Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βγες και πες το στην αναφορα, οτι τα σεντονια, κουβερτες ειναι σε χαλια κατασταση, και ζητα ακροαση απο καποιον ακομα ανωτερο... μπορει ετσι να χεστουν λιγο και να σας αφησουν

Ναι πως...

Λες και δε γίνεται αυτό σε κάθε ΕΣΣΟ.

Μα και στις Ειδικές Δυνάμεις «επιτρέπεται» ο υπνόσακος.

Τουλάχιστον άτυπα.

Στη ΣΠΒ σαν αλφάδες δε μας αφήναν. Και μεις μεις φυσικά μετά δεν αφήναμε τους δικούς μας αλφάδες. Ουσιαστικά δηλαδή δυο μήνες κοιμόμασταν χωρίς υπνόσακο.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βγες και πες το στην αναφορα, οτι τα σεντονια, κουβερτες ειναι σε χαλια κατασταση, και ζητα ακροαση απο καποιον ακομα ανωτερο... μπορει ετσι να χεστουν λιγο και να σας αφησουν

Εγώ προσωπικά το Νοέμβρη μπαίνω...  :-D  απλά σχολίαζα για τον φίλο που στο κέντρο που είναι δεν τους αφήνουν... και πρέπει να έχουν και το κρεβάτι τέντα... 

Καλά αυτό που λες δεν υπήρχε περίπτωση να το έκανα.... κανένας βασικά δε νομίζω να το έκανε.... Μόνο αν συμφωνούσαν όλοι.... ή όλοι ή κανένας... Αν πας μόνος σου φαντάζομαι ακόμα και αν δικαιωθείς στο θέμα του κρεβατιού θα φας από αλλού καλά.... 

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά το Νοέμβρη μπαίνω...  :-D  απλά σχολίαζα για τον φίλο που στο κέντρο που είναι δεν τους αφήνουν... και πρέπει να έχουν και το κρεβάτι τέντα... 

Καλά αυτό που λες δεν υπήρχε περίπτωση να το έκανα.... κανένας βασικά δε νομίζω να το έκανε.... Μόνο αν συμφωνούσαν όλοι.... ή όλοι ή κανένας... Αν πας μόνος σου φαντάζομαι ακόμα και αν δικαιωθείς στο θέμα του κρεβατιού θα φας από αλλού καλά.... 

το ξερεις οτι τα ατομα που θα αναφερεσαι εσυ ειναι παιδακια, τα οποια θα κοιτανε να βγαινουν μονο καλα λογια απο τον λοχο τους για τον λογο οτι θελουν να ανεβουν ψηλα... και οτι εχεις δικαιωμα να ζητησεις ακροαση απο ταξιαρχο κτλ... (πραγμα που σημαινει κακο για αυτους αν δεν το λυσουν)! Γενικα δεν ειναι κακο να ζητας λογικα πραγματα... 

υ.γ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΟΥ!! σορρυ για τα καπς, απλα συνήθισα τοσες μερες με του στρατοκαυλους  :eek:  :eek: 

Δημοσ.

Γενικα δεν ειναι κακο να ζητας λογικα πραγματα... 

Αφού στρατός και λογική δεν πάνε μαζί....  :-D   

Εντάξει γενικά θεωρώ ότι στο στρατό , όποιος δημιουργεί πρόβλημα σε ανώτερό του (ακόμα και στα παιδάκια που λες), το μόνο που καταφέρνει είναι να δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα στον εαυτό του. Η σιωπή είναι χρυσός. και το λέω με βάση απόψεις όχι από απλούς φαντάρους αλλά και κολλητό μου μόνιμο αξιωματικό από σχολή.

Τουλάχιστον μένει λογικά στη θέση του ο Καμμένος που είχε μέχρι ενός βαθμού ελαχιστοποιήσει τους βυσματίες και το λέω καθώς γνώριζα πολλούς που προ-Καμμένου είχαν γερό βύσμα (μέχρι και τη Φώφη)  και υπηρετούσαν δίπλα στο σπίτι τους και ξαφνικά ξύπνησαν στη Λέρο.... χαχα

Δε λέω ότι έγιναν ιδανικά τα πράγματα.... αλλά τουλάχιστον κάποιες μονάδες παραμεθόριου πήραν ανάσα τα παιδιά εκεί που ήταν χωρίς βύσμα και τρώγαν εμπλοκή λόγω υποστελέχωσης  ενώ κάτι μονάδες όπως αυτή εδώ δίπλα μου, στο Πύργο στο νομό Ηλείας ( εδώ γελάμε)  είχαν 5πλάσιους απ' όσους χρειάζονταν, όλους βυσματίες...

Χάρηκα και λίγο γιατί πολλοί γνωστοί μου ήλπιζαν στην επιστροφή συγκεκριμένων κομμάτων για να βάλουν τα βύσματά τους και έχουν κατεβάσει κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα σήμερα...χαχαχα)

.

Δημοσ.

Ήρθε ο φίλος μου απο το Μεσσολόγγι για να ψηφίσει και μου είπε οτι τους έχουν ταράξει στα κοτόπουλα και στις φακές. Τα κοτόλουπα λέει τα πετάνε στο πάτωμα και με ένα λάστιχο τα πλένουνε :eek: Τινάξανε κουβέρτες και δεν μπορούσανε να αναπνεύσουνε απο τη σκόνη.

Επίσης είχαν λέει και έναν εξομοιωτή που πήγαν και έριχναν με όπλα.

Δημοσ.

Να ρωτήσω ρε παιδιά..Αν κάποιος είναι Ι4 παίρνει ειδικότητα?

Ναι,η μία ειδικότητα είναι Γενικών-Καθηκόντων,από υπηρεσίες θαλαμοφύλακας,μαγειρεία,ΚΕΠΙΚ,εστιατόρια.

Άλλες ειδικότητες είναι του γραφέα και του σιτιστή,πάνω κάτω οι υπηρεσίες και τα καθήκοντα είναι τα ίδια.

Δημοσ.

κοτοπουλα και φακες ειναι τα μονα που 3/3 το πρωτο και 2/2 το 2ο μεχρι στιγμης τρωγονται ανετα...

για ρωτα τον, εφαγε ομελετα???? :eek:  :eek:

Δημοσ.

Ναι,η μία ειδικότητα είναι Γενικών-Καθηκόντων,από υπηρεσίες θαλαμοφύλακας,μαγειρεία,ΚΕΠΙΚ,εστιατόρια.

Άλλες ειδικότητες είναι του γραφέα και του σιτιστή,πάνω κάτω οι υπηρεσίες και τα καθήκοντα είναι τα ίδια.

Και που παρέχονται αυτές οι ειδικότητες?Υποθέτω ότι δεν θα πάω Χαιδάρι μαζί με τους άλλους διαβιβαστές :P

Δημοσ.

Και που παρέχονται αυτές οι ειδικότητες?Υποθέτω ότι δεν θα πάω Χαιδάρι μαζί με τους άλλους διαβιβαστές :P

Δεν έχουν εκπαίδευση οι συγκεκριμένες ειδικότητες,η ειδικότητα σου έρχεται πακέτο με την μετάθεση και είναι ειδικότητες που υπάρχουν σε όλα τα σώματα/όπλα.

Είσαι Ι4 φαντάζομαι λόγω προβλήματος,λογικά σου έχει δώσει ο γιατρός στο κέντρο ένα χαρτί με τα πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις,αυτό να το έχεις πάντοτε μαζί σου και ειδικά στην μονάδα,θα γλιτώνεις πολλά.

Δημοσ.

Απλά πήρα ένα χαρτί από το 401 που λέει ότι είμαι Ι4 και το έδωσα στα ιατρεία στην Αυλώνα :P Δεν έχω κάποιο άλλο χαρτί που να λέει τι επιτρέπεται να κάνω..

Δημοσ.

Απλά πήρα ένα χαρτί από το 401 που λέει ότι είμαι Ι4 και το έδωσα στα ιατρεία στην Αυλώνα :P Δεν έχω κάποιο άλλο χαρτί που να λέει τι επιτρέπεται να κάνω..

Περίεργο,έμενα οι σειρές μου που ήτανε άοπλοι είχανε χαρτί γιατρού,για ελεύθεροι ορθοστασίας,ελεύθεροι από μεγάλα βάρη,ελεύθεροι από πορείες ,γενικά είχανε γλιτώσει πολλά.

Δημοσ.

Περίεργο,έμενα οι σειρές μου που ήτανε άοπλοι είχανε χαρτί γιατρού,για ελεύθεροι ορθοστασίας,ελεύθεροι από μεγάλα βάρη,ελεύθεροι από πορείες ,γενικά είχανε γλιτώσει πολλά.

Εμενα δεν μου το εδωσε γιατρος το γιωτοκαρτο. Μας μοιραστηκε στη Σπαρτη η καρτα αυτη λιγο αργοτερα απο την εξεταση ( μετα απο καμια βδομαδα περιπου ). Η δικια μου, μπορει να θεωρηθει και magic pass. Δεν μπορω να κανω στιβο μαχης, ορθοστασια, αποφυγη εκθεσης στον ηλιο, οχι μαγειρια, οχι νυχτερινες υπηρεσιες, οχι συλλογη σκουπιδιων, οχι εργασια σε υψος, αποφυγη αυπνιας. Και ολα αυτα για ημικρανιες. Το αστειο ειναι οτι με εβγαλαν Ι3 ενοπλο, παρολο που δεν μπορω να κανω ολα τα παραπανω. Εννοειται πως το αλλαξα μετα και το εκανα Ι4 :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...