Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 υπερβολές, το θέμα είναι να υπάρχει θέληση, αν δεν θέλει ή έχει αμφιβολίες τότε ναι να μην το κάνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι ρε παιδια, να μην μπουμε σε τετοιες διαδικασιες. Το παιδι ειναι ηδη ταλαιπωρο. Το πολυ και το λιγο λεω, σχετικα με το 6μηνο. Αλλα επειδη γενικως εχει περασει και περναει πολλα, οτι μπορουμε θα το κανουμε να το κανουμε λιγο να το περασει ελαφρυτερα. Θα μιλησω στο Διοικητη στο ΚΕΝ, οτι μπορει να κανει, να το προσεξουν, και αν μπορουν να το κρατησουν, αν μας βολευει το ΚΕΝ. Επισης θα ζητησει 'λογω θανατου γονεων', αν γινεται να μην μετατεθει παραμεθοριο. Δεν βλεπω να μπορει να γινει κατι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Tip για οσους πανε ΚΕΕΜ, (αν και δεν ξερω αν θα αλλαξει τραγικα τωρα που θα μπει μεγαλη ΕΣΣΟ) να πηγαινετε κινητο ΚΨΜ οποτε θελετε να φιδιασετε. Συνηθως ρωτανε ποιοι θελουν να πανε, λιγο μετα την αναφορα, ενω ειστε ακομα εξω απο τον λοχο. Μπορειτε να το πειτε σε καποιο ανθυπολοχαγο και πιο πριν ομως, ωστε να σας εχει στο νου του μολις ερθει το φορτηγακι με τα τροφιμα. Μεχρι τις 1, θα καθεστε καπου με σκια ( η μπορει και μεσα στο χωρο που θα τρωτε ) και απλως θα πουλατε φαγητα και νερα. Στο τελος αμα σας μεινουν παραπανω χρηματα απο οσα ειναι η χρεωση των τροφημων, κρατηστε τα. Πειτε απλως οτι και καλα τα βαλατε εσεις απο την τσεπη σας για να εχετε ψηλα για ρεστα, αλλιως μπορει να σας τα παρει το ΚΨΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι ρε παιδια, να μην μπουμε σε τετοιες διαδικασιες. Το παιδι ειναι ηδη ταλαιπωρο. Το πολυ και το λιγο λεω, σχετικα με το 6μηνο. Αλλα επειδη γενικως εχει περασει και περναει πολλα, οτι μπορουμε θα το κανουμε να το κανουμε λιγο να το περασει ελαφρυτερα. Θα μιλησω στο Διοικητη στο ΚΕΝ, οτι μπορει να κανει, να το προσεξουν, και αν μπορουν να το κρατησουν, αν μας βολευει το ΚΕΝ. Επισης θα ζητησει 'λογω θανατου γονεων', αν γινεται να μην μετατεθει παραμεθοριο. Δεν βλεπω να μπορει να γινει κατι αλλο. Lol wat, για να μην ταλαιπωρηθει με τις αναβολές θα του πεις να υπηρετήσει; Το να πάρεις απαλλαγή δεν σε στιγματιζει κοινωνικά, δεν ζούμε στο 70. Μόνο οι χαζοί τα κοιτάνε αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Πήγα σήμερα στο ναυτικό νοσοκομείο στα Χανιά να βγάλω ακτινογραφία θώρακα και μου είπαν ότι δεν έχουμε φιλμ ούτε εμείς αλλά ούτε στο δημόσιο νοσοκομείο στα Χανια..μου λέει θα την βγάλεις από τον στρατο..θα σας μαζέψουν μια μέρα όσοι δεν έχετε και θα σας πάνε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 κι αυτό έπρεπε να κάνεις εξαρχής, γλυτώνεις μια μέρα από το κέντρο εύκολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μπαίνω Θήβα στις 10/09.. Μπαίνει κάποιος συμφορουμίτης τη συγκεκριμένη ημερομηνία;; Και εγώ φίλε δέκα μπαίνωκι αυτό έπρεπε να κάνεις εξαρχής, γλυτώνεις μια μέρα από το κέντρο εύκολα...Εντάξει έπρεπε να φανταστώ ότι το δημόσιο και το στρατιωτικό νοσοκομείο δεν θα έχει φιλμ να βγάλει ακτινογραφιες....Είναι πολύ ταλαιπωρία να το κάνω όταν μπω ?αξίζει να πάω στο ΙΚΑ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Σιγά που δεν έχουν, απλά μόλις άκουσαν ότι είναι για στρατό σε έστειλαν. Τι να πας στο ΙΚΑ ρε φίλε; Δεν καταλαβαίνεις; Θα βγάλεις στο κέντρο, όταν οι άλλοι κάνουν πρόβα για παρέλαση στον ήλιο εσύ θα χαβαλεδιαζεις στο νοσοκομείο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Θα βγάλεις στο κέντρο, όταν οι άλλοι κάνουν πρόβα για παρέλαση στον ήλιο εσύ θα χαβαλεδιαζεις στο νοσοκομείο... DAT! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfernoN Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 τι ΙΚΑ, θα σας μαζεψουν και καλα "τα αρρωστα" θα σας βαλουν μεσα στο λεωφορειο και θα πατε ολοημερη ξεκολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν έχει έρθει ο φάκελος με τα ατομικα εγγραφα ή οπως λεγεται τελος πάντων τι κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Πήγα σήμερα στο ναυτικό νοσοκομείο στα Χανιά να βγάλω ακτινογραφία θώρακα και μου είπαν ότι δεν έχουμε φιλμ ούτε εμείς αλλά ούτε στο δημόσιο νοσοκομείο στα Χανια..μου λέει θα την βγάλεις από τον στρατο..θα σας μαζέψουν μια μέρα όσοι δεν έχετε και θα σας πάνε ... Ωραίος.Μου έδωσες δικαιολογία να τους πω αύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Άντε παιδιά τελευταία μέρα σήμερα ως πολίτες, τι θα κάνετε; που θα πάτε; θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή θητεία να έχουμε με το καλό να ξανά έρθουμε και του χρόνου τέτοιο καιρό να τα λέμε πάλι από εδώ!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν έχει έρθει ο φάκελος με τα ατομικα εγγραφα ή οπως λεγεται τελος πάντων τι κάνεις; δεν εχει ερθει που? στη μοναδα σου? εγω οταν αλλαξα μοναδα εκαναν κανα μηνα να μου τον στειλουνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 δεν εχει ερθει που? στη μοναδα σου? εγω οταν αλλαξα μοναδα εκαναν κανα μηνα να μου τον στειλουνε εμενα έχει περασει 1,5 μηνας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις