Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Τουλάχιστον ανεύθυνο βέβαια να μην γνωρίζουμε ακόμα πόσο θα κάτσουμε στο κέντρο και πως θα ψηφίσουμε. Famous last words... Το μόνο ανεύθυνο να ήταν αυτό στο στρατό και δεν θα postαρε ξανά στο topic ο Pablo 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Καλα,ολα που λενε ειναι κλασικα για να σε ψαρωσουν στο κεντρο προσπαθουν να σε εχουν και καλα τεντα με φωνες και απειλες για φυλακες (οι οποιες δεν μετρανε στο 99,9% των περιπτωσεων) και με το που πας στην μοναδα τελειωσε το παραμυθι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ποσους μηνες ειναι τωρα 12?Νταξει ρε παιδια μια ιδεα ειναι ολα οσο λιγοτερα εχεις να κανεις εκει μεσα τοσο χειροτερα.Οταν εχεις δουλειες να κανεις περναει ο καιρος.Εγω 18 μηνες που με λυωνανε δεν τους καταλαβα ιδιαιτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Famous last words... Το μόνο ανεύθυνο να ήταν αυτό στο στρατό και δεν θα postαρε ξανά στο topic ο Pablo Απο ιατρικης αποψης παντως ειναι τρομερα υπευθυνοι δεν μπορω να πω... τσιμπιματα απο κοριους 3 μηνες και στο ιατρικο κεντρο ο γιατρος (εψαχνε στο google να δει τι τσιμπηματα ειναι και τι θα μου δωσει),κατεληξε στο οτι ηταν αλεργια και μου εδινε aerius.Το οποιο εννοειται δεν εκανε τιποτα. Δεν συζηταμε τι γινεται στην περιπτωση που αρρωστησεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Κουφάλες δεν ψαρώνω. +διδακτορικό στο φίδιασμα. Χθες μου είπε κολλητός ότι του πήραν το αφρόλουτρο όταν είχε μπει(πριν 1,5 χρόνο) γιατί νόμιζαν ότι κουβαλούσε ναρκωτικά μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Κουφάλες δεν ψαρώνω. +διδακτορικό στο φίδιασμα. Χθες μου είπε κολλητός ότι του πήραν το αφρόλουτρο όταν είχε μπει(πριν 1,5 χρόνο) γιατί νόμιζαν ότι κουβαλούσε ναρκωτικά μέσα. Καλα ο καθενας λεει το παραμυθι του για να σε εντυπωσιασει μην ακους τιποτα αστο θα ακουσεις και για φαντασματα σε σκοπιες και για τρελους που πετανε πετρες και για λυκους αρκουδες και δρακους αστο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Κουφάλες δεν ψαρώνω. γι΄ αυτό έχεις ξεσκιστεί στις απορίες κι έτσι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Κουφάλες δεν ψαρώνω. +διδακτορικό στο φίδιασμα. Χθες μου είπε κολλητός ότι του πήραν το αφρόλουτρο όταν είχε μπει(πριν 1,5 χρόνο) γιατί νόμιζαν ότι κουβαλούσε ναρκωτικά μέσα. κατα πασα περιπτωση του πειρε το αφρολουτρο κανας φανταρος που βαλαν να ελεγχει τις βαλιτσες επειδη του τελειωσε το δικο του. Οταν ψαχνουν για ναρκωτικα φερνουν σκυλια και συνηθως το κανουν την μια μερα που θα λειπετε ολοι για βολες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 όταν λες σκυλιά, εννοείς τις εποπίνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό με τα σκυλιά ισχύει. Θα έρθουν όταν είστε για βολές. Το ίδιο εγινε και στη Σπάρτη τον Ιούλιο. Με την ευκαιρία βρήκε και ο υπολοχαγός να κάνει μπ*****ο τα κρεβάτια που δεν ήταν καλά στρωμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 περασε στο ντούκου ακομα μια αυτοκτονία: Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, την 09 Αυγούστου 2015 και ώρα 14:22, ο Στρατιώτης Σ.Α. ετών 27 που υπηρετούσε σε μονάδα της 3ΗΣ Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ "ΡΙΜΙΝΙ", τραυματίσθηκε θανάσιμα με το υπηρεσιακό του όπλο ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού.Οι συνθήκες και τα αίτια της ενέργειας του Στρατιώτη διερευνούνται αρμοδίως.Το ΓΕΣ εκφράζει συλλυπητήρια στους οικείους του. http://www.army.gr/default.php?pname=Article&art_id=90849&cat_id=13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να αφαιρεί την ζωή του για μια στρατιωτική θητεία ? δεν την παλεύεις ? 2 χρονάκια αναβολές και μετά Ι5 και τελείωσες,λες και σήμερα κοιτάνε άμα υπηρέτησες ή Όχι. Εγώ γούσταρα και υπηρέτησα και το 2008-09 είχα την οικονομική άνεση να κάνω μια χαρά θητεία,άμα μου έλεγες να υπηρετήσω τώρα,όσο και να γούσταρα δεν θα πήγαινα,δεν θα την πάλευα στις εξόδους να μην έχω να πιω 5 μπίρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 έχουν γίνει τόσες αυτοκτονίες και περνάνε στο ντούκου, το μόνο μέτρο που είδα ειναι κάτι μεταφρασμένες οδηγίες (μάλλον απο κανένα αμερικάνικο εγχειριδιο του '50) για το πως να εντοπίσεις τους υποψήφιους αυτοχειρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Εσύ τι λύση προτείνεις ? να γίνει γκουρού ο κάθε ψυχίατρος/ψυχολόγος ? να βγαίνουν όλοι άοπλοι ? α το βρήκα να καταργηθεί η θητεία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 έχουν γίνει τόσες αυτοκτονίες και περνάνε στο ντούκου, το μόνο μέτρο που είδα ειναι κάτι μεταφρασμένες οδηγίες (μάλλον απο κανένα αμερικάνικο εγχειριδιο του '50) για το πως να εντοπίσεις τους υποψήφιους αυτοχειρες... Eυτυχώς. Γιατί 5 μέρες πριν απολυθώ ένας τα χάλασε με την κοπέλα του που ήταν από ένα κατσικοχώρι κι αποφάσισε να αυτοκτονήσει. Μαζέψαμε και τα μυαλάκια του. Δεν υπήρξε άγιος που δεν έβρισα εκείνη τη μέρα και είχα πιάσει το κοράνι. Το χειρότερο είναι ότι οι δικοί του πήγαν στον... Χαρδαβέλα κι έκανε εκπομπές στην τηλεόραση. Είχα απολυθεί κι έτρεχα σε στρατοδικεία και μαλακίες. Τελικά πιστεύω ότι το παλικάρι θ' αυτοκτονούσε έτσι κι αλλιώς. Ούτε καν είχαμε δει υπαξιωματικό τόσους μήνες εκεί πάνω. Μόνο πιεσμένος δεν ήταν. Άκουγε όλη μέρα κάτι καταθλιπτικούς αμανέδες και είχε αποβλακωθεί. Και νομίζω πως γι' αυτό χρειάζεται πολύ γεμάτα προγράμματα ο στρατός. Με άφθονες γυμναστικές. Να μην προλαβαίνεις να απασχολείς το μυαλό σου με καταθλιπτικά πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις