slygeo87 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Κανά μήνα πριν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Φρηντάμπα για 'μενα μπες Φεβρουάριο.
Praetorianos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 praetorianos και freedubus έχω χάσει επεισόδια, μπαίνετε και σεις τώρα; εγώ τρίπολη μπαίνω τελικά. Μπαίνω με τον Memento, Θήβα Πυροβολικό. Παρουσιάζομαι 17, από τους υπόλοιπους μπαίνει κανείς Τρίτη?
..MementoMori.. Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Κανά μήνα πριν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.Φρηντάμπα για 'μενα μπες Φεβρουάριο. Νομιζω οτι για να μπει Φεβρουαριο επρεπε να κοψει αναβολη μεχρι το τελος Οκτωβριου. Υποτιθεται οτι πρεπει να την κοψεις μεχρι την τελευταια μερα του μηνα, πριν απο αυτον που μπαινει καποια σειρα. Εμενα μου το ειπαν την προηγουμενη και ετρεξα σαν τον Βεγγο. Για παραδειγμα εγω την εκοψα τελευταια μερα του Ιουλιου και εμπαινε σειρα τον Αυγουστο. Εμενα μου το ειπαν την προηγουμενη και ετρεξα σαν τον Βεγγο. Δεν ξερω αν ισχυει 100% αυτο, αλλα καλα θα κανει να ρωτησει τι παιζει. Ακομα και αν ισχυει, τραβα αυτες τις μερες και ρωτα τους. Για καποιους ειδικους λογους (μεταπτυχιακα πχ) ή αναλογα τα κεφια τους μπορει και να προλαβεις. Praetorianos σου στελνω pm.
kage Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να παω αυλωνα (απο πατρα) που παρουσιαζομαι 18 του μηνα? και πως ειναι μια "κλασσικη" μερα στης ειδικες δυναμεις ? (με καθε ανατριχιαστη λεπτομερια) να χεις στο νου σου οτι περα απο την γυμναστικη που λογικα γουσταρεις ειχαν και αγγαρειες... ------------------ οσο για τις σειρες και τις αναβολες νομιζω ο λογος ειναι καθαρα γραφειοκρατικος οτι δεν θελουν τελευταια στιγμη..
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 να χεις στο νου σου οτι περα απο την γυμναστικη που λογικα γουσταρεις ειχαν και αγγαρειες... Και αν πιστεψω τον κολλητο μου που απολυθηκε πριν κανα διμηνο, ειναι πολλες. Παρα πολλες. Και η αντιμετωπιση αθλια. Πολυ. Και η πορεια επισης. Και οι αποβασεις. Και το οτι σε real time αναγκη εισαι ο πρωτος που θα παει. Και αναλωσιμος επισης. Και βασικα αν δεν σου αρεσει πολυ (αλλα πολυ ομως) το concept του στρατου, don't do it. Απλα.
Kasrith Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Κανά μήνα πριν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.Φρηντάμπα για 'μενα μπες Φεβρουάριο. I second that, Φεβρουάριο ολ δα γουει Νομιζω οτι για να μπει Φεβρουαριο επρεπε να κοψει αναβολη μεχρι το τελος Οκτωβριου.Υποτιθεται οτι πρεπει να την κοψεις μεχρι την τελευταια μερα του μηνα, πριν απο αυτον που μπαινει καποια σειρα. Εμενα μου το ειπαν την προηγουμενη και ετρεξα σαν τον Βεγγο. Αυτό ισχύει, αλλά και αφού μπει η σειρά έχεις καλές πιθανότητες να 'προλάβεις'. Εγώ την είχα κόψει τέλη Νοεμβρίου. Μου είπε αυτός στην στρατολογία, επειδή τον είπα πως ήθελα Φεβρουάριο, ότι μπορούσα να δηλώσω να μπω μια σειρά νωρίτερα. Νωρίτερα με την έννοια ότι κανονικά αν την κόψεις τέλη Νοεμβρίου μπαίνεις Αύγουστο. Ψιλοδιψάνε για κόσμο (ειδικά τότε που ήταν 12μηνο) και μπήκα κανονικότατα Φεβρουάριο.
Mr.Hartnoll Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 ειχαν και αγγαρειες... Και αν πιστεψω τον κολλητο μου που απολυθηκε πριν κανα διμηνο, ειναι πολλες. Παρα πολλες. δηλαδή στο πεζικό εκτός απο υπηρεσίες δεν κάνατε τίποτα άλλο ?!
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 στο πεζικο κανουν και οι εποπ κανουν αγγαρειες, στις εδ θεωρουνται ανωτεροι απο τους φαντάρους και εκτος απο το να τους διατασσουν δε σηκώνουν το δαχτυλακι τους...
Mr.Hartnoll Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 στο πεζικο κανουν και οι εποπ κανουν αγγαρειες, στις εδ θεωρουνται ανωτεροι απο τους φαντάρους και εκτος απο το να τους διατασσουν δε σηκώνουν το δαχτυλακι τους... μεταξύ ομοιοβάθμων η αρχαιότητα στο στράτευμα καθορίζει τον ανώτερο
Whiteyez Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 στις εδ θεωρουνται ανωτεροι απο τους φαντάρους και εκτος απο το να τους διατασσουν δε σηκώνουν το δαχτυλακι τους... Που τα είδες αυτά; Γιατί εγώ άλλα έβλεπα.
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 δηλαδή στο πεζικό εκτός απο υπηρεσίες δεν κάνατε τίποτα άλλο ?! Ωπα, δεν ειπα αυτο, ειναι ο συνδυασμος ολων. Δηλαδη: σπασιμο ηθικου, σωματικη ταλαιπωρια, υπηρεσιες, αποβασεις (κλπ ειδικες αποστολες) ΣΥΝ αγγαρειες. Στο πεζικο δεν ισχυει τοσο αυτο και τουλαχιστον οχι συνδυαστικα. Παρεμπιπτοντως εγω ημουν ΠΦ. ΕΝΤΙΤ: Και τελος παντων εχει να κανει και με τις υποχωρησεις που ειναι διατεθημενη η μοναδα να κανει (ή να μην κανει).
slygeo87 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Καλά απόβαση στα καλοκαιρινά σκοινάκια έκανα και 'γω και δεν ήμουν ειδικές δυνάμεις.
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 μεταξύ ομοιοβάθμων η αρχαιότητα στο στράτευμα καθορίζει τον ανώτερο το θεμα ειναι πως εφαρμοζεται η ιεραρχια, στο πεζικο πχ. αν εχουν να αδειασουν ενα steyr θα βαλουν και οι εποπ και οι οπλιτες ενα χερακι, στις εδ σπανιοτατα θα βοηθησουν... Whiteyez: για αυλωνα λεω, εσυ τι ειδες;
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Καλά απόβαση στα καλοκαιρινά σκοινάκια έκανα και 'γω και δεν ήμουν ειδικές δυνάμεις. Κοιτα, δεν νομιζω πως υπαρχει συγκριση. Δεν λεω σιγουρα, απλως δεν το νομιζω...
slygeo87 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Οπωσδήποτε, πάντως οι αμφίβιοι δεν είναι πλέον έφεδροι αν δεν κάνω λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις