panos2171 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο εκανα και εγω σαν ΔΕΑ οταν είχε οσπρια, με παρακαλουσε ο μαγειρας να παω αλλα δεν ηθελα να δινω δικαιωματα. Μετα χαλαρωσα γιατι πετουσαν πολυ φαι, οσπρια και σουτζουκακια τα αγαπημενα μου. Πετούσαν όντως πολύ φαγητό και σε μας. Από ένα διάστημα και μετά το πήγαιναν σε μια εκκλησία.
andreapaog328 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Που και που μετά το σχόλασμα πήγαινα κι εγώ μαζί με άλλους ΔΕΑ και τρώγαμε. Συνήθως πήγαινα όταν είχε κοτόπουλο που η ποσότητα ήταν άφθονη ή μακαρόνια. Αρχικά το σκεφτόμουν μη με πιάσουν μη το ένα μη το άλλο. Μια μέρα πήγαμε παρέα και βλέπω μέσα κάμποσους ΕΠΟΠ που ΔΕΝ είχαν υπηρεσία. Δε γ@μιεται λέω, οπότε άρχισα να πηγαίνω πιο τακτικά. Βέβαια πριν επειδή καθόμουν στο θάλαμο με τους φαντάρους κάμποσοι λέγαν πως δε θα φάνε οπότε πήγαινα τότε και ουσιαστικά έτρωγα τη μερίδα τους. Άλλες φορές που υπήρχε μάγειρας από τη μονάδα μου τον ρωτούσα αν υπάρχει ποσότητα πριν πάω. Κανονικά όμως αυτό σηκώνει ποινή. Ακόμα και εξοδούχοι στρατιώτες δε δικαιούνται να φάνε αλλά πλέον αν πιαστεί κάποιος δε νομίζω να του κάνουν τίποτα το ίδιο και τους ΔΕΑ. καλα και μεις εξοδούχοι πάντα τρώγαμε και κανεις δε μας ελεγε τιποτα. προφανως άν είχε φαί και είχανε φάει όλοι έτσι και αλλιώς πάντα για πέταμα πήγαινε.
Meraklis56 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω τι λένε οι υπόλοιποι για Αυλωνα-Διαβιβάσεις αλλά προσωπικά περνάω αρκετά καλύτερα από ότι περίμενα. Καλούτσικο φαγητό, προσωπικά θα μπορούσα να μην πάρω τίποτα από ΚΨΜ. Αν δεν κάνεις μαλακίες, δεν έχεις θέματα με ανώτερους, συχνά παραβλέπουν αν σου ξεφύγει και δεν αναφερθείς. Τα κινητά περάστηκαν εύκολα. Sleeping bag περάστηκε. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα παιδιά του θαλάμου. Σχεδόν όλοι είμαστε πάνω από 20 χρονών και με πτυχία. Τώρα το αν βαριόμαστε στην εκπαίδευση ή για νερό πρέπει να αγοράζουμε μπουκάλια ή το ζεστό νερό έρχεται το βράδυ δεν με πειράζει προσωπικά, ακόμη. Η μέρα περνάει εύκολα, γέλιο πέφτει. Klein. Υπάρχουν και αρκετά χειρότερα σώματα. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι τις 2 οκτ που θα γίνει η ορκωμοσία!
revolver1990 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Back 2 βδομάδες Ρέθυμνο. Μένουν άλλες 2. 5-6 αναφορές λόχου κάθε μέρα,φαγητό πάρα πολύ καλό, παρόμοιο με σπιτικό,Τριπλή επιθεώρηση κρεβατιών κάθε μέρα(αν υπάρχει ζάρα βγαίνεις αναφορά την επόμενη μέρα <3 ),εκπαίδευση πρωί απόγευμα. Είμαστε τέντα αλλά έχω άλλες 10 μέρες οπότε ballz. 3
revolver1990 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ρίβο παράτα τα και γύρνα πίσω Στο όριο είμαι να το παίξω τρελός για ι3 1
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Για σένα αυτά είναι εύκολα πράγματα.. έλα το 'χεις.
j0hnn1e Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Στο όριο είμαι να το παίξω τρελός για ι4 Τοσο πας με ψυχολογικό
arsenal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 εμας απο Κρήτη που εχουμε μπει σε Θηβα πυροβολικό για μοναδα ποιος ειναι ο πιο πιθανος προορισμός και κατι αλλο εχω κάνει τα χαρτιά για κατ'εξαίρεση μετάθεση στην κρητη...ειναι πιαθνο να με πάρουν?μπορω ανέβω παλι Θηβα για να μου φύγει ενα αγχος...αν παρω στην στρατολογία τηλ?
panos2171 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν υπάρχει πιθανός προορισμός. Οπουδήποτε...
dionisis1925 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 εμας απο Κρήτη που εχουμε μπει σε Θηβα πυροβολικό για μοναδα ποιος ειναι ο πιο πιθανος προορισμός και κατι αλλο εχω κάνει τα χαρτιά για κατ'εξαίρεση μετάθεση στην κρητη...ειναι πιαθνο να με πάρουν?μπορω ανέβω παλι Θηβα για να μου φύγει ενα αγχος...αν παρω στην στρατολογία τηλ? Οι κρητικοί τουλάχιστον όταν είχα παρουσιαστεί εγώ πήγαιναν όλοι Ανατολικό Αιγαίο,Χίο,Μυτιλήνη κτλπ. Η στρατολογία δεν ασχολείται με τις μεταθέσεις,για αυτά είναι αρμόδιο το ΓΕΣ,εκεί θα σου πούνε πότε εστάλησαν τα χαρτιά και πότε θα περάσουν από επιτροπή,αν τελικώς εγκριθεί η κατ'εξαίρεση θα σου έρθει όταν θα είσαι ήδη στην παραμεθόριο.
arsenal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 αρμοδιο ΓΕΣ?ποιο εινια το τηλεφωνο του? γνωρίζει κανεις? http://www.army.gr/default.php?pname=Phones&la=1το πρωτο?
revolver1990 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Εμάς μας είπαν ότι πάμε Ρόδο,Κω και λίγο Σάμο όπως και κάποια άτομα ΕΛΔΥΚ αν δεν συμπληρωθούν θέσεις. 1
tz3s Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω τι λένε οι υπόλοιποι για Αυλωνα-Διαβιβάσεις αλλά προσωπικά περνάω αρκετά καλύτερα από ότι περίμενα. Καλούτσικο φαγητό, προσωπικά θα μπορούσα να μην πάρω τίποτα από ΚΨΜ. Αν δεν κάνεις μαλακίες, δεν έχεις θέματα με ανώτερους, συχνά παραβλέπουν αν σου ξεφύγει και δεν αναφερθείς. Τα κινητά περάστηκαν εύκολα. Sleeping bag περάστηκε. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα παιδιά του θαλάμου. Σχεδόν όλοι είμαστε πάνω από 20 χρονών και με πτυχία. Τώρα το αν βαριόμαστε στην εκπαίδευση ή για νερό πρέπει να αγοράζουμε μπουκάλια ή το ζεστό νερό έρχεται το βράδυ δεν με πειράζει προσωπικά, ακόμη. Η μέρα περνάει εύκολα, γέλιο πέφτει. Klein. Υπάρχουν και αρκετά χειρότερα σώματα. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι τις 2 οκτ που θα γίνει η ορκωμοσία! Ποιο λόγο είσαι;; 1 να φανταστώ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις