Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και ποιες ειδικότητες ειναι καλες;

Τη ειδικοτητά είχες παρει στον οαεδ;

ειδικοτητα ηλεκτρονικος ειχα παει αλλα το εδωσα το πτυχιο μου στην στρατολογια μαζει με βεβαιωση απο τον οαεδ σφραγισμενα και το πτυχιο και η αιτηση, αλλά αν με πει κανενας απο ηλεκρονικα δεν γνωριζω τιποτα μονο απο υπολογιστες ξερω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

<p>Αγ. Θωμα κατεβαίνεις για να πας αυλώνα. Η πύλη είναι 2-3 λεπτά περπάτημα.Μετά ομως μπορει να θες κανα 20λεπτο μεχρι το διοικητήριο</p>

Για δώσε παραπάνω πληροφορίες... Στον άγιο Θωμά με τι μέσο φτάνεις?

Παιδιά να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς.Έχω απολυθεί από το 2011 αλλά μου ήρθε πριν λίγες μέρες πράσινο φύλλο πορείας και έστειλα πίσω το άσπρο.Απότι είδα μου όρισαν το στρατόπεδο που θα πάω σε περίπτωση επιστράτευσης.Υπάρχει όμως περίπτωση να με καλέσουν για μετεκπαίδευση?

Παιδιά να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς.Έχω απολυθεί από το 2011 αλλά μου ήρθε πριν λίγες μέρες πράσινο φύλλο πορείας και έστειλα πίσω το άσπρο.Απότι είδα μου όρισαν το στρατόπεδο που θα πάω σε περίπτωση επιστράτευσης.Υπάρχει όμως περίπτωση να με καλέσουν για μετεκπαίδευση?

Είναι τι θα σου τύχει. Εγώ απολύθηκα το 2010 με πράσινο φύλο και δεν με έχουν καλέσει ποτέ. Ένας φίλος μου που απολύθηκε 2 χρόνια μετά τον κάλεσαν 2 φορές, την 1η φορά απλώς παρουσιάστηκε και τον έδιωξαν την ίδια μέρα και την 2η φορά τον έδιωξαν μετά από μερικές μέρες.

«Έσβησε» ο 22χρονος φαντάρος που υπηρετούσε στη Λήμνο

Έχασε τη μάχη με τη ζωή μόλις στα 22 του χρόνια, ο φαντάρος που υπηρετούσε στη 290 Μονάδα Στρατού στο Λιβαδοχώρι και ο οποίος είχε μεταφερθεί εσπευσμένα με αερομεταφορά στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, στις 15 Μαρτίου.

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε στον Fm 100 και το Γραφείο Τύπου του Γενικού Επιτελείου Στρατού, το οποίο όμως ήταν λακωνικό στις δηλώσεις του.

Ο φαντάρος όλες αυτές τις ημέρες ήταν σε κόμμα, ενώ η αιτία θανάτου του αποδίδεται σε εκτεταμένο εγκεφαλικό επεισόδιο.

http://www.limnosfm100.gr/limnos/item/12976-esvise-o-22xronos-fantaros-pou-ypiretoyse-sti-limno.html 

μάλιστα, πέθανε και άλλος φαντάρος. Στη σελίδα του γες δεν το αναφέρουν καν, μάλλον η εξηγηση τους ειναι, τι να το κάνεις αφου όλοι θα πεθανουμε...

Είναι τι θα σου τύχει. Εγώ απολύθηκα το 2010 με πράσινο φύλο και δεν με έχουν καλέσει ποτέ. Ένας φίλος μου που απολύθηκε 2 χρόνια μετά τον κάλεσαν 2 φορές, την 1η φορά απλώς παρουσιάστηκε και τον έδιωξαν την ίδια μέρα και την 2η φορά τον έδιωξαν μετά από μερικές μέρες.

και ποιο το νόημα; έκανε τιποτα βολές; ή απλά τον φωναξαν για να τον δούνε;

εγω οταν απολυθηκα ειχα πρασινο , και σε ενα χρονο και κατι μηνες ηρθε το ασπρο κ εστειλα πισω το πρασινο... η σειρα μου περασε επανεκπαιδευση ,ειχα στο fb τοτε 3 σειρουλες κ με ρωτησαν αν ειμαι κ εγω για μετεκπαιδευση.. δεν ημουν ομως :P

Δε σας τη σπάει που ανάμεσα σε ότι τραβάμε σαν χώρα έχουμε και την υποχρεωητική θητεία; Δηλαδή πόσα παραπάνω δύσκολα έχουμε σε σχέση με άλλες χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης; Για να μην πω για όλα τα λεφτά που φεύγουν από κάποιον όταν πάει φαντάρος.

• Like 2

Ετσι μειωνουν τα ποσοστα ανεργιας, κολπο ειναι

Και τι νόημα έχει να μειώνεται πλασματικα η ανεργία;

Στην πραγματική οικονομία δεν έχει καμία διαφορά...

Αυτοι παιζουν με αριθμους, αν βγει ενας απο αυτους και πει μειωσαμε την ανεργια στο μισο, ενω αυτοι τους στειλανε φανταρους κοβοντας την αναβολη τους θα χουν ενα συν, ψευτικο μεν αλλα κανεις δεν θα μπορει να τους πει οτι δεν ισχυει

χρειάζεται να πάρω μαζι μου απολυτήριο λυκείου,διοτι στο χαρτί γράφει ΥΕΑ?πανεπιστημίου θα το πάρω τον Δεκέμβριο, το πτυχίο οπου θα ορκιστώ..και στο κάτω κατω τι ειναι αυτο το ΥΕΑ?πως το αξιοποιώ

και εγω ξέχασα το βιβλιάριο παιδιού και είμαι Αθήνα...θα μου την πουν?

εγω ρε παιδια μου ηρθε ενα χαρτι και μου ειπαν να στειλω το αλλο πισω...

Εννοειτε πως δεν το εστειλα ποτε αλλα βλεπω οτι ολοι το στειλατε και ανυσηχησα παιζει τιποτα τωρα που δεν το εστειλα ή στα @ρχιδι@ τους?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...