 30 λεπτα ακομα κτλ μετράγαμε αντίστροφα ...

Μετα μετράγαμε αντίστροφα για το φαγητό... ε η μεσημεριαννή ασκηση ηταν κατι ηλίθιο συνήθως γιατι δεν την πάλευαν και τα στελέχη

και στις 5 εξοδος :P

στις 3 βδομάδες 4 υπηρεσίες συνολο ... 

Μετράει όταν σταλθούν τα χαρτιά,για αυτό είναι προτιμότερο να πηγαίνεις σε στρατολογικό γραφείο για τέτοια θέματα.

Η ημερομηνία που θα πάνε εκεί λες;

Μπορώ να ακυρωσω από τα ΚΕΠ ή να πάω κατευθείαν στρατολογία?

Παντού ανοργανωσιά υπάρχει... Στο κέντρο κ στην ιστοσελίδα της Στρατολογίας βλέπω οτι δικαιούμαι κατ εξαίρεση μετάθεση... Ο πατέρας μου που πήγε στην στρατολογία στην πόλη μου του είπαν οτι δικαιούμαι 8μηνο.. Οτι να ναι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...