Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι οδηγοι εχουν ψευδονυμο Χοζε αρμαντο σε ΑΔΤΕΑ, ειδικα οταν ειναι σε Λ.Δ. και ξυπνανε για συνοδεια σε εφοδους, για διοικητες κλπ χαραματα. Αναλογα την μοναδα, θυμαμαι σε μια μοναδα ειχαν δυο οδηγους και αναθεμα αν κοιμοντουσαν πανω απο 3 ωρες την ημερα. Απλα δεν ειχαν σκοπετα.

Αναλογα την μοναδα και την δυναμη της.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πρώτη άποψη για τον στρατό μετά την πρώτη εβδομάδα... Ρε τι μακακες και τι κόμπλεξ βγάζουν αυτά τα άτομα οι αξιωματικοι!!?? Παιδάκια 22 μέχρι 30 χρόνων επειδή έβγαλαν μια σχολή το παίζουν ιστορία σε άτομα που απλά πήγαν να κάνουν την θητεία τους ήσυχα και ωραία..!!

Ο στρατός είναι ότι πιο ηλιθιο και ανοργανωτο (ναι τρελά ανοργανωτο) έχει να επιδείξει αυτή η χώρα.

Δημοκρατία; όχι εκεί!!

Ας ελπίσουμε να περάσουν εύκολα και γρήγορα αυτοί οι μήνες

• Like 2

Πρώτη άποψη για τον στρατό μετά την πρώτη εβδομάδα... Ρε τι μακακες και τι κόμπλεξ βγάζουν αυτά τα άτομα οι αξιωματικοι!!?? Παιδάκια 22 μέχρι 30 χρόνων επειδή έβγαλαν μια σχολή το παίζουν ιστορία σε άτομα που απλά πήγαν να κάνουν την θητεία τους ήσυχα και ωραία..!!

Ο στρατός είναι ότι πιο ηλιθιο και ανοργανωτο (ναι τρελά ανοργανωτο) έχει να επιδείξει αυτή η χώρα.

Δημοκρατία; όχι εκεί!!

Ας ελπίσουμε να περάσουν εύκολα και γρήγορα αυτοί οι μήνες

Σε ποιο μερος εισαι??

Το θέμα δεν είναι ότι είναι αυστηρά... Ο συγκεκριμένος λόχος που βρίσκομαι εγώ έχει ένα άτομο που την έχει δει εκπαιδευτής ειδικών δυνάμεων! Ο διοικητής λόχου νομίζει ότι έχει να κάνει με 150 άτομα που πρέπει να μιλάνε τέλεια, να μαθαίνουν ότι τους πούνε από την πρώτη φορά και άμα τυχόν δεν τα ξέρεις βγαίνεις αναφερόμενος και μοιράζει κρατήσεις (και καλά, αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε εξόδους)! Μην μιλήσω για τις ατελείωτες ώρες στον ήλιο που τρώμε σε αναφορές κτλ

Από την άλλη, ίδια ειδικότητα οι άλλοι 2 λόχοι είναι πολύ πιο χαλαρά, καθώς έχουν να κάνουν με πιο λογικους ανώτερους.

Δεν σχολιάζω καν τον τομέα του φαγητού... Έχω φάει μισή χουφτα πατατοσαλατα για βραδινό και επειδή τους έλεγα να μου βάλουν κανονική μερίδα παραλίγο να βγω αναφορά

Τον γράφεις κανονικά. Αναφορές, κρατήσεις και τέτοια δεν παίζουν, κλασσικά ψαρώνει. Αναφορές όντως κι εμείς στο ΚΕΝ θυμάμαι είχαμε 4-5. Αναφορά από ποιον θα έβγαινες; Όσον αφορά τις μερίδες όλοι τρώνε την ίδια ποσότητα, δε μπορεί ο καθένας να λέει να του βάλουν παραπάνω.

Το θέμα δεν είναι ότι είναι αυστηρά... Ο συγκεκριμένος λόχος που βρίσκομαι εγώ έχει ένα άτομο που την έχει δει εκπαιδευτής ειδικών δυνάμεων! Ο διοικητής λόχου νομίζει ότι έχει να κάνει με 150 άτομα που πρέπει να μιλάνε τέλεια, να μαθαίνουν ότι τους πούνε από την πρώτη φορά και άμα τυχόν δεν τα ξέρεις βγαίνεις αναφερόμενος και μοιράζει κρατήσεις (και καλά, αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε εξόδους)! Μην μιλήσω για τις ατελείωτες ώρες στον ήλιο που τρώμε σε αναφορές κτλ

Από την άλλη, ίδια ειδικότητα οι άλλοι 2 λόχοι είναι πολύ πιο χαλαρά, καθώς έχουν να κάνουν με πιο λογικους ανώτερους.

Δεν σχολιάζω καν τον τομέα του φαγητού... Έχω φάει μισή χουφτα πατατοσαλατα για βραδινό και επειδή τους έλεγα να μου βάλουν κανονική μερίδα παραλίγο να βγω αναφορά

Σκοπος του φαγητου στα κεντρα ειναι απλα να βγουν οι μεριδες για ολους κουτσα στραβα. Οποιος πειναει παραπανω γιαυτο υπαρχει το ΚΨΜ(για να θησαυρισει κοινως) :)

Γιατί πιστεύετε ότι μένει κάτι από κψμ;;

Εγώ προσωπικά είμαι όσο πιο αόρατος γίνεται.... Μπορεί τις τελευταίες μέρες να βγω αναφορά να τους πω καμία μαλακια να έχουν να θυμούνται, που απαιτούν να τους σέβεσαι κιόλας

Εγώ προσωπικά είμαι όσο πιο αόρατος γίνεται.... Μπορεί τις τελευταίες μέρες να βγω αναφορά να τους πω καμία μαλακια να έχουν να θυμούνται, που απαιτούν να τους σέβεσαι κιόλας

μην παραπονιέσαι για το φαγητό γιατί σε true μοναδα θα φας άπειρες φορές ψωμί κ τυρί για μεσημέρι 

Που να δεις όταν φεύγει ο κόσμος.. τα κψμ τότε είναι που δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ παρα μόνο στο διοικητήριο...

Το χειροτερο φαγητό που έχω φάει πάντως ηταν στην αυλώνα.Στις μονάδες καμια φορά όντως μπορει να τρως φωμοτυρι για να γλιτώσεις το να σε πάει αίμα.

Παντως μου φαίνεται δύσκολο να σου κανουν αξιωματικοί εκπαιδευση. Κυρως ειναι υπαξιωματικοί λοχίες κτλ.

9μηνο;

Το φαγητό στο στρατό είναι τόσο χάλια γιατί έτσι θα είναι αν γίνει πόλεμος, σας συνηθίζουν... :P

Καμια φορά οι κονσεβρες που έχουν στις αποθήκες καλύτερες ειναι... Εκεί που είμαι τώρα παρότι με πάει αιμα που και που έιναι σχετικά καλό το φαγητό.(εχει και σαλατα και φρούτο και αναψυκτικό και παγωτό καμια φορά ενω σε αλλες μονάδες έχω δει μονο κυρίως και ποτε σαλάτες κτλ...) Παλαιοτερα ηταν τέλειο λέγαν επειδη είχαμε μάγειρα απο le monde...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...