Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

<br>

Γιατί στην πραγματικότητα, δεν είναι 3 μήνες παραπάνω, αλλά κάνα εξάμηνο λιγότερο ;)

Ναι το καταλαβαίνω αυτό που λες...πχ στο ναυτικό θυμάμαι ένα παιδί που ήταν μια εβδομάδα μέσα μια έξω αλλα αυτό δεν αλλάζει ότι η διάρκεια κατά την οποία θα υπηρετείς και άρα δεν μπορείς να βρεις σταθερή δουλειά ή να φύγεις μόνιμα στο εξωτερικό κλπ παραμένει 3 μήνες περισσότερο. Καλά θέμα προτίμησης είναι απλά εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να τελειώνω 3 μήνες νωρίτερα με την όλη διαδικασία...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αθηνα τα ναυτακια τα πάει 6 βδομάδες υπηρεσίες και δυο βδομάδες off. Και υπηρεσία τους πάει 1-1. μπαίνουν , κάνουν μια 4ωρη σκοπιά και ξαναφευγουν. Την αεροπορία δεν ξέρω γτ έχω καιρό να πάω από τα μέρη τους :P . Αν σκεφτείς ότι εμείς την ίδια στιγμή πάμε 5-1,7-1 και 9-1. Είναι διακοπές το δικό τους.

Μπήκαν οι νέοι χαχα θα πήζουν τώρα από τα ΕΠΟΠια χαχαχα ψαρούκλες.  :-D

Δεν πειράζει για 9 μήνες θα κάνουν τους μαλάκες.Τα σκουπίδια που αναφέρεις θα είναι για μια ζωή.

• Like 3

Αθηνα τα ναυτακια τα πάει 6 βδομάδες υπηρεσίες και δυο βδομάδες off. Και υπηρεσία τους πάει 1-1. μπαίνουν , κάνουν μια 4ωρη σκοπιά και ξαναφευγουν. Την αεροπορία δεν ξέρω γτ έχω καιρό να πάω από τα μέρη τους :P . Αν σκεφτείς ότι εμείς την ίδια στιγμή πάμε 5-1,7-1 και 9-1. Είναι διακοπές το δικό τους.

Αυτό που περιγράφεις για το πολεμικό ναυτικό όχι διακοπές δεν είναι αλλα παίζει να είναι απο τις χειρότερες υπηρεσίες του ΠΝ :P

Είναι τόσο εικονική η θητεία, που μπορείς άνετα να δουλεύεις μαύρα κατά την διάρκεια του χρόνου ;)

Ξέρω πολλούς που το κάναν. Αλλά νταξ αυτό γίνεται συνήθως σε βυσματική μονάδα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Μου ρθε σήμερα το αλλαγμένο απολυτήριο(πράσινο) και λέει πάνω ότι πρέπει να επιστρέψω το παλιό μέσα σε 10 μέρες. Πρέπει ν πάω στην Στρατολογία στην Τρίπολη?? Είμαι Κόρινθο και κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό λόγω δουλειάς. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει?

Δεν πειράζει για 9 μήνες θα κάνουν τους μαλάκες.Τα σκουπίδια που αναφέρεις θα είναι για μια ζωή.

Το προβλημα με τα σκουπιδια που αναφερεις ειναι πως οταν τους βρίζεις και τους λες "ΚΑΝΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ/ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ",

η απαντηση ειναι "Ε,εγω θα το κανω για μια ζωή,κάντο εσύ για την ώρα που θα εισαι μεσα μονο 9 μήνες".

Το θέμα ειναι οτι λενε ΠΑΝΤΑ αυτο,και εφόσον μπαίνουν νέοι συνεχεια,τελικά δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ,ΠΟΤΕ. 

το στελνεις ταχυδρομικως ατελως το παλιο και κρατας το πρασινο

Ξαναρωτησα εγω που δεν το εστειλα και εχει περασει πολυς καιρος τρεχει κατι?

Παιδάκια λέω να πάω να την κόψω (την αναβολή) αύριο και από ότι είδα και ΚΕΠ γίνεται :) Για Ιανουάριο πάω έτσι κανονικά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...