nik324 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Οι ημερομηνιες καταταξης για την Α Εσσο 2016 ειναι γνωστες απο τωρα? Αν οχι, υπαρχει καποιο ιστορικο με τις παλιες για να υπολογισω, διοτι το "πρωτο δεκαπενθημερο του Ιανουαριου" και κατι αλλα τετοια δεν μου λεει κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Οι ημερομηνιες καταταξης για την Α Εσσο 2016 ειναι γνωστες απο τωρα? Αν οχι, υπαρχει καποιο ιστορικο με τις παλιες για να υπολογισω, διοτι το "πρωτο δεκαπενθημερο του Ιανουαριου" και κατι αλλα τετοια δεν μου λεει κατι. Αν δε κάνω λάθος ούτε καν για την ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου που θα μπω εγώ δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα στάνταρ ημερομηνίες, οπότε για πιο μετά δε παίζει. Άσχετο, άδειες εορταστικές δίνουν όπως παλιά από 6 μέρες Χριστούγεννα και Πάσχα ; Αυτές είναι άτυπες, κουκουρούκου και είναι θέμα υπουργού νομίζω αν δώσει εντολή να δωθούν. Επειδή όλοι μου έλεγαν να μπω Σεπτέμβρη ή Νοέμβρη για να είμαι μέσα και Χριστούγεννα και Πάσχα για να πάρω επιπλέον άδειες αλλά επίσημα δεν προβλέπεται κάτι απ' όσο έψαξα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 γκρουπακια δεν ειναι στις γιορτες χριστουγεννων ? ενα γκρουπακι μεχρι τις 26 ή 27 , το δευτερο απο 27 ως 3 και το αλλο απο 3 ?το χουνε αλλαξει ? συνηθως 6ημερο δεν ειναι ? τοτε π ημουν εγω ηταν εξαημερο ,απλα χαριστικα αφησανε στο πρωτο γκρουπακι να κολλησει 2-3 μερες (εννοειται δικες τους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Το μεγάλο γκρουπάκι, συνήθως 10 μέρες είναι τα Χριστούγεννα. Εγώ πάντως πέτυχα και το Πάσχα 10ήμερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 αναλογα. φετος πχ ητανε 10-12 τα χριστουγεννα και 8 το πασχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Εδώ δεν έχουν κρεβάτια και φαγήτο να ταίσουν αυτούς που έχουν.. θα τους κρατήσουν και παραπάνω αν αυξηθεί η θητεία; Πιο πολύ φαντασιώσεις στρατόκαυλων είναι αυτές.. για να μην αναφέρω ότι αντιτίθεται πλήρως προς τις οδηγίες της ευρωπαικής ένωσης και ότι είναι ένα μέτρο που ο περισσότερος κόσμος δε θέλει. Η κυβέρνηση έχει να ζοριστεί με ένα σκασμό θέματα που πρέπει να περάσει για το μνημόνιο κτλ.. θα κάτσει να φθαρεί για αυτό; Ο στρατός για μένα είναι ένα άχρηστο πράγμα. Και είναι και άδικο για την εύρεση εργασίας στους άντρες. Οι γυναίκες αν έχουν πρακτική στη σχολή τους, μπορούν να τις κρατήσουν.. ενώ τα αγόρια πιο δύσκολα γιατί έχουν το στρατιωτικό (μιλά εκ πείρας). Εξάλλου και που έχουμε στρατό σε περίπτωση που γίνει ντου απο την Τουρκία.. εκπαιδεύει ο στρατός σε κάτι; Μόνο σε διαγωνισμό σφουγγαρίσματος πιάνεται για προϋπηρεσία.. μη σε νοιαζει και πρακτικη παντα για το τζαμπα σε περνουν ,οχι για να σε κρατησουν.Επισης για λογους μητροτητας (αδικια βεβαια) σε καποιες θεσεις τις προσλαμβανουν πολυ πολυ ποιο δυκολα. Αμα θελουν να βρουν λεφτα για να ανεβει η θητεια(και να ριξουν την ανεργια οπως ειπαμε) βρισκουν για χαβαλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ποσα και ποια ειναι τα κεντρα νεοσυλλεκτων στον στρατο ξηρας γνωριζει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 αναλογα. φετος πχ ητανε 10-12 τα χριστουγεννα και 8 το πασχα Έλα ρε, έτσι είναι πολύ καλά... Να ένας ακόμα λόγος γιατί πέφτει πολυκοσμία στις ΕΣΣΟ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου καθώς πετυχαίνεις και Χριστούγεννα και Πάσχα μέσα και άρα επιπλέον άγραφες άδειες συν του ότι προλαβαίνεις να βγεις για καλοκαιρινές διακοπές και δε τρως όλο το καλοκαίρι μέσα. Εγώ που θα μαι 8μηνος θα έχω ξεμπερδέψει αρχές Ιουλίου (αν το υπολογίζω σωστά)... θα παίρνω απ ότι βλέπω και 35,22 ευρώ το μήνα.... χαχα τουλάχιστον να καλύπτω τα ξυραφάκια και τα κωλόχαρτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3k21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ποσα και ποια ειναι τα κεντρα νεοσυλλεκτων στον στρατο ξηρας γνωριζει κανεις? Εδώ είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορει να εισαι πχ απο εβρο και να σε στειλουν να παρουσιαστεις χανια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3k21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορει να εισαι πχ απο εβρο και να σε στειλουν να παρουσιαστεις χανια? Θεωρητικά ναι. Εξαρτάται και από το όπλο/σώμα στο οποίο επιλέχθηκες προφανώς. Αν δεν υπάρχει αντίστοιχο ΚΕΝ κοντά στο σπίτι σου, εννοείται πως θα σε στείλουν όπου να 'ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Τουλάχιστον ανεύθυνο βέβαια να μην γνωρίζουμε ακόμα πόσο θα κάτσουμε στο κέντρο και πως θα ψηφίσουμε. Έχει κανείς κάποιο νέο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Τουλάχιστον ανεύθυνο βέβαια να μην γνωρίζουμε ακόμα πόσο θα κάτσουμε στο κέντρο και πως θα ψηφίσουμε. Έχει κανείς κάποιο νέο? κεντρο ειναι παντα 4 εβδομαδες,μετα την ορκομωσια περνεις 4 ημερες αδεια...με το που γυρισετε σας λενε τις μοναδες και αναλογα την αποσταση φευγεις ,απο την ιδια μερα εως 4 ημερες μετα το πολυ εαν υπαρχει προβλημα με την μετακινηση. Ψηφος νομιζω γινεται μεσα στην μοναδα οπως ψηφιζουν και οι εποπ Τουλάχιστον ανεύθυνο βέβαια να μην γνωρίζουμε ακόμα πόσο θα κάτσουμε στο κέντρο και πως θα ψηφίσουμε. Έχει κανείς κάποιο νέο? για το ειναι "ανευθυνο" μου θυμισες την ομιλια της λοχαγου την πρωτη ημερα... "Οτι ξερατε μεχρι σημερα για την ζωη εξω ξεχαστε το,απο σημερα ανηκεται στον Ελληνικο Στρατο" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 κεντρο ειναι παντα 4 εβδομαδες,μετα την ορκομωσια περνεις 4 ημερες αδεια...με το που γυρισετε σας λενε τις μοναδες και αναλογα την αποσταση φευγεις ,απο την ιδια μερα εως 4 ημερες μετα το πολυ εαν υπαρχει προβλημα με την μετακινηση. Ψηφος νομιζω γινεται μεσα στην μοναδα οπως ψηφιζουν και οι εποπ Ναι τα ξέρω αυτά αλλά ακούγονται διάφορα για ορκωμοσία στις 18 του μήνα etc για το ειναι "ανευθυνο" μου θυμισες την ομιλια της λοχαγου την πρωτη ημερα... "Οτι ξερατε μεχρι σημερα για την ζωη εξω ξεχαστε το,απο σημερα ανηκεται στον Ελληνικο Στρατο" Αισιόδοξο μήνυμα <3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Υπαρχει ενα ρητο στην αυλωνα που ειχα παρουσιαστει.Δυο πουλια τραγουδαγαν στο δρομο για αυλωνα το ενα ειπε αναβολη το αλλο αυτοκτονα..ΧΑΧΑΧΑΧΑ Να πει καποιος της λοχαγου οτι βλεπει πολλες αμερικανικες ταινιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις