Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοιτα στο δυναμολογιο του λοχου αν έχετε τίποτα φαντάσματα ;)

Στελεχαρα;

Κανονικά επιτρέπεται να τρως στα μαγειρεία μόνο όταν έχεις 24ωρη υπηρεσία ;)

Για να μην παει χαμενο πηγαινω, πετανε πολυ φαι κριμα ειναι!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για να μην παει χαμενο πηγαινω, πετανε πολυ φαι κριμα ειναι!

Σε πολλά στρατόπεδα δεν τους φτάνει, οργανωτικο είναι το θέμα. Σύμφωνα με τον ΣΚ, πρέπει να σου κοινοποίηθει εγκαλητηριο.

• Super Moderators

Προσωπικά μου άρεσε αρκετά το ψωμί που φέρναμε στο στρατόπεδο από τους φούρνους του ΚΑΠΟΤΑ. Οι ποσότητες όμως ήταν τρελές για τον αριθμό των φαντάρωον που είχαμε, μιας και παίζει να έφτανε για 4πλάσιους...

Αποτέλεσμα? Καβάτζωναν αρκετά στελέχη και πολιτικό προσωπικό φρατζόλες για το σπίτι, οι υπόλοιπες πήγαιναν στα σκουπίδια...

Έχεις εμπειρία από πυροβολικό; Με εξαίρεση τις αντιαεροπορικές μονάδες τα πράγματα είναι χαλαρά. Τεθωρακισμένα πάλι το ίδιο. Η εμπλοκή δεν εξαρτάται από το όπλο/σώμα αλλά από την τοποθεσία της μονάδας.

Σε άλλες μονάδες άκουσα εμπλοκή είναι 2-1 αλλά στην Αγία Βαρβάρα είναι περίπτωση.

Εγώ έχω εμπειρία απο τις μονάδες πυροβολικού της Κύπρου και δεν ήταν καθόλου χαλαρά. Όπως τα λέει ο MAGAS είναι συνήθως, εκτώς και αν τύχει και έχουν φέρει πολύ κόσμο εκείνη την περίοδο. Άσε που στο πυροβολικό είσαι μαζί με Κύπριους με ότι συνεπάγεται αυτό. Γενικά ο καθένας μιλάει σύμφωνα με τις δικές του εμπειρίες :)

Πυροβολικο σαν στρατόπαιδο στην 188ΜΜΠ ήταν χαλαρά μεν αλλά, λόγο ότι είναι Κυπριακό Βυζματόπαιδο και μικρή μονάδα, μαλακία δε. Όταν με βάζαν υπεύθηνο μαγειρίων μου βάζαν το παπαλαίουρα τον φουστοβυζματία και άντε να του πω μπες να καθαρίσεις, ειδικά με κάποια άτομα. Άσε με κάποια άτομο μόνο που δεν πλακωθήκαμε.

Προσωπικά μου άρεσε αρκετά το ψωμί που φέρναμε στο στρατόπεδο από τους φούρνους του ΚΑΠΟΤΑ. Οι ποσότητες όμως ήταν τρελές για τον αριθμό των φαντάρωον που είχαμε, μιας και παίζει να έφτανε για 4πλάσιους...

Αποτέλεσμα? Καβάτζωναν αρκετά στελέχη και πολιτικό προσωπικό φρατζόλες για το σπίτι, οι υπόλοιπες πήγαιναν στα σκουπίδια...

Να δεις πεταμένο ψωμί  και φαγητό να σε ποιάνει η ψυχή σου ενώ υπάρχει κόσμος να πεινάει. Στην θήβα ότι περίσευε το δίναν στους πτωχούς.

Σε πολλά στρατόπεδα δεν τους φτάνει, οργανωτικο είναι το θέμα. Σύμφωνα με τον ΣΚ, πρέπει να σου κοινοποίηθει εγκαλητηριο.

Που και που μετά το σχόλασμα πήγαινα κι εγώ μαζί με άλλους ΔΕΑ και τρώγαμε. Συνήθως πήγαινα όταν είχε κοτόπουλο που η ποσότητα ήταν άφθονη ή μακαρόνια. Αρχικά το σκεφτόμουν μη με πιάσουν μη το ένα μη το άλλο. Μια μέρα πήγαμε παρέα και βλέπω μέσα κάμποσους ΕΠΟΠ που ΔΕΝ είχαν υπηρεσία. Δε γ@μιεται λέω, οπότε άρχισα να πηγαίνω πιο τακτικά. Βέβαια πριν επειδή καθόμουν στο θάλαμο με τους φαντάρους κάμποσοι λέγαν πως δε θα φάνε οπότε πήγαινα τότε και ουσιαστικά έτρωγα τη μερίδα τους. Άλλες φορές που υπήρχε μάγειρας από τη μονάδα μου τον ρωτούσα αν υπάρχει ποσότητα πριν πάω.

Κανονικά όμως αυτό σηκώνει ποινή. Ακόμα και εξοδούχοι στρατιώτες δε δικαιούνται να φάνε αλλά πλέον αν πιαστεί κάποιος δε νομίζω να του κάνουν τίποτα το ίδιο και τους ΔΕΑ.

Ναι, υπήρχαν κάτι περιπτώσεις που έμπαιναν στο στρατόπεδο το απόγευμα με το αυτοκίνητο το παρκαραν όπου γουσταραν, πήγαιναν και έτρωγαν και έφευγαν σαν κύριοι...

Τιγκα στα εντομα το ψωμι απο το Καποτα. Σε οσα παιρνουμε στο 784 ( Μεσα στο Καποτα ειναι το ταγμα αυτο ) παντα βρισκουμε μικρα εντομα στο ψωμι. Οσο για τις ποσοτητες ισχυει οτι ειναι πολυ μεγαλες. Γυρω στις 20 φρατζολες ψωμι για 13 φανταρους.

Που και που μετά το σχόλασμα πήγαινα κι εγώ μαζί με άλλους ΔΕΑ και τρώγαμε. Συνήθως πήγαινα όταν είχε κοτόπουλο που η ποσότητα ήταν άφθονη ή μακαρόνια. Αρχικά το σκεφτόμουν μη με πιάσουν μη το ένα μη το άλλο. Μια μέρα πήγαμε παρέα και βλέπω μέσα κάμποσους ΕΠΟΠ που ΔΕΝ είχαν υπηρεσία. Δε γ@μιεται λέω, οπότε άρχισα να πηγαίνω πιο τακτικά. Βέβαια πριν επειδή καθόμουν στο θάλαμο με τους φαντάρους κάμποσοι λέγαν πως δε θα φάνε οπότε πήγαινα τότε και ουσιαστικά έτρωγα τη μερίδα τους. Άλλες φορές που υπήρχε μάγειρας από τη μονάδα μου τον ρωτούσα αν υπάρχει ποσότητα πριν πάω.

Κανονικά όμως αυτό σηκώνει ποινή. Ακόμα και εξοδούχοι στρατιώτες δε δικαιούνται να φάνε αλλά πλέον αν πιαστεί κάποιος δε νομίζω να του κάνουν τίποτα το ίδιο και τους ΔΕΑ.

Αυτο εκανα και εγω σαν ΔΕΑ οταν είχε οσπρια, με παρακαλουσε ο μαγειρας να παω αλλα δεν ηθελα να δινω δικαιωματα. Μετα χαλαρωσα γιατι πετουσαν πολυ φαι, οσπρια και σουτζουκακια τα αγαπημενα μου.

• Super Moderators

Τιγκα στα εντομα το ψωμι απο το Καποτα. Σε οσα παιρνουμε στο 784 ( Μεσα στο Καποτα ειναι το ταγμα αυτο ) παντα βρισκουμε μικρα εντομα στο ψωμι. Οσο για τις ποσοτητες ισχυει οτι ειναι πολυ μεγαλες. Γυρω στις 20 φρατζολες ψωμι για 13 φανταρους.

Πριν από 3-4 χρόνια δεν είχαμε δει κάτι...

Eνα αλάνι ΔΕΑ που είχαμε δε θυμαμαι τωρα ακριβως τι αλλα ειχε γραφτει και ετρωγε κανονικα παιζει να του κραταγαν και κατι απο τον μισθο του χωρις σιγουριά .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...