Jethro Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 αρμοδιο ΓΕΣ?ποιο εινια το τηλεφωνο του? γνωρίζει κανεις? http://www.army.gr/default.php?pname=Phones&la=1το πρωτο? Θα ζητήσεις την ΔΟΘ (διεύθυνση οπλιτων θητείας) αν και δεν πρόκειται να βγάλεις κάποια άκρη. Είναι από τα λίγα τμήματα του πενταγωνου που είναι κλειστές οι πόρτες του. Ούτε τα στελέχη δεν έχουν καλά καλά πρόσβαση εκεί. Τρώνε πολύ πρηξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 οποτε αν εγκρίηθηκαν τα χαρτιά ή οχι δεν πρόκειται να το μάθω παρα μονο οταν γυρίσω μετα την ορκωμοσία σωστά? επίσης στις περισσότερες μοναδες οι εξοδοι πως πανε?μια μεσα μια εξω?δυο μέσα μια εξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιο λόγο είσαι;; 1 να φανταστώ; yeap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 οποτε αν εγκρίηθηκαν τα χαρτιά ή οχι δεν πρόκειται να το μάθω παρα μονο οταν γυρίσω μετα την ορκωμοσία σωστά? επίσης στις περισσότερες μοναδες οι εξοδοι πως πανε?μια μεσα μια εξω?δυο μέσα μια εξω? Ούτε τότε θα το μάθεις,στη μονάδα θα τα μάθεις αυτά, έτσι και αλλιώς για να πάρεις την κατ'εξαίρεση θα πρέπει πρώτα να συμπληρώσεις ένα μήνα στην παραμεθόριο. Αυτό δε το γνωρίζω δεν ξέρω τι γίνεται πλέον στο στρατό,εγώ υπηρέτησα την περίοδο 2008-2009 θέλεις να σου πω τι εμπλοκή έφαγα Αυγουστιάτικα ? 17 μέσα 1 έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 yeap Ρε φίλε εκεί είστε κατασκήνωση.... Κανόνισε να πάρω καμία μεταγραφή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dacourt Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Σε εμάς ερχόταν και έπαιρνε τα αποφαγια ένας τύπος που είχε γουρούνια Pablo_Hasan, on 18 Sept 2015 - 8:47 PM, said: ή τα έπαιρνε η ΕΛ.ΑΣ. για τους προσωρινά κρατούμενους μέχρι να γίνουν οι μεταγωγές και για τους λαθρομετανάστες. Έχω δει πάντως να δίνονται μερίδες σε Εθνοφύλακες.. δυο και τρεις μερίδες για τις οικογένειες τους. Όσοι τρώνε μέσα αφαιρούνται από τους μισθούς και έχουν ενημερώσει για παραπάνω μερίδες, επειδή είδα ότι το συζητούσατε, ή πάνε στις Λέσχες και τρώνε εκεί και πληρώνουν άμεσα. Από το να πεταχτεί το φαγητό... ας δοθεί κάπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω τι λένε οι υπόλοιποι για Αυλωνα-Διαβιβάσεις αλλά προσωπικά περνάω αρκετά καλύτερα από ότι περίμενα. Καλούτσικο φαγητό, προσωπικά θα μπορούσα να μην πάρω τίποτα από ΚΨΜ. Αν δεν κάνεις μαλακίες, δεν έχεις θέματα με ανώτερους, συχνά παραβλέπουν αν σου ξεφύγει και δεν αναφερθείς. Τα κινητά περάστηκαν εύκολα. Sleeping bag περάστηκε. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα παιδιά του θαλάμου. Σχεδόν όλοι είμαστε πάνω από 20 χρονών και με πτυχία. Τώρα το αν βαριόμαστε στην εκπαίδευση ή για νερό πρέπει να αγοράζουμε μπουκάλια ή το ζεστό νερό έρχεται το βράδυ δεν με πειράζει προσωπικά, ακόμη. Η μέρα περνάει εύκολα, γέλιο πέφτει. Klein. Υπάρχουν και αρκετά χειρότερα σώματα. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι τις 2 οκτ που θα γίνει η ορκωμοσία! Ερωτηματολογιο εκανες για το παραπανω που γραφεις?.... Επισης το πτυχια ανω των 20χρονων τι υποτιθεται οτι πρεπει να μας πει??? Οσο για τα Sleeping Bag γιατι καποιοι νομιζετε οτι δεν θα τα περναγανε/οτι απαγορευονται κλπ... Αφου στα ΚΨΜ πουλανε SLeeping Bad λετε να μην επιτρεπονται..... Που να πατε αργοτερα σε μοναδες και να εχετε κοριους εκει να δεις το γλεντι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Αυτο με τα πτυχια κατα 99% αφορα το οτι δεν ειναι μαζι με κανια 30ρια 18χρονα που διασκεδαζουν σαν Ορκ ουρλιαζοντας και κανοντας διαγωνισμο κλανιάς και ρεψίματος.</p> 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 κανοντας διαγωνισμο κλανιάς και ρεψίματος. Μην παίρνεις όρκο....εμένα με έχουν φλομώσει. +ποδαρίλα Εμάς στο κέντρο δεν επιτρέπονται τα sleeping bag,ούτε τα σεντόνια. Ένα 10%-15%(είμαστε 90 άτομα όλος ο λόχος και γνωριζόμαστε) έχει πάθει αλλεργία και μόνο τότε αφήνουν σεντόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ερωτηματολογιο εκανες για το παραπανω που γραφεις?.... Επισης το πτυχια ανω των 20χρονων τι υποτιθεται οτι πρεπει να μας πει??? Οσο για τα Sleeping Bag γιατι καποιοι νομιζετε οτι δεν θα τα περναγανε/οτι απαγορευονται κλπ... Αφου στα ΚΨΜ πουλανε SLeeping Bad λετε να μην επιτρεπονται..... Που να πατε αργοτερα σε μοναδες και να εχετε κοριους εκει να δεις το γλεντι. Ότι όπως είπε και ο Adon1s ότι είναι συνήθως άτομα που έρχονται απλά για να περάσουν οι 9 μήνες χωρίς να γίνει καμία μαλακία. Και επίσης, αρκετά άτομα από αυτά έχουν δουλειές/λεφτά με ότι αυτό συνεπάγεται. Αλλά έχουμε ακόμα 2 βδομάδες, ας δούμε. Για τα sleeping bag, έτσι έχει ακουστεί. Όταν είσαι ποντίκι, και ακούς σε κάποια κέντρα γίνονται ακραία πράγματα, σκέφτεσαι τα πάντα 2 φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μην παίρνεις όρκο....εμένα με έχουν φλομώσει. +ποδαρίλα Εμάς στο κέντρο δεν επιτρέπονται τα sleeping bag,ούτε τα σεντόνια. Ένα 10%-15%(είμαστε 90 άτομα όλος ο λόχος και γνωριζόμαστε) έχει πάθει αλλεργία και μόνο τότε αφήνουν σεντόνια. Εσύ δεν είχες πάρει μαζί σου sleeping bag ; Τι το έκανες ; Το άφησες στους δικούς σου ή στο κράτησαν εκεί ; Πω ρε πούστη γιατί να παίζουν τέτοια κολλήματα.... αφού τα σεντόνια και οι κουβέρτες σας είναι για πέταμα γιατί να μην αφήνεις τον άνθρωπο να κοιμηθεί στο sleeping bag του... να μην τον τρώνε οι σκόροι και η βρωμιά.... και η μαλακία είναι ότι στα περισσότερα μέρη αφήνουν κανονικά... οπότε δημιουργείται μια αδικία μεταξύ των φαντάρων ανάλογα με το κέντρο που είναι. Επίσης στα ΚΨΜ οκ στα τρόφιμα απ ότι ξέρω παίζουν τιμές αρκετά χαμηλότερες από την αγορά.... αλλά σε άλλα είδη όπως sleeping bag και σάκοι, μπλουζάκια, κάλτσες κλπ τι τιμές παίζουν, είναι και εκεί χαμηλές ή φαρμακεία ; Γιατί έχω ακούσει από πολλούς να λένε, δε πειράζει και να μην πάρεις κάτι θα το πάρεις στο κψμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Εσύ δεν είχες πάρει μαζί σου sleeping bag ; Τι το έκανες ; Το άφησες στους δικούς σου ή στο κράτησαν εκεί ; Πω ρε πούστη γιατί να παίζουν τέτοια κολλήματα.... αφού τα σεντόνια και οι κουβέρτες σας είναι για πέταμα γιατί να μην αφήνεις τον άνθρωπο να κοιμηθεί στο sleeping bag του... να μην τον τρώνε οι σκόροι και η βρωμιά.... και η μαλακία είναι ότι στα περισσότερα μέρη αφήνουν κανονικά... οπότε δημιουργείται μια αδικία μεταξύ των φαντάρων ανάλογα με το κέντρο που είναι. Επίσης στα ΚΨΜ οκ στα τρόφιμα απ ότι ξέρω παίζουν τιμές αρκετά χαμηλότερες από την αγορά.... αλλά σε άλλα είδη όπως sleeping bag και σάκοι, μπλουζάκια, κάλτσες κλπ τι τιμές παίζουν, είναι και εκεί χαμηλές ή φαρμακεία ; Γιατί έχω ακούσει από πολλούς να λένε, δε πειράζει και να μην πάρεις κάτι θα το πάρεις στο κψμ. αχαχαχαχαχαχαχαχα... το ξερεις οτι εισαι στρατο?? ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 αχαχαχαχαχαχαχαχα... το ξερεις οτι εισαι στρατο?? ετσι? Ναι έλεγα να το αναλύσω λίγο αυτό που είπα καθώς έτσι από μόνο του ακούγεται σαν μπούρδα.... Τέλος πάντων, εννοούσα ότι πέρα από βύσματα και μαλακίες που δημιουργούν τεράστιες αδικίες κλπ υπάρχουν και κάτι τέτοιες πλάγιες αδικίες που υφίστανται κάποιοι ενώ για τους πιο πολλούς θεωρούνται δεδομένα (ακόμα και αν δεν έχουν βύσμα καθόλου πχ) όπως ο υπνόσακος πχ.... Δλδ εγώ προσωπικά με εξαίρεση τις ειδικές δυνάμεις, είχα ακούσει ότι παντού αλλού επιτρέπουν τον υπνόσακο πχ οπότε λίγο πολλοί όλοι είχαν υπνόσακο, οπότε υπήρχε μια ισονομία μεταξύ "απλών" φαντάρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι έλεγα να το αναλύσω λίγο αυτό που είπα καθώς έτσι από μόνο του ακούγεται σαν μπούρδα.... Τέλος πάντων, εννοούσα ότι πέρα από βύσματα και μαλακίες που δημιουργούν τεράστιες αδικίες κλπ υπάρχουν και κάτι τέτοιες πλάγιες αδικίες που υφίστανται κάποιοι ενώ για τους πιο πολλούς θεωρούνται δεδομένα (ακόμα και αν δεν έχουν βύσμα καθόλου πχ) όπως ο υπνόσακος πχ.... Δλδ εγώ προσωπικά με εξαίρεση τις ειδικές δυνάμεις, είχα ακούσει ότι παντού αλλού επιτρέπουν τον υπνόσακο πχ οπότε λίγο πολλοί όλοι είχαν υπνόσακο, οπότε υπήρχε μια ισονομία μεταξύ "απλών" φαντάρων. βγες και πες το στην αναφορα, οτι τα σεντονια, κουβερτες ειναι σε χαλια κατασταση, και ζητα ακροαση απο καποιον ακομα ανωτερο... μπορει ετσι να χεστουν λιγο και να σας αφησουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μα και στις Ειδικές Δυνάμεις «επιτρέπεται» ο υπνόσακος. Τουλάχιστον άτυπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις