Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Που να δεις όταν φεύγει ο κόσμος.. τα κψμ τότε είναι που δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ παρα μόνο στο διοικητήριο...

Το χειροτερο φαγητό που έχω φάει πάντως ηταν στην αυλώνα.Στις μονάδες καμια φορά όντως μπορει να τρως φωμοτυρι για να γλιτώσεις το να σε πάει αίμα.

Παντως μου φαίνεται δύσκολο να σου κανουν αξιωματικοί εκπαιδευση. Κυρως ειναι υπαξιωματικοί λοχίες κτλ.

9μηνο;

Συνηθως μας κανουν οι ανθυπ. Οσες φορες μας εχει κανει ο λοχιας, απλα το επαναλαμβανουν οι αλλοι λες και δεν εγινε ποτε!

Δεν εχω θεμα με την εκπαιδευση.. εξαλλου για αυτο ειμαστε εκει

καλα και σ/κ δεν εχει τπτ το ΚΨΜ...αλλα νομιζω βαζουν καλο φαι τοτε παλι καλα

8μηνο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

μην παραπονιέσαι για το φαγητό γιατί σε true μοναδα θα φας άπειρες φορές ψωμί κ τυρί για μεσημέρι

διπυρίτης ftw ρε!

Είναι κανείς αυλώνα διαβιβάσεις ; έχω το κολλητό μου εκεί τώρα, θα γούσταρα να του κάνουμε κάνα δούλεμα  ...  :-D   :devil:

εγω... μαθε λοχο και θαλαμο να σου πω αν βολευει

Για Κύπρο τί γνώμη έχετε;

Έχω ακούσει οτι ειναι πολύ πιο χαλαρά μετα το πρώτο τρίμηνο σε σχέση με τις μονάδες τις Ελλάδας.

Αυτό ομως που με ενοχλεί ειναι οτι κανεις full θητεία 9 μηνών, ενω εγω κάνονικα κανω 8.

Επίσης κάτι πήρε το αυτί μου για ακόμα λιγότερη θητεία αν κάποιος έχει οικονομικά προβλήματα. Γνωρίζει κανεις τιποτα;

Που να δεις όταν φεύγει ο κόσμος.. τα κψμ τότε είναι που δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ παρα μόνο στο διοικητήριο...

Το χειροτερο φαγητό που έχω φάει πάντως ηταν στην αυλώνα.Στις μονάδες καμια φορά όντως μπορει να τρως φωμοτυρι για να γλιτώσεις το να σε πάει αίμα.

Παντως μου φαίνεται δύσκολο να σου κανουν αξιωματικοί εκπαιδευση. Κυρως ειναι υπαξιωματικοί λοχίες κτλ.

9μηνο;

Καμια φορά οι κονσεβρες που έχουν στις αποθήκες καλύτερες ειναι... Εκεί που είμαι τώρα παρότι με πάει αιμα που και που έιναι σχετικά καλό το φαγητό.(εχει και σαλατα και φρούτο και αναψυκτικό και παγωτό καμια φορά ενω σε αλλες μονάδες έχω δει μονο κυρίως και ποτε σαλάτες κτλ...) Παλαιοτερα ηταν τέλειο λέγαν επειδη είχαμε μάγειρα απο le monde...

Ναι οι κονσερβες τελειες τι να σε πω σε ποναει το σαγορι απο το μασημα και απο γευση..... γευεσαι τον τσιγκινο τενεκε

διπυρίτης ftw ρε!

πολλοι τρωγαν γιατι θυμιζει τα κλασικα κρακερακια οταν εμαθαν πως εχει 2000 θερμιδες το πακετο (επειδη υποτιθεται πως ενα πακετο ειναι για να σε συντηρει μια μερα) κοντεψαν να παθουν τριπλο εγκεφαλικο

Εγω παντως μια χαρα τρωω στα μαγειρεία αν δεν προλαβαινω λεσχη. Καλομαθημένα !

Θυμαμαι μια σεζον που μαγειρα ειχαμε ενα παλικαρι που ηταν ζαχαροπλαστης. Μαλακες παιζει να πηρα 5 κιλα σε ενα μηνα, το τι μου φτιαχνε οταν ειχα υπηρεσια δεν λεγεται. Με ζαχαρωνε μαλλον λολ

• Super Moderators

πολλοι τρωγαν γιατι θυμιζει τα κλασικα κρακερακια οταν εμαθαν πως εχει 2000 θερμιδες το πακετο (επειδη υποτιθεται πως ενα πακετο ειναι για να σε συντηρει μια μερα) κοντεψαν να παθουν τριπλο εγκεφαλικο

Lembas!

Θυμαμαι μια σεζον που μαγειρα ειχαμε ενα παλικαρι που ηταν ζαχαροπλαστης. Μαλακες παιζει να πηρα 5 κιλα σε ενα μηνα, το τι μου φτιαχνε οταν ειχα υπηρεσια δεν λεγεται. Με ζαχαρωνε μαλλον λολ

Ευτυχώς κι εμείς είχαμε φαντάρο μάγειρα που δούλευε chef... :P

Εσεις εχετε στις μονάδες άτομα που δε κάνουν υπηρεσίες;

Κοιτα στο δυναμολογιο του λοχου αν έχετε τίποτα φαντάσματα ;)

Εγω παντως μια χαρα τρωω στα μαγειρεία αν δεν προλαβαινω λεσχη. Καλομαθημένα !

Στελεχαρα;

Κανονικά επιτρέπεται να τρως στα μαγειρεία μόνο όταν έχεις 24ωρη υπηρεσία ;)

Μου κάνουν τρομερή εντύπωση πολλά απ όσα διαβάζω για άλλες μονάδες. Εν τέλει η θητεία μου στην 196 Α/Κ στην Κύπρο που ολοκληρώνεται σύντομα είναι πολύ χαλαρή με πολλές εξόδους λόγω δύναμης αλλά ούτε κατα διάνοια δεν υπάρχει το ΄΄τέντωμα΄΄ που υπάρχει στο πεζικό της Κύπρου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...