Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το θεμα ειναι πως εφαρμοζεται η ιεραρχια, στο πεζικο πχ. αν εχουν να αδειασουν ενα steyr θα βαλουν και οι εποπ και οι οπλιτες ενα χερακι, στις εδ σπανιοτατα θα βοηθησουν...

Whiteyez: για αυλωνα λεω, εσυ τι ειδες;

Εγώ B' Μοίρα είδα και ΕΠΟΠ μια χαρά αγγαρείες να κάνουν.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Έχει και τα θετικά του να είσαι στις ειδικές δυνάμεις γιατι αναγνωρίζεται η "παλαιότητα" ακόμα και μεταξύ φαντάρων :P

Γιατί στο πεζικό δεν αναγνωρίζεται μεταξύ των φαντάρων?? Ποιός σας τα λέει αυτά...

Γιατί καλύτερα Φλεβάρη δηλαδή;

Γιατί Φλεβάρη

1) δεν θα κάνεις χειμώνα μέσα (9 μηνο)

2) Καλοκαίρι θα έχεις κάνει ήδη αρκετούς μήνες οπότε θα μπορείς να πάρεις σωστή αδειάρα και να απολάυσεις ζεστο καιρό έξω

3) η ορκωμοσία είναι την άνοιξη, όποτε μειώνετε σημαντικά ο αριθμός λιποθυμιών (:P)

κτλ

Δημοσ.
Γιατί στο πεζικό δεν αναγνωρίζεται μεταξύ των φαντάρων?? Ποιός σας τα λέει αυτά...

μπορεί κάποιος παλαιότερης σειράς να βγάλει κάποιον νεότερο αναφερόμενο για άρνηση εκτέλεσης διαταγής, αν παράδειγμα δεν πέσει για κάμψεις ?

Γιατί Φλεβάρη

1) δεν θα κάνεις χειμώνα μέσα (9 μηνο)

για άτομα σαν και εμένα που δεν αντέχουμε την ζέστη και τον ήλιο ίσως να μην είναι καλώ αυτό

Δημοσ.

Ξέρει κανείς περίπου πότε θα πρέπει να παρουσιαστούμε το Φλεβάρη..? Να δω αν θα προλάβω να δώσω κανά μάθημα..:P Πρώτη εξεταστική την προλαβαίνω.. τη δεύτερη όμως..?

Δημοσ.

καλημερα παιδια,

θα ηθελα να ρωτησω κατι.τα παιδια που ητανε να μπουνε φλεβαρη εχουνε μπει ολοι?οι ακομα βαζουνε μεσα? εγω κανονικα ειμαι για φλεβαρη αλλα στοhttp://www.stratologia.gr μου λεει πως δεν εχει ορισθει ακομα ημερομηνια καταταξης? παιζεισ να μην μπω ουτε φλεβαρη?

Δημοσ.
καλημερα παιδια,

θα ηθελα να ρωτησω κατι.τα παιδια που ητανε να μπουνε φλεβαρη εχουνε μπει ολοι?οι ακομα βαζουνε μεσα? εγω κανονικα ειμαι για φλεβαρη αλλα στοhttp://www.stratologia.gr μου λεει πως δεν εχει ορισθει ακομα ημερομηνια καταταξης? παιζεισ να μην μπω ουτε φλεβαρη?

Και μένα έτσι μου βγάζει αλλά λογικά δεν τα ενημερώνουν από τόσο νωρίς..

Λογικά θα τα ενημερώσουν σύντομα αφού μπήκαν τώρα και αυτοί του Νοεμβρίου..

Δημοσ.

Τηλεφωνάκι στη στρατολογία!

Επίσης το γαμώχαρτο μπορεί να σου 'ρθει και τελευταία στιγμή ή μπορεί να έρθει στο αστυνομικό τμήμα και να σε γράψουν στα τέτοια τους.

ΨΑΞΕ - ΡΩΤΑ - ΜΑΘΕ.

Δημοσ.
μπορεί κάποιος παλαιότερης σειράς να βγάλει κάποιον νεότερο αναφερόμενο για άρνηση εκτέλεσης διαταγής, αν παράδειγμα δεν πέσει για κάμψεις ?

Ε όχι και έτσι νταξ :P

για άτομα σαν και εμένα που δεν αντέχουμε την ζέστη και τον ήλιο ίσως να μην είναι καλώ αυτό

Τι καλά αν είσαι σε κάναν Έβρο με τρελά μείον θερμοκρασίας και τέρμα χιόνι... Ούτε και γω αντέχω την ζέστη, και προτιμώ (σαν πολίτης) τον χειμώνα. Δεν θάθελα με την καμία να βαράω γερμανικό σκοπέτο τέρμα Θεού υπο αυτές της συνθήκες όμως.

Άσε που αν είσαι χειμώνα έξω μπορείς να ευχαριστηθείς την σεζόν του snowboard :P

Δημοσ.
Τι καλά αν είσαι σε κάναν Έβρο με τρελά μείον θερμοκρασίας και τέρμα χιόνι...

σε νυχτερινή βολή έτυχε να μην μπορώ να πιέσω τη σκανδάλη από το πόσο είχαν παγώσει τα χέρια μου. στα όρια κρυοπαγήματος. true story

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...