Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χρειάζεται να πάρω μαζι μου απολυτήριο λυκείου,διοτι στο χαρτί γράφει ΥΕΑ?πανεπιστημίου θα το πάρω τον Δεκέμβριο, το πτυχίο οπου θα ορκιστώ..και στο κάτω κατω τι ειναι αυτο το ΥΕΑ?πως το αξιοποιώ

και εγω ξέχασα το βιβλιάριο παιδιού και είμαι Αθήνα...θα μου την πουν?

Υεα τα βασικα ειναι οτι εαν το δεχτεις πληρωνεσαι γυρω στο 500αρι νομιζω αλλα,υπηρετεις 14 μηνεςΟποτε μακρια εκτος εαν γουσταρεις παραπανω θητεια.Δεν θες χαρτι δεν θες τιποτα.Και το βιβλιαριο στα @@ σου.Εγω το ειχα και δεν το ειδαν καν.Και καλα ειναι για τι εμβολια εχεις κανει και για ομαδα αιματος.Αντε να σου κανουν μια τρυπουλα στο δαχτυλο για να δουν την ομαδα+τα δυο στανταρ εμβολια το στρατου.

Και ενα βιντεακι που βρηκα και δειχνει λιγα πραγματα για το πως ειναι η πρωτη μερα.Σκιπαρετε μεχρι το 3ο-4ο λεπτο γτ στην αρχη δειχνει τουριστικα.Πανω κατω τα ιδια ισχυουν για ολα τα κεντρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κατα πόσο ισχεύει το παραπάνω βίντεο γιατί εμένα μου φαίνονται λίγο ιδανικά τα πράγματα.....! Με βάση όσα έχω ακούσει δεν είχα την τιμή ακόμη.

Και γω ένδειξη ΥΕΑ ειχα αλλα δεν πηγα, συν τρεις μηνες θητεια, πληρωνεσαι μεν, κανεις υπηρεσια αλλιως μεχρι της δυο αν θυμαμαι καλα.

Βιβλιαριο τι να το κανεις;

Να κανω μια ερωτηση.Ειχα βγαλει αναβολη για ''ψυχολογικους λογους'' για 6 μηνες για να δουλεψω σεζον η οποια τυπικα εληξε σημερα(10 Σεμπτεμβρη) αρα οπως με ειχαν ενημερωσει μπενω μεσα Νοεμβρη.

Υπαρχει κατι που πρεπει να κανω εστω και τυπικο????Να επικοινωνησω με στατολογια για τ οτι εληξε η αναβολη μου ή κατι τετοιο ή απλα περιμενω το χαρτι καταξης???

ναυτικο φιλε ειναι η ελιτ των βυσματων ή οι τρομερα κωλοφαρδοι.3αστερο τουλαχιστον ξενοδοχειο.

Δεν ηταν σε περιφραγμενο στρατοπαιδο αλλα σε ενα 3οροφο κτηριο στο λημανι,αρκιβως διπλα απο ενα μπαρακι.

Στην λημνο που ειχαμε γνωστο στο ναυτικο ειχαν ps3,pc,40αρα τηλεοραση και ολα αυτα οχι σε καψιμι αλλα σε σαλονακι με πολυθρονες καναπεδες που ηταν για τους φανταρους κατω απο εκει που κοιμοντουσαν υπηρεσια ποτε,ξυρισμα ποτε,βραδυ εξω(αρκει 6 να ησουν πισω).

Και μας ειπε οτι μια φορα τους εβγαλε κινηση για να πανε για μπανιο (το τελευταιο δεν ξερω κατα ποσο ισχυει)

Νομίζω 12 μήνες αεροπορία και ναυτικό.... Προσωπικά όσο ζωάρα και αν είναι ναυτικό και αεροπορία δε βλέπω το λόγο να κάνεις 3 μήνες παραπάνω.... Αν έχεις τόσο καλό βύσμα ώστε να πας ναυτικό κλπ καλύτερα να το αξιοποιήσεις για να την βγάλεις μέλι γάλα στο στρατό ξηράς και να είσαι μετά το κέντρο σε μονάδα κοντινή στο τόπο κατοικίας σου και να είσαι συνέχεια εξοδούχος με διανυκτερεύσεις κλπ.

Νομίζω 12 μήνες αεροπορία και ναυτικό.... Προσωπικά όσο ζωάρα και αν είναι ναυτικό και αεροπορία δε βλέπω το λόγο να κάνεις 3 μήνες παραπάνω....

Γιατί στην πραγματικότητα, δεν είναι 3 μήνες παραπάνω, αλλά κάνα εξάμηνο λιγότερο ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...