Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κράτα χαρτί από το πανεπιστήμιο για καλό και για κακό.Εγώ έχω ένα αντίγραφο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βρε παιδια κι εγω εχω ΥΕΑ αλλά το πτυχιο ειδικοτητας  που ειχα απο τον οαεδ το εδωσα οταν εκοψα την αναβολη εχω το απολυτηριο και δεν ενδιαφερομαι για το ΥΕΑ ουτε αξιοματικος και τετοια δηλαδη πρεπει να εχω το απολυτηριο του λυκειου μαζει;

παιδια σμρ ειδα οτι λεει απο μπροστα με ΠΡΟΣΟΧΗ μαλιστα (αλλα στο μερος που λεει τα στοιχεια μου και οχι πισω, και θολα γραμματα) (ελεος) οτι πρεπει να εχω βιβλιαριο παιδιου.. εγω αυτο το εχω στα Γιαννενα στο σπιτικο μου, και τωρα ειμαι Αθηνα! Τεταρτη μπαινω Αυλωνα.. Αμα δεν το εχω την πρωτη μερα τι γινεται? 

Κράτα χαρτί από το πανεπιστήμιο για καλό και για κακό.Εγώ έχω ένα αντίγραφο.

Εισαι σιγουρος οτι θελεις να φορτωθεις ευθυνες στον ε.σ. ξανασκεψου το.Θα εκπλαγεις.

• Like 1

Όλοι έχουν την ένδειξη ΥΕΑ, από κει και πέρα πάει όποιος θέλει. Απολυτήρια και τέτοια αν δεν τα χεις δεν παίζει και μεγάλο ρόλο. Γενικά μόνο με το χαρτί κατάταξης να πας και τίποτα άλλο δε θα γίνει και τίποτα.

Όσο για το βιβλιάριο θέλουν να δουν κυρίως την ομάδα αίματος και έπειτα τι εμβόλια έχουν γίνει. Θυμάμαι είχα γλιτώσει κάτι τρυπήματα σε σχέση με άλλους που δεν το είχαν μαζί τους.

• Like 1

Για ΥΕΑ απλα θα σας ρωτησουν εαν θελετε και θα πειτε οχι.Το βιβλιαριο και εγω που το ειχα δεν το κοιταξε καν.Μου εκανε μια τρυπιτσα στο δαχτυλο και πηρε λιγο αιμα για να δει ομαδα αιματος.Κλαιν δηλαδη και να μην το εχει καποιος μαζι.

• Like 1

Σιγά που δεν έχουν, απλά μόλις άκουσαν ότι είναι για στρατό σε έστειλαν.

Τι να πας στο ΙΚΑ ρε φίλε; Δεν καταλαβαίνεις; Θα βγάλεις στο κέντρο

:-D Πόσο μα πόσο ισχύει αυτό που γράφεις! Κλασική απάντηση Νοσοκομείων.

Ρε παιδιά Αυλώνα πως πάμε με τα μέσα από βόρεια κ κεντρική Ελλάδα? Γιατί ήθελα ν πάω μ τρένο κ το σάιτ του ΟΣΕ μ βγάζει δρομολόγιο προς Αυλώνα μόνο από Αθήνα..

• Like 1

<p>Κατεβαίνεις στον σταθμό Οινόη. Αποκει δε ξερω ομως πως να πας στον Αυλωνα γιατι με αμαξι με εχουν παει και φερει. Δες τι παιζει με προαστιακό κιολας που σταματαει μεσα στον Αυλώνα.</p>

Εχω μια απορια, εαν καποιος παιρνει οπιοειδη παυσιπονα κωδεινης/τραμαδολης, μπορει να βγει θετικος στις τοξικολογικες και να παρει αναβολη ? Η επειδη ειναι φαρμακα να τον κρατησουν με Ι4 ?

Αυλωνα ε.Παρακαλατε να μην παρετε ειδικοτητα οδηγος αρματος.Τρελη υγρασια εκει μεσα θα πονεσουν τα κοκαλα σας

Και ποιες ειδικότητες ειναι καλες;

βρε παιδια κι εγω εχω ΥΕΑ αλλά το πτυχιο ειδικοτητας που ειχα απο τον οαεδ το εδωσα οταν εκοψα την αναβολη εχω το απολυτηριο και δεν ενδιαφερομαι για το ΥΕΑ ουτε αξιοματικος και τετοια δηλαδη πρεπει να εχω το απολυτηριο του λυκειου μαζει;

Τη ειδικοτητά είχες παρει στον οαεδ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...